Kommunistiske Kina valgt inn i Verdens helseorganisasjons hovedstyre uten innvendinger

Politikeren.com

Politikeren.com:

Read Time:2 Minute, 6 Second

Det kommunistiske Kina har blitt valgt inn i Verdens helseorganisasjons hovedstyre med null innvendinger fra noen demokratiske land, til tross for dets omfangsrike forsøk på å dekke over koronavirusutbruddet og dets påfølgende brutale nedstengninger.

Hillel Neuer fra vakthundgruppen UN Watch bemerket “dette er regimet som knuste” advarsler fra varslere på slutten av 2019 og begynnelsen av 2020.

Han bemerket også at “ikke et eneste demokrati uttalte seg for å protestere.”

Spaltist Ross Clark kommenterte at WHO er “fylt med små land, mange med elendige menneskerettigheter, som ikke vil våge å utfordre det kommunistiske Kina eller som ikke vil ha politisk innflytelse til å gjøre det.”

La oss huske at lederen av Verdens helseorganisasjons opprinnelsesundersøkelse av COVID-19 har innrømmet at kommunist-Kina i utgangspunktet beordret teamet hans om hva de skulle skrive i rapporten deres og lot dem nevne laboratorielekkasjeteorien, men bare på betingelse av at de gjorde det. Og anbefalte ikke å følge det opp.

I tillegg har det kommunistiske Kina nektet å samarbeide med den fornyede WHO-sonden , og erklærte at ethvert forsøk på å se nærmere på teorien om laboratorielekkasje går «mot vitenskapen» og hevder, i motsetning til amerikansk etterretning og WHOs egne konklusjoner, at arbeidere i laboratoriet var innlagt på sykehus med COVID høsten 2020.

Kinas regjeringsdrevne vitenskapsakademi kåret også Wuhan-biolaboratoriet til sin “Outstanding Science Achievement”-pris for arbeid med koronavirus.

Snakk om å gni det inn.

Jamie Metzl, en ledende rådgiver for selve Verdens helseorganisasjon, har uttalt at det kommunistiske Kina engasjerte seg i en “massiv tildekking” av koronaviruspandemien.

Metzl påpekte også at Verdens helseorganisasjon “ikke har mandat til å ha sine egne overvåkingsorganer,” og derfor lett ble slått bort av kommunist-Kina i de første dagene av utbruddet da de ba om å sende informasjon og respondere.

WHO, som la til rette for Kinas drakoniske respons på COVID ved å insistere på at den vestlige verden innfører lignende tiltak, oppfordrer nå også til at homo-pride-arrangementer fortsetter til tross for den klare risikoen for at de er apekopper-superspredere, gitt at viruset overføres gjennom nære fysisk kontakt.

Å tildele kommunist-Kina en plass i WHOs hovedstyre er som om Nord-Korea ble satt til å lede FNs konferanse om nedrustning…å vent, det gjorde de virkelig også.

Les artikkelen direkte på Politikeren