Matkrigen: FBI advarer om nettangrep på gårder – En gård slår tilbake

Politikeren.com
Read Time:1 Minute, 8 Second

Matkrigene har blitt ekstreme – og selv mainstream media legger merke til det. Selv om brannene og eksplosjonene som ødelegger matforsyningen vår er bredt rapportert, advarer FBI om at cyberangrep på jordbruksinfrastruktur er et stadig økende problem.

Noe som er viktig å forstå om nettangrep: Det handler ikke bare om løsepengeprogramvare, holde data og systemer som gisler. Mange operativsystemer for fysiske rom og maskineri er nå automatiserte og sårbare for hacking.

Det er ganske overraskende og veldig skremmende å vite hvor lett enkelte systemer kan “hackes”. Termostatinnstillinger, vanningssystemer, kjøleenheter, oppvarming og kjøling, brannslokkingssystemer og elektrisk sikkerhet kan alle brukes til å skade bygninger, maskiner eller ødelegge produkter.

Opprinnelig kilde: Ice Age Farmer YouTube-kanal)

Brann kan startes og automatiserte sprinkleranlegg deaktiveres. Jeg kunne fortsette med alt som kan gjøres, men jeg ønsker ikke å gi klimaekstremistene noen ideer.

Etter hvert som denne bevisstheten vokser, har en gård stått opp mot staten i NY og nektet å etterkomme ordrer om fugleinfluensa.

(Noe rart som skjer med amerikanske matforedlingsanlegg)

(Den storstilte reduksjonen av husdyr i Irland kommer etter vedtakelsen av jurisdiksjonens første klimalov noensinne, som krever at oppdrettssektoren skal nå netto null karbonutslipp innen 2050 og redusere metanutslippene med nesten 50 % i samme periode. )

(Noe rart som skjer med amerikanske matforedlingsanlegg)

Les artikkelen direkte på Politikeren