Når viljen er til stede går alt an: Har en våpen kan mye skje med USAs hjelp.

Derimot.no

Hvordan lage en krig?

Av Jan Hårstad

Wendy Sherman heter hun som ledet samtalene med Russland for noen uker siden. I den anledning sa hun noe oppsiktsvekkende: Russland vil angripe Ukraina i midten av februar.

Hvordan i all verden kunne USAs talskvinne være så presis på dette?

Hvis du ser på de amerikanske krigsbloggene er det planlagt en rekke store Nato-militærmanøvre utover februar-mars. I NordNorge oppstilles nå hele 40 000 nato-soldater og det er bare naivister som ikke får med seg at her kommer også langtgående raketter, Javelin anti-tank missiler og annet militært snask.

Glem nå ikke at Norge selv er en stormakt innen våpenproduksjon selv om den offisielle løgnen sier at vi er et modell fredsland. 9200 nordmenn kjempet i Afghanistan,10 døde.

Dagens meldinger går ut på at Zelensky og Putin vil møtes i Beijing under OL som begynner fredag 4. februar.

Azov-bataljonen stiller opp flagget sitt sammen med to andre flagg som vi alle kjenner.

Som Bjørn Nistad beskriver nettopp: det amerikanske krigshysteriet har ført til at både det hjemlige og utenlandske pengefolket i Ukraina har dratt ut pengene sine og etterlatt et økonomisk-korrupt fallittbo. Den oppblåste Zelensky har fått nerver; kanskje er hans dager talte?

Naturligvis er det slik at Nato-pressen skriver minimalt om at i den offisielle ukrainske hæren finnes det bataljoner som er bygget på ulike rivaliserende nynazistiske partier. Men ikke bare det: de globale Jihadistene har også en egen bataljon: DUDAYEV. Nynazistenes er AIDAR – AZOV – HØYRESEKTOREN.

Denne sammengåing nynazister og Jihadister startet under de to Tsjetsjeniakrigen på 1990-tallet. De ukrainske nynazistene sendte en kampgruppe «VIKING» til krigen der. Og nå melder bloggen Memri at siste nytt på den amerikanske ekstremsiden er at nynazistene har slått seg sammen med Jihadistene med å sette fyr på synagoger og banke opp Jøder. Forløperen for dette var naturligvis Nazi-Tysklands allianse med Islamistene på Balkan og Muslim Brotherhood.

Mye tyder på at mulige kompromisser og fredsanstrengelser mellom Putin og Zelensky vil ikke hjelpe det aller minste. Som indiske analytiker Bhadrakumar nettopp skrev på Asia Times:

«Den ultra-nasjonalistiske høyresektoren er det som bestemmer i Kiev»

I USA er det våpenindustrien og dens kjøpte politikere som absolutt vil ha en krig, ja faktisk også Demokratene som Klassekampen ynder å framstille som «progressive.»

Manufacturing & Defense Industrial Base | Aerospace Industries Association
For den private våpenindustrien er krig en markedskraft som gir stor fortjeneste.

England vil også ha krig og sender våpen og soldater. Også Special Forces.

Hvis nå det offisielle Zelensky-Ukraina slår seg på dialog og samtaler med Russland og trapper ned krigspratet, hvordan skal så de Høyreekstreme og Nato da få istand en krig?

Det kan bare skje ved en spektakulær FALSK FLAGG OPERASJON som dreper mange ukrainere og igangsetter hyling i all Nato-presse. De eneste som på denne scenen er istand til å ofre egne landsmenn for å få istand et slikt «russisk angrep» er nynazister og Jihadister. Naturligvis veiledet av Special Forces fra England og USA.

Så det kan godt hende at Wendy Sherman får helt rett. Det kommer et «russisk angrep» i midten av februar.

På dette tidspunkt vil det være 40 000 Nato-soldater rundt grensa til Russland i Finnmark.

Tar de seg en liten tur til Murmansk også?

Den som lever får se.

4 har lest innlegget i dag.
Innlegget er lest totalt 5 ganger.

Post Views: 23

Les artikkelen direkte på derimot.no