Med andre briller: Noen nyheter finner du ikke i de store mediene.

Derimot.no

derimot.no:

  1. Den tyske nazismen og dagens nynazisme er ikke identiske.
  2. Elon Musk har sin tvil om president Biden mentale evner.
  3. Google bryter folks rettigheter hele tiden.
  4. Russerne vet nå hvem som befant seg i Asovstal.

CSTO studerer fremveksten av nynazismen i Vesten

Den Collective Security Treaty Organization (CSTO), tilsvarende NATO i strategiske termer på russisk side, undersøkte 16. mai 2022 utviklingen av nynazismen i Vesten.

I forberedende dokumenter bemerket forskere at:

Nazismen var preget av kulten av lederen i den industrielle epoken, den fremmer en totalitær organisering av samfunnet i en tid med sosiale nettverk.

Den historisk nazismen var for det meste rettet mot jøder, mens nynazismen mest vektlegger hvit overherredømme.

Nazistene hadde en krigskultur, mens nynazistene feirer vold.

I Ukraina har banderister mangedoblet angrep mot homofile, jøder og russere. Antallet av deres torturerte eller drepte ofre er ukjent, men det kan være titusenvis før den russiske militæroperasjonen.

https://www.voltairenet.org/article216925.html

Elon Musk stiller spørsmål ved president Joe Bidens evner

Elon Musk, administrerende direktør i Tesla og nåværende rikeste person i verden, utfordret evnene til president Joe Biden, under et podcast-intervju, spilt inn 16. mai 2022.

Han bemerket at Biden-administrasjonen var begrenset av visse lobbyer, spesielt venstreorienterte fagforeninger, som skiller den fra den mer individ-fokuserte Obama-administrasjonen.

Fremfor alt presenterte han Joe Biden som en teleprompter-leser, og forsikret at makten satt hos den personen som skrev tekstene presidenten leste opp.

President Biden var under valgkampen preget av alvorlig tidsforvirring og folk bekreftet at han ikke forsto hva som foregikk.

https://www.voltairenet.org/article216922.html

Google krenker folks rettigheter milliarder av ganger om dagen

Irish Council for Civil Liberties (ICCL) hevder at Google gir tilgang til 4698 virksomheter, minst 294 milliarder ganger om dagen i USA og 197 milliarder ganger om dagen i Europa, til dataene det registrerer om besøkte nettsteder og plasseringene til Internett-brukere.

Dette er det største personvernbruddet i historien.

https://www.voltairenet.org/article216923.html

Det var rundt 1700 regulære soldater og 800 banderister i Azovstal

1800 ukrainske krigere fra Azovstal-fabrikken i Mariupol har overgitt seg siden 16. mai 2022. Informasjon samlet inn av russiske debriefere tyder på at det var 2500 ukrainske soldater på stedet, inkludert 804 banderister fra Azov-regimentet.

Sivile som var i stand til å forlate fabrikken hevdet at de hadde blitt brukt som menneskelige skjold av banderistene.

Russiske myndigheter har lovet å løslate de vanlige soldatene, men anser banderistene som terrorister. De har lovet å stille dem for retten for forbrytelsene de har begått siden 2014.

Dumaens leder Vyacheslav Volodin har antydet at han vil presse på for å få vedtatt en lov som forbyr utveksling av medlemmer av Azov-regimentet med russiske fanger.

https://www.voltairenet.org/article216980.html

1 har lest innlegget i dag.
Innlegget er lest totalt 1 ganger.

Post Views: 17

Les artikkelen direkte på derimot.no