Trump: – Sverige er utrygt fordi de slipper inn folk som skaper enorm splittelse.

alternativ-media.com

Video: Under en tale lørdag 12. juni gikk den tidligere amerikanske presidenten Donald Trump nok en gang hardt ut mot Sveriges innvandringspolitikk. Han konstanterte at Sverige har vært et av Europas tryggeste land, og at nå har situasjonen endret seg til det motsatte.

Ett av flere tilfeller hvor Trump har skapt oppstyr om samme tema i maktmediene var i mars 2018, da han i et møte med Sveriges statsminister i Hvite hus sa – Dere har et problem med innvandringen. Det har skapt problemer i Sverige.

I en videotale på et arrangement i Wisconsin, arrangert av entrepenøren Mike Lindell, siktet Trump til en rapport – antagelig fra Brottsförebyggande rådet – som viser at Sverige har gått fra topp til bunn når det gjelder trygghet. – Jeg så nettopp en rapport fra Sverige, som det går veldig dårlig med når det gjelder kriminalitet. Tyskland også. Disse brukte å være Europas tryggeste land, og nå begynner de å bli veldig utrygge, sa han. Han fortsatte: – Et av de utryggeste land er Sverige. Vet dere hvorfor? Det er fordi de slipper inn folk i landet som skaper en enorm splittelse.

Trump brukte Sverige som et skrekkeksempel da han snakket om innvandrerkaoset som pågår i USA nå.

Se video fra Rumble: