MONTAUK-PROSJEKTET

MONTAUK-PROSJEKTET

Politikeren.com
Del denne artikkelen på din favoritt SOME(Sosiale Media)
MONTAUK-PROSJEKTET

Politikeren.com:

Read Time:1 Minute, 25 Second

MONTAUK-PROSJEKTET

Montauk-prosjektet er en “konspirasjonsteori” som hevder at det var en serie hemmelige amerikanske regjeringsprosjekter utført ved Camp Hero eller Montauk Air Force Station i Montauk, New York, med det formål å utvikle psykologiske krigføringsteknikker og eksotisk forskning inkludert tidsreiser. Historien om Montauk Project oppsto i Montauk Project-serien med bøker av Preston Nichols som blander disse historiene med historier om det bulgarske eksperimentet.
Historier om Montauk-prosjektet har sirkulert siden begynnelsen av 1980-tallet.

Ifølge UFO-forsker Jacques Vallée ser det ut til at historiene om Montauk-eksperimentet har sin opprinnelse med den svært tvilsomme beretningen om Preston Nichols og Stewart Swerdlow, som begge hevdet å ha gjenvunnet undertrykte minner om sitt eget engasjement.  Preston Nichols hevder også at han med jevne mellomrom ble bortført for å fortsette sin deltakelse mot sin vilje.

Preston Nichols, født 24. mai 1946, på Long Island, New York, hevder å ha grader i parapsykologi, psykologi og elektroteknikk, og han har skrevet en serie bøker, kjent som Montauk Project-serien, sammen med Peter Moon, hvis virkelige navn er Vincent Barbarick. Hovedtemaet for Montauk-prosjektet gjelder de påståtte aktivitetene ved Montauk Point. Disse sentrerer seg om emner, inkludert USAs regjering/militære eksperimenter innen felt som tidsreiser, teleportering, tankekontroll, kontakt med fremmede liv og iscenesettelse av falske Apollo-månelandinger, innrammet som utviklinger som fulgte et vellykket Philadelphia-eksperiment fra 1943.

Er du fornøyd med innholdet som deles på Politikeren kan du bidra til nettstedets utgifter med en liten donasjon via PayPal-kontoen. Alle donasjoner brukes utelukkende til å betale for domener, abonnementer, bilderettigheter og vedlikehold av nettsiden. Link til paypal.

https://www.paypal.me/politikeren

Les artikkelen direkte på Politikeren

Auto Feeder
Author: Auto Feeder

Legg igjen en kommentar