Massemedias løgner avslørt på 2 minutter

Lykten.no

Lykten.no:

(En lenger versjon av videoen nederst i artikkelen) Nicolle Wallace på MSNBC er en av USA mest kjente nyhetsankere og politiske kommentatorer. Hun har i flere år hatt noen av de mest tunge programmene i beste sendetid og dekket blant annet Det hvite hus, samt vært på et av USAs mest populære debattprogram The View.

Den prisbelønte Journalisten Glenn Greenwald har laget en mini-dokumentar på Wallace sin historie med falske nyheter og konspirasjonsteorier, som hun har fått uttale uten konsekvenser, få sine sosiale medier stengt ned eller miste jobben. Jo mer hun har løyet og spredt desinformasjon, jo høyere har hun steget i massemedias babylonske tårn.

Fra hennes dager som en profesjonell løgner i Det hvite hus under George Bush og Dick Cheney i 2004, til å hoppe inn i det venstreekstreme vepsebolet MSNBC som programleder, har Nicolle Wallace i over to tiår vært en storspreder av desinformasjon til det amerikanske folk. Ingen sprer offisielle løgner for etablissementet og den dype staten i USA mer frimodig, oftere, aggressivt eller mer ødeleggende enn henne.

Hennes løgner og fabrikasjoner mot blant annet president Donald Trump var så grove at selv den venstreekstreme faktasjekkeren Politifact måtte gi henne «Pants On Fire». Men det har altså ikke stoppet Wallace fra å sitte trygt på skjermen hos MSNBC til millioner av amerikanere og fortsette å formidle løgnene.

Se hele mini-dokumentaren på 26 minutter her:

Les artikkelen direkte på Lykten