Kortnyheter som lite publiseres i de store mediene. Med andre briller.

Derimot.no

Vi presenterer disse kortnyhetene fra Voltairenet.org fordi de viser noen helt andre fliker av virkeligheten som de store mediene ikke vil at vi skal vite om. Det vi ikke får høre/se er ofte viktigere enn det vi får høre og se. Men vi kan ikke reagere på noe vi ikke vet om.

Knut Lindtner
Redaktør

Avklassifisering av dokumenter om Bandera-tilhengernes  forbrytelser.

Den russiske regjeringen har frigjort dokumenter som handler om rettssakene mot Bandera-tilhengerne ved slutten av Den Store patriotiske Krigen (Andre verdenskrig).

(Stepan Bandera var en ukrainsk politiker som samarbeidet med tyskerne under andre verdenskrig. Han blir nå betraktet som en nasjonalhelt i Ukraina overs.)

I disse dokumentene kommer det fram grusomme krigsforbrytelser som denne gruppen utførte mot ukrainske sivile i 1944 og 1945, da tyskerne trakk seg tilbake fra Russland etter hvert som Sovjethæren avanserte. 

Et spesielt dokument fra forsvarsdepartementet handler om de østlige områdene som var okkupert av Det Tredje Riket. De var dirigert av Alfred Rosenberg, og viser en plan for total utslettelse av Donbas og befolkningen der. Dette skulle utføres av nazistene og banderittene, som samarbeidet med dem. 

Dette kan man se  i et VPN ( på internett)  på det russiske nettstedet Power Lies in Truth.

Disse hendelsene er helt oversett i dagens Ukraina. Ja, helt siden slutten av den andre verdenskrig har banderittene og nazister fra Anti-Bolshevic Bloc of Nations (ABN) tålmodig omskrevet landets historie.

I motsetning til enhver virkelighet har deres versjon nå blitt Ukrainas Hellige Bibel.

https://www.voltairenet.org/article216718.html

Polen planlegger å okkupere Vest-Ukraina igjen. 

Den polske regjeringen har tatt kontakt med ukrainske opposisjonsledere for å forslå å utplassere en fredsbevarende styrke vest i Ukraina. 

Forslaget er ikke uten bakenforliggende motiver.

Faktisk hadde Polen okkupert Vest-Ukraina i mellomkrigstiden (mellom 1. og 2. verdenskrig) for å beskytte området mot bolsjevismen.

Så annekterte de disse områdene, etter enighet med Sovjet-Unionen.

Det var under Polens okkupasjon av Vest-Ukraina at banderittene (tilhengere av Stepan Bandera) ble dannet.

I 1934 organiserte Stepan Bandera, på vegne av det tyske Gestapo (som han allerede var medlem av) – henrettelsen av den polske innenriksministeren Bronislaw Pieracki. Han hadde slått ned på ukrainske terrorister av hensyn til et kollektivt ansvar. 

Polens initiativ åpnet dørene for at Ungarn og Romania også kun kreve andre deler av Ukraina.

Disse landene bør huske at å utplassere styrker i «fredsbevarende» hensikt ikke nødvendigvis vil utløse NATOs artikkel 5 om kollektivs forsvar.

Det vil si at alliansen ikke automatisk vil mobilisere sine medlemmer dersom disse styrkene skulle komme til å gjøre noen skade.

https://www.voltairenet.org/article216717.html

Video fra 2012: Mohamed Morsi lovet et blodbad om han ikke ble erklært som president. 

En video fra 2012 fra egyptisk fjernsyn som er del av en serie fra Det Muslimske Brorskaps regime viser Mohamed Morsi som truer Marshal Mohamad Tantawi med «kaos og forutsagte  konsekvenser» om ikke han vinner valget.,

Vi ha allerede publisert et brev fra Egyptian Electoral Commission som innrømmer at valget var fikset, og at Mohamad Morsi seier bare ble proklamert for å unngå et blodbad i landet. 

Flere medlemmer av valgkommisjonen har også klaget over at de hadde fått dødstrusler både mot seg selv og familiene deres.

Disse dokumentene beviser uten tvil at Mohamad Mordi ikke ble demokratisk valgt, men at han grep makten med trusler.

Videoen kan sees ved å åpne denne linken:

https://www.voltairenet.org/article216691.html

Saudi-iranske forhandlinger går framover.

Et bilde utgitt av den iranske regjeringen viser Khalil al-Hmaydane (sjef for den saudiske etterretningen) og Saïd Irouani (nestleder for internasjonale saker i Iranian National Security Council) sammen med den irakiske statsministeren Moustafa al-Kazimi.

En konsultasjonsmøte ble avholdt bak lukkede dører i Irak den 21. april.

Det er ventet at nok et møte vil bli holdt snart, antakelig mellom diplomater. 

Forhandlingene gjøt framskritt:

Det ble observert våpenhvile i Jemen i mars og april. Den 7. april overførte Jemens president Abd Rabbo Mansour Hadi makten til et råd på åtte medlemmer etter at han avsatte sin visepresident.

Den saudiske ambassadøren Walid Boukhari har returnert til Libanon etter flere måneders fravær.

https://www.voltairenet.org/article216690.html

Alle oversettelser Ingunn Kvil Gamst

Forsidebilde: Susan Duran

1 har lest innlegget i dag.
Innlegget er lest totalt 1 ganger.

Post Views: 3

Les artikkelen direkte på derimot.no