Løvetann blokkerer spikeproteinet fra å bindes til ACE2-reseptorene

hippocrates.no

Spikeproteinet bruker et membranprotein kalt ACE2 for å fusjonere med vertscellene. ACE2 endrer spikeproteinets tredimensjonelle struktur på en måte som gjør at det lettere slipper inn i cellen – som en slags trojansk hest.
En tysk universitetsstudie fra oktober viste at løvetann hindrer spikeproteinet fra å bindes til lunge og nyreceller med denne reseptoren.

I studien som ble publisert i tidsskriftet Pharmaceuticals, fant forskerene at løvetann blokkerer spikeproteinet fra å bindes til ACE2-membranreseptorer. Ikke bare det opprinnelige spikeproteinet, men også Delta-varianten, som har vist seg motstandsdyktig mot antistoffer til spikeproteinet, og de tre variantene fra Storbritannia, Sør Afrika og Brasil, ble effektivt blokkert av løvetann i studien.

Dette viser at naturens apotek gir en langt mer solid immunitet enn genmodifikasjon, og at immunsystemet vårt fungerer bedre på viltvoksende planter. Fersk løvetann anbefales, men også te og ekstrakter har god effekt.

Løvetann beskytter altså de sårbare cellene med flest ACE2-reseptorer, og vil dermed gi betydelig immunitet.

Andre ting som blokkerer spikeproteinet er NAC (N-acetyl cysteine), quercetin, ivermectin og hydroxychloroquine.

Men selv om det hindres fra å binde seg til ACE2-reseptorene har eksperter uttrykt bekymring for om det kan forårsake skade andre steder i kroppen.

Japanske forskere publiserte i juni en studie i Annals of Pharmacology and Pharmaceutics som viser at klorin dioksid (ClO2), også kjent som MMS (Miracle Mineral Solution), nøytraliserer og deaktiverer spikeproteinet. Klorin dioksid er et kraftig desinfeksjonsmiddel som er kjent for å nøytralisere virus og bakterier.

De konkluderer med at MMS er et trygt og effektivt middel mot Wuhanviruset.

Jim Humble har brukt MMS mot malaria i Afrika med stor suksess.

Et annet stoff som nøytraliserer spikeproteinet er shikimate eller shikiminsyre. Dette finnes i blant annet furunåler, stjerneanis og schizandrabær.

Sitrusfrukter (særlig blodappelsiner), inneholder hesperidin, som fungerer likt quercetin ved å hindre spikeproteinet tilgang til ACE2-reseptoren.

Triphala-oppskriften fra Ayurveda inneholder også høye nivåer av shikimate. Denne består av “de tre fruktene” Indian gooseberry (Emblica officinalis), black myrobalan (Terminalia chebula) og belleric myrobalan (Terminalia belerica).

Terminalia fruktene er rike på shikimate.

Johannesurt inneholder shikimate.

Spikeproteinet går helt inn i cellekjernen og hemmer DNA-reparasjon

Ledende eksperter kunne berolige oss med at “mRNA is an intrinsically safe vector as it is a minimal and only transient carrier of information that does not interact with the genome”. De lovet altså at den ikke går inn i cellekjernen.

Nå viser det seg, etter at 4 milliarder mennesker er vaksinerte, at spikeproteinet likevel går lett inn i cellekjernen der hvor genmaterialet befinner seg. Ikke bare det, men spikeproteinet hemmer normal reparasjon av DNA’et ved å blokkere reparasjonsproteinene BRCA1 og 53BP1. Dette kan forklare både bivirkninger av vaksinen og hvorfor de fleste sykehusinnlagte er fullvaksinerte, fordi hemming av disse reparasjonsproteinene svekker kroppens naturlige adaptive immunrespons.

Måten det kommer seg inn i cellekjernen på er ved hjelp av enzymet reverse transcriptase. Heldigvis finnes det et stoff i rødvin, resveratrol, som hindrer dette enzymet i å slippe spikeproteinet inn i det aller helligste, og dermed beskytter DNA’et mot angrep.

Rødvin kan beskytte DNA’et mot spikeproteinet.

Forutsagt av MIT forskere

Stephanie Seneff og Greg Nigh ved MIT (Massachusets Institute of Technology) advarte i mai 2021 om muligheten for at injisert RNA kunne bli innlemmet i DNA og dermed gå i arv til neste generasjoner. Dette betyr at vaksinerte kunne overføre spikeproteinet til sine avkom.

Denne forvarslende rapporten av MIT forskere ble publisert i the International Journal of Vaccine Theory, Practice and Research.

I 2011 viste forskere at andre proteiner i coronavirus var i stand til å komme seg inn i cellekjernen.

Seneff og Nigh skriver: “Det er nå ubenektelig at det er et stor klasse virus kalt retrovirus som revers transkriberer RNA tilbake til komplementær DNA.”

Selv om eksperimentelle RNA-vaksiner har blitt hyllet for sine potensielle fordeler, åpner de samtidig mulighetene for potensielt tragiske og selv katastrofale utilsiktede konsekvenser, skriver Dr. Seneff. Disse bekymringene er potensielt alvorlige og blir kanskje ikke åpenbare før om flere år eller mange generasjoner, sier hun.

Seneff: “Det har aldri stått mer på spill enn dette. En eksperimentell RNA vaksine blir injisert i milliarder av mennesker. Gitt vaksinenes genetiske natur vil folk måtte leve med konsekvensene for resten av livet.”

Generell immunstyrking

For generell styrking av immunsystemet og boosting av kroppens vitalitet anbefales et økologisk plantebasert kosthold med regelmessig juicing, periodisk faste og kalde dusjer.

Smarte tilskudd som styrker kroppens avgiftningsveier er NAC (N-acetyl cystein), aktivert C60-kull og liposomal C-vitamin. NAC øker nivået av glutation, kroppens kraftigste antioksidant som er viktig for avgiftning. C60 er en elekrondonor som effektivt nøytraliserer toksiner.

Jod øker antall mitokondrier i cellene, og gir dem mer energi til å styrke immunforsvaret.

Tilskudd av sink, omega-3 og D-vitamin er alltid lurt om vinteren.


Nettkurs

Klikk på kurset for påmelding og mer informasjon.

Kommentarer

kommentarer

Les artikkelen direkte på Hippocrates