Når haterene endelig sprekker, en kommentar fra en daglig leser

Politikeren.com
Read Time:1 Minute, 21 Second

Av Jørg Becker:

Ja. Og mama gå meg så stor skostørrelse for at det merkes der den treffer.
99% hjemmelagde og tilpasset Pro-Putin “forklaringer” gjør deg nok ikke troverdig likevel. Ganske pinlig egentlig, du lager så mye stemning og redsel på så mange evner og kanaler, da er 5.000 følgere jævl…. lite.

Skolebarn får mange ganger flere følgere ved bare å forklare regelmessig noe som de synes er praktisk. ? Men jeg aner noe, du liker å leke som Jehovas Vitner. I hvert fall driver du i grunn ikke mye annerledes. ?

Russland, det ordentlige Russland uten Putin, taper så endeløs mye for fremtiden at jeg ikke er sikker på hvem som får større skader etter hvert. Men statistikk og logikk rekker jo dessverre ikke til noe annet hos deg enn å nevne tall som gir >52% til fordel av Putin.
17.000 døde Russere allerede, og det blir nå mange flere.

Jeg ser ikke noe intelligens i ditt virke,
men tiltrekning for noen få dumskaller som føler seg tiltrukket av din skremselspropaganda.
Reaksjonen er typisk for mennesker, særlig når de ikke måtte tenke på eller frykte angrep av et rovdyr før i tiden.
Folk som sprer redsel er forresten like lite menneskelige som de som dreper. Det gjelder for alle som driver med sjokk-“journalisme” isteden korrekt rapportering og helst emosjons- partiløs forklaring.

P i navnet må du gjerne bruke videre.
Men ellers skjønner jeg ikke med hvilken moralsk rett du skulle kalle deg “Politikeren” når du er så mye fjernere enn t.o.m. Trump er.

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=351712520328818&id=100064702192802

Les artikkelen direkte på Politikeren