Makten skjult i kulissene DEN GRÅ STATEN

Derimot.no

av Tor Erling Larsen

Det er tid for et politisk resymé og analysen jeg her presenterer tror jeg ikke vil svikte vesentlig. Den innerste årsaken, så å si fellesnevneren til dagens generelt sørgelige finansielle, politiske, militære, klima- og helsemessige tilstand, er den grå statens forberedelser av amerikanske dollarens endelige kollaps og fullstendige utslettelse.

Dollaren er ment å kollapse, har i realiteten allerede gjort det og det pågår en altomfattende konfiskering av realverdier forut for den helt offisielle kollapsen. Alle sier at det vil man ikke våge å gjøre fordi det også vil gå ut over de aller rikeste, men det er ikke sant og bare tiden har ennå ikke vært moden. Kommer sammenbruddet for tidlig så vil statens kontroll svikte og de superrikes tilganger kunne da heller ikke holdes under kontroll. Det ville blitt til en generell katastrofe. Man venter derfor ikke bare, men forbereder, posisjonerer, innfører prøveordninger (som Bitcoin!), øver, lærer, korrigerer og ikke minst dekker over og distraherer. Til sist og når alt vesentlig er klart, så vil man simpelthen lage et passende påskudd, eksempelvis et amerikansk krigstap, som kollapser det man kaller for «dollarens tillit». Dollaren er ment å feile, men gjelden feiler ikke. Den bare muterer.

Dagens fiatvalutaer vil da ikke lenger ha verdi, så regjeringene, storbankene og investeringsselskapene, en riktig fin fascisttroika, driver storskala konfiskering og til den hører Acer, hele energimarkedet -og «straffegebyrfest». Til gjengjeld florerer det med monopolpenger. Helt nede fra den enkelte huseier og minste egenforetaker så stjeles nå reelle verdier som konsentreres eksponentielt mot toppen av den økonomiske næringskjeden. Naturressurser sikres tilsvarende. I tillegg er det lenge siden noe land har sett slik en sammenlignbar innsats for tankekontroll, disiplinering og opprop til kollektivisme og sosiale “hensyn”. Bitcoin er et prøveprosjekt og i samme øyeblikk som de virkelig bestemmende vil det så er valutaen omdannet eller vekk. En av dens øvrige funksjoner ser ut til å være å få opp strømforbruket med effekt som beskrevet lenger ned.

Både Tangen, Stoltenberg og spørsmålet om verdisikring av krona og oljepengene er nok akkurat der de er ment å være i forhold til dette. Ingen skal dessuten tro at Vedum og Støre sitter og planlegger slikt, for knapt nok behøver de å vite hva de egentlig driver med. Der er andre og større herrer; grå eminenser med all tilgang til ekspertise og bedre kanaler som tar seg av slike vesentligheter. Man minnes Støres ord fra 2011 da VG spurte ham om hvordan det kunne ha seg at utenriksministeren var blitt for å bombe Libya to dager etter at han hadde vært imot det samme. En noe forfjamset utenriksministers svar ble at han var blitt svært overrasket over å oppdage hvilke mennesker det er som egentlig bestemmer.

Samtidig likvideres nå verdiene på grunnplanet med ellers uforståelige trusler om krig, faktiske kriger og boikotter, feilede stater (Libya, Syria, m.fl.), flyktningstrømmer, c-19 tiltak, “klimatiltak” som ikke har det ringeste med naturvern å gjøre, statlige pålegg om utgifter, statlig sløsing i form av bidrag, kostnadsdrivende energipriser og kriser, finurlig konstruerte transportblokader og en mengde andre og ulike inflasjonsdrivende tiltak som leder til likviditetskrise i form av direkte verditap, kredittap og inflasjon. Til og med matproduksjonen saboteres globalt! Som leseren vil minnes så innrømte tidligere amerikansk sentralbanksjef Bob Bernanke at inflasjon er en type skattlegging, altså konfiskering.

Fordi dollaren og samfunnsstrukturen den opprettholder skal kollapse så finansieres pøbel og øvrige nedrivende elementer og slippes lik som i den tyske mellomkrigstiden løs på befolkningen som paralyseres. Legitime protester slås derimot ned på med polititerror i land som Frankrike, Østerrike, Italia, Holland, Australia, USA og Canada. Idiotpoliti, innerst inne av folket det også, banker i realiteten seg selv slik opprørspoliti alltid har gjort. Det hele virker så vel koordinert at man med Shakespeare kan undres om “hell is empty and all the devils are here”.

Man bør ta seg tid til å se hele dokumentaren “Gray State” med råmateriale fra filmen med samme navn som David Crowley skulle lage, men aldri ble ferdig med. Regissøren ble funnet skutt sammen med sin kone og lille datter. Politietterforskningen, omtrent like “god” som da ingeniør Jan Fredrik Wiborg ble funnet død i København, viste at Crowley hadde drept familien og seg selv. Dokumentaren viser det stikk motsatte av en familie- og selvmorder. Troikaen har det med å rydde opp. Link til trailer, så kan dere se hele filmen senere: https://www.bitchute.com/video/qLPp3kWaimTv/

10 har lest innlegget i dag.
Innlegget er lest totalt 11 ganger.

Post Views: 50

Les artikkelen direkte på derimot.no