Kineserne begynner å få nok av Omikron-galskap | Kan dette skje i Norge?

alternativ-media.com

Det verserer et økende antall videoer på TikTok og andre sosiale medier av vanlige kinesere, som forøvrig er kjent for å gi et inntrykk av å være borgere som er vant til å opptre lydige, i krangel med politi, tiltakstyranner og andre offentlige undertrykkere. At slike undertrykkende tiltak og ydmykelse av vanlige folk begrunnes i et så relativt sett ufarlig virus som Omikron, gjør ikke nedverdigelsen akkurat noe lettere å svelge.

Som en mannevond hund.

Denne kinerseren blir behandlet som en mannevond hund hvor autoriteter benytter et slags greip for å holde han i sjakk mens han angivelig leter fram sitt koronapass eller lignende. Vi ser tydelig at han reagerer med sinne og synes hele situasjonen er urimelig.

Video: TikTok.
Promotering

Trakasserer familie.

I en annen video ser vi en tilsynelatende helt vanlig kinesisk familie, hvor far reagerer på en måte som er naturlig for en familiefar som opplever at han og hans familie blir unødig trakassert av en eller annen. I stadig flere av videoene fra Kina, fremstår kineserne som mer og mer utålmodige, og mer og mer lei av hele hysteriet:

Video: TikTok.

Vi tar selvfølgelig et nødvendig forbehold til angivelige påstander via videoer på TikTok, men om den type tyranni som fremstilles i Kina på grunn av et mildt virus som Omikron, fremstår disse tiltakene som helt meningsløse.

Flere mener at med de forslagene og vedtektene av koronasertifikat i Norge, ligger forholdene juridisk til rette for lignende tilstander i vårt land. Faktisk.no mener til og med – direkte eller indirekte – at det juridiske for vaksineplikt (tvang) allerede er på plass, mens forslagene om forlengelse og utvidelse var lagt til høring.

Husk å abonner gratis på Alternativ Medias nettside ved å fylle ut din epostadresse under:

Promotering

Les artikkelen direkte på Alternativ -Media