Multietnisk supermodell støtter Trump – venstresiden mister hodet

Lykten.no
Multietnisk supermodell støtter Trump – venstresiden mister hodet

Lykten.no:

Flere og flere kjendiser, skuespillere og idrettspersonligheter i USA går nå offentlig ut og støtter Donald Trump. En av dem er den svært populære modellen Amber Rose, som har over 24 millioner følgere på Instagram alene. Hun har selv multietnisk bakgrunn og har vært en åpen tilhenger av venstresidens slagord og paroler i mange år. Men nå har hun gått ut og støttet den tidligere presidenten, Donald Trump.

Rose blir intervjuet på gaten av en reporter da hun kommer med uttalelsene som har skapt sjokkbølger hos venstresiden på sosiale medier.

«Kjemper han ikke for kvinnene også? Han ønsker å gjøre Amerika bra igjen. Det gjelder kvinner også», sier Rose i videoen.

«Vi gjør våre egne undersøkelser».

Reporteren spør om hun føler at Trumps rettssak vil forandre meningene deres svarer hun kontant, «Nei, ikke i det hele tatt. Jeg vil fremdeles stemme på Donald Trump».

Hun fortsetter: «Jeg tror det vil gjøre ham mer populær. Jeg tror folk ser uretten begått mot ham og støtte ham mer enn noensinne». 

Amber Rose var en uttalt og politisk aktivist for feminisme og venstresiden i mange år. Nå sier hun at det har gått for langt.  LOS ANGELES, CA – OCTOBER 06: Model/Actress Amber Rose atttends the Amber Rose Slut Walk 2018 in Los Angeles, California. (Photo by Glenn Francis/Pacific Pro Digital Photography)

Til kommentaren om at mange kjendiser nå går ut og støtter Trump sier hun:

«Vi gjør våre egne undersøkelser og vi er ikke hjernevasket av venstresiden mer. Jeg kan si det om meg selv. Jeg er ikke det lenger», avslutter Rose.

Amber Rose har over 24 millioner følgere bare på Instagram alene. (Skjermbilde/Instagram).

Les artikkelen direkte på Lykten

Legg igjen en kommentar