Når en ikke studerer og undersøker verden blir en umerkelig politisk hjernevasket.En venstreside som seiler med imperialismens vind i ryggen kommer aldri hjem

Derimot.no

Venstresidas totale sammenbrudd.

Jan Hårstad    

Å lese Klassekampen om dagen er som å komme inn på et toppmøte hos NATO i Brüssel. Alle er ekstatisk begeistret for både Nato og EU og alle vil framstille regimet i Russland som det nye NaziRiket 1933-45.

Dette gjelder også det som skulle være alternative medier i Norge: resett og document. Heller ikke her kommer det verken alternativ kunnskap eller tenkning. I dag kan vi trygt  si at DET STORE VI hersker i Norge og formannen i dette Nato-våpen leveranse prosjektet er Edvard Hoem. Selv Rødts leder Bjørnar Moxnes har mest lyst til å sende våpen fra Nato-Norge som påfyll til Nato-våpen i Ukraina.

Steigan.no har det også vært drevet mye folkeopplysning om den geopolitiske tenkningen som USA-Nato har hatt med sin politikk i Ukraina.Helt bortkasta arbeid som Steigan selv melder fra Italia 3 mars:

Her finnes intet gehør for den slags, her finnes ingen fredsbevegelse heller.

Tvert imot er det en krigsbevegelse som nå preger venstresida og årsakene til dette krever en lang debatt som vil strekke seg langt inn i nye kriger.

Helt åpenbart er det at de fleste på venstresida knapt har hørt om ordene PSY-OPS og PERCEPTION MANAGEMENT. En kan ikke vinne noen krig uten at massemedia over lengre tid har hjernevasket befolkningen

PSY-OPS og PERCEPTION MANAGEMEN dreier seg om politisk hjernevask. De som blir utsatt for det merker det ikke men tror de fortsatt tenker sjøl.

Til korrekt demonisering: Russere er noe dritt og ledelsen er Nazister. Putin er Hitler gjenoppstått.

Etter at venstresida ble Nato-sosialdemokratisk (Kautskyanere) droppet man alle teorier om Imperialisme, men ikke bare det: en la også bort alle studier av geopolitiske strategier. Det er uhyre sjelden en finner noe sånt i Klassekampen og Putins regimes opptreden blir fullstendig ubegripelig om man ikke forstår at makten i Kreml har studert disse skriftene til bunns: helt fra Zbig Brezinskys dager.

Tydeligst snakket RAND CORPORATION i 2019 med sitt strategidokument som enkelt sagt gikk ut på å hakke opp Russland i religiøse biter og etniske enklaver etter modell av Jugoslaviakrigen 1995-99. For den som har tid til å undersøke: absolutt alle militær-strategiske tenketanker i Nato deltok i denne debatten: hvordan finne smarteste måten å knuse Russland på. Det har vært det sentrale debattema i hele Nato-familien.Offentlig tilgjengelig, også for Russland.

Den eneste hodepine som har eksistert i dette miljøet har vært at Russland-Kina har blitt strategiske allierte og faktisk foregår det en viss selvkritikk på at dette fikk lov til å skje.

Men så sent som 22. januar var israelske strateg Efraim Inbar og Mike Pompeo på banen med innstendige oppfordringer om at Vestens Nato må splitte Russland fra Kina. En kan ikke vinne noen Nato-krig mot Kina uten at Russland er nedkjempet eller/og splittet fra Kina.

Så tankegangen om å hakke Russland i småbiter står fremdeles på dagsorden. Oppbyggingen av den ukrainske hæren startet i regi av Natos militære etterretningstjenester allerede i 2015.

Alexander Dugin, som absolutt er en russisk geopolitiker å merke seg, bemerket allerede den gang:

«Hvis Russland mister Donbass, vil Russland miste Krim. Hvis Russland mister, Krim, vil det miste seg selv.»

Hvis vi tar bort det aktuelle emosjonelle type tenkning, så er dette en helt korrekt geopolitisk vurdering.

Foreign Jihadists in Syria Favor Liberal Transit Towns over Front - DER SPIEGEL
Er det disse som skal forsvare Ukraina fremover?

Situasjonen i øyeblikket er at alle Nato-stater leverer både soldater og våpen til nabostatene til Ukraina med den målsetting å koordinere en offensiv som inkluderer både Tyrkia og Israel. Her er det nå så mye eksklusive moderne våpen at det skulle rekke til en ny 30 årskrig. Innskipning av leide Jihadister og nynazister pågår også i stor stil.(Se Memri.org)

Nato-pressen har det travelt med å påpeke at Russlands 12 000 tjetsjenske soldater er noen brutale beist, men de Jihadistgruppene som står i tjeneste for Zelensky-regimet finnes ikke.

Skulle så skje at en kraftfull krigsoffensiv fra Nato skaker Russland og sender det ned for telling, er det grunn til å tro at Kina også vil bli dratt inn på ulikt vis. For Beijing vet utmerket godt at skulle Russland ryke i kommende Nato-krig, er det Kina som er ille ute. Uten alliansen med Russland er også de fortapt. Japan lader opp med atomvåpen fra USA.

En ny 30-årskrig er realistisk.

25 har lest innlegget i dag.
Innlegget er lest totalt 25 ganger.

Post Views: 90

Les artikkelen direkte på derimot.no