Møt alle 3800 nyutdannede fra Klaus Schwabs globalistiske WEF-utdanningsprogram ved navn

Politikeren.com

Politikeren.com:

Read Time:4 Minute, 25 Second

Hvem er de globalistiske medlemmene av handelsorganisasjonen kjent som World Economic Forum (WEF) og operatørene som de har trent, hvorfor skulle du bry deg, og hva kan du gjøre med det?

La oss begynne med å svare “hvem er de?” De nåværende 100 WEF fullverdige medlemmene (“Strategic Partners”) er hentet fra de største selskapene i verden, sammen med deres eiere og ledere, som ofte omtales som “Davos Man”.

Listen over selskaper, eiere og ledere som kontrollerer WEF avsløres ikke, og medlemskap kan kun utledes indirekte.

WEF-medlemmene handler imidlertid ikke alene. Likevel har de utviklet ulike grupper av globalt distribuerte traineer som generelt jobber i samsvar med de detaljerte retningslinjene og stillingene utviklet og distribuert av WEF-ledelsen.

(Klaus Schwab: Vi trenger gjennom de globale kabinettene til land med våre WEF Young Global Leaders)

Disse treningsprogrammene har vært i drift i over tre tiår, noe som har resultert i utplassering, distribusjon og rask fremgang av mange tusen WEF-trente operatører over hele verden.

WEF-formann Klaus Schwab har berømt hevdet at disse operatørene har blitt strategisk satt inn i nøkkelposisjoner i ulike regjeringer og innflytelsesrike posisjoner i viktige bransjer som media, finans og teknologi.

Malone Institute’ , grunnlagt av kritisk mRNA-forsker Dr. Robert Malone, har publisert en liste over de rundt 3800 kandidatene fra WEFs “Global Leaders of Tomorrow” og “Young Global Leaders”

Man bør i det minste huske navnene på Schwab-studenter i sitt eget land – for i hvilken grad disse politikere, mediefolk, gründere og co. handle for innbyggernes interesser er svært tvilsomt.

På instituttets hjemmeside står det:

Malone Institute (primært Dr. Jill Glasspool-Malone og Anita Hasbury-Snogles), i samarbeid med Pharos-stiftelsen og Pharos Media Productions i Sverige, har investert måneder og hundrevis av arbeidstimer for å utvinne eksisterende og historiske offentlig tilgjengelige datakilder for å utvikle et detaljert sammendrag av kandidater fra to WEF-treningsprogrammer; World Economic Forums Global Leaders of Tomorrow (et ettårig program som gikk fra 1993 til 2003) og Young Global Leaders (et femårig program startet i 2004/2005 og fortsetter).

Disse menneskene har med hensikt og internasjonalt blitt utplassert som utenlandske agenter som representerer interessene til WEF-medlemmene for å “penetrere de globale kabinettene i land” så vel som et bredt spekter av sentrale forretningssektorer, inkludert bank/finans, andre forretningssektorer (inkludert helse og bioteknologi), akademia og helse, media, teknologi, logistikk, kunst og kultur, sport, politikk og myndigheter, tenketanker, telekommunikasjon, eiendom, finansielle investeringer/holdingselskaper, en rekke ikke-statlige organisasjoner, energi, romfart, og militær, mat og landbruk.

Dokumentet med alle navn kan lastes ned her .

Listen går langt utover store navn som Bill Gates, Angela Merkel, Justin Trudeau, Emmanuel Macron eller Mark Zuckerberg. Det inkluderer folk fra alle sektorene nevnt ovenfor i stort sett alle land.

Å hevde at alle disse menneskene automatisk følger WEFs planer vil være en påstand. Det er selvfølgelig uklart i hvilken grad de representerer og prøver å implementere idealene til WEF i detalj.

WEF er organisasjonen som har ledet den globalt harmoniserte planleggingen, utviklingen og implementeringen av nedstengninger, mandater, autoritære vaksinekampanjer, undertrykkelse av tidlige behandlingsalternativer, global målretting av leger, sensur, propaganda, informasjon og tankekontrollprogrammer som vi har alle opplevd siden slutten av 2019, skriver Malone Institut på sin hjemmeside.

Dette er organisasjonsstrukturen brukt av de som har forsøkt å kontrollere og styre verden for å fremme de økonomiske og politiske interessene til medlemmene gjennom den pågående “Great Reset” (som navngitt og beskrevet av deres styreleder Klaus Schwab) ved å utnytte og forverre den sosiale og økonomiske forstyrrelsen som de kunstig og med vilje har laget siden SARS-CoV-19 begynte å spre seg over hele verden, fortsetter instituttet.

Funderingene og planene til denne bransjeorganisasjonen leser og høres ut som det usannsynlige uhyggelig plott i en fiktiv internasjonal spionroman laget av en annenrangs versjon av Ian Fleming, John Le Carre eller Robert Ludlum, annonserer Malone Institut.

De støttes av de økonomiske ressursene til mange av de rikeste menneskene i verden. Anbefales at du gjør ditt beste for å lese ‘COVID-19: The Great Reset’ , ‘ The Great Narrative for a better future’ (begge av Klaus Schwab og Thierry Malleret), og ‘How to Prevent the Next Pandemic’ (av Bill Gates). Et detaljert interaktivt sammendrag av deres politiske posisjoner og sammenhengene mellom disse retningslinjene ( “transformasjonskart” ) finner du her og for COVID-19, her.

Malone-instituttet minner om Klaus Schwabs uttalelse om at de er stolt av å infiltrere regjeringer over hele verden med sine unge globale ledere. Innbyggerne bør derfor stille seg selv to spørsmål:

“Er disse menneskene jeg kan stole på med fremtiden min og barna mine?”
“Representerer de mine interesser, verdier og det jeg tror på?”

Hvis du bestemmer deg for at du ikke kan stole på dem, eller at de ikke deler dine interesser og verdier, så er det på tide å handle for å hindre dem i å ta kontroll over alle aspekter av livet ditt.

Ellers, konkluderer Instituttet, søker WEF å ta bort alt du eier og fullstendig kontrollere alle aspekter av livet ditt. En av nøkkelspådommene til deres ‘Global Future Councils’ er at innen 2030 vil du (eller barna dine) ikke eie noe, og vil være lykkelige. Her er en lenke til andre aspekter av deres visjon om morgendagen.

Dokumentet med alle navn kan lastes ned her .

Les artikkelen direkte på Politikeren