Margarin, sagflis og mRNA-injeksjoner

Nyhetsspeilet.no:

Skrevet av Kjetil Tveit

Har du makt til å snu bevisbyrden kan du gjøre nesten hva du vil. På tidlig 19-hundretallet fant man ut at frøoljer som vanligvis ble brukt til smøring av maskineri og til annet industrielt bruk kunne selges som menneskemat til en høyere pris.

I motsetning til olivenolje, avokadoolje, cocosolje og lignende trengte frøoljer som mais, soya og bommulsfrø omfattende industriell prosessering i mange ledd, og høy varme for å isolere oljen. For å få oljene til å ligne smør konstruerte man noen nye fettmolekyler i en hydrogeniseringsprosess for fast struktur med transfett som resultat.

Margarinet hadde blitt en realitet.

Om den reelle overdødelighet: Disse bevisene ER grusomme og ugjendrivelig om forsettlig folkemord med C19-biovåpen. En varsler fra regjeringen i NZ legger de viktige opplysninger ut i det offentlige rom. Han har til og med statistikk per vaksinatør, og du kan se at under deres ansvar ble 24% av de injiserte myrdet (se video, her).

15-30% av margarinen bestod av transfett, og et av de vanligste typene steke, bake, og frityrfett i USA, Cresco, inneholdt hele 50% transfett. Svært tidlig oppdaget man at transfett var giftig, men markedsføringen var enorm, og på et blunk var transfett så vanlig at bevisbyrden hadde blitt snudd på hodet.

De som innførte nye fettmolekyler trengte ikke å bevise at den nye «menneskematen» transfett var trygg, for hvorfor skulle man bevise noe som var en vanlig del av kostholdet? Hundre år senere, i 2014 ble transfett forbudt i Norge (lovlig med 2%). Så etter hundre år hadde man likevel klart å bevise at det var giftig og at transfett var et karsinogen som ga kreft i befolkningen.

Nå er det andre syntetiske molekyler man lager margarin av, og tiden vil vise hvor giftige de er. Du kan sammenligne det med hvis jeg drev et sagbruk og i tillegg hadde tilstrekkelig mange nok milliarder til å hyre Hill & Knowlton reklamebyrå. Da kunne jeg hyrt disse til å fortelle hele verden at mitt restprodukt som var sagflis var sunt å spise, et glimrende slankeprodukt, og tjent penger både på materialene jeg produserte og blitt matprodusent i tillegg.


Når sagflis hadde blitt en del av kostholdet til folk flest kunne jeg bare sagt at alle spiser jo sagflis. Kan du bevise at det er usunt?


Nøyaktig slik har man gjort med mRNA-vaksinen i dag. Man har laget en «vaksine» som sender genkoder gjennom blodbanen inn i celler rundt i hele kroppen, ikke bare ved innstikksstedet. Genkodene havner i hjertemuskelen, i ovariene, livmoren, hjernen, beinmargen, nyrer, milt, bukspyttkjertel, lever, blodåreveggen, i hvite og i røde blodceller og i sædceller.
I hele kroppen har ribosomene i celler fått instruks fra genkodene om å produsere et helt nytt og fremmed protein som heter spike-protein. I stedet for at det helt nye, måtte bevise at det var trygt i det lange løp, gjorde man det så ultra-«normalt» på rekord-tid at majoriteten i de fleste land gikk rundt og produserte spike-proteiner med cellene sine.

Trenger jeg å nevne at Hill & Knowlton var med denne gang også, slik som da de normaliserte trans-molekyler til innvortes bruk?

På nytt forlanger man nå at kritikerne skal bevise at mRNA-regimet er farlig, og ikke omvendt.
Deg og meg kan ikke snu bevisbyrden hvis vi kommer opp med noe nytt. Men de som eier hele propagandaapparatet kan. Håper det tar mindre enn 100 år denne gang før mRNA-vaksinen mot covid-19 blir erklært giftig.


Les artikkelen direkte på Nyhetsspeilet

You may also like...