Joe Biden sønn Hunter i ny skandale. Har han vært involvert i utviklingen av biovåpen i Ukraina

Derimot.no

Vår store medier har av en eller annen grunn glemt skandalen rundt Joe Bidens sønn, Hunter Biden. Han rotet vekk datamaskinen sin (i narko-rus?) med svært følsom informasjon i tilknytning til hans medvirkning i et stor Ukrainsk energiselskap.

Som styremedlem i dette ukrainske energiselskapet fikk han enorm godtgjørelse, men for hva? Han har ikke peiling på Ukraina. Men faren hans, Joe, var Obamas visepresident på det tidspunktet, så der ligger svaret på det spørsmålet. (Korrupsjon)

En har prøvet å vri seg unna denne delikate saken ved å påstå at det ikke var Hunters maskin, men det viser seg altså at det var den likevel.

Men nå er faren president og muligheten til å «glemme» og «begrave» saker har vært større.

Men så rykker Russlands militære inn i Ukraina og avslører en rekke hemmelige bio-laboratorier finansiert av USA og med presidentens sønn med fingrene dypt nede i en ny honningkrukke. Og ikke bare Joe sin sønn slikker søtsaker av fingrene sine, men også avkom av andre USA-ledere har fått tak i ukrainske godterier.

Det er nødvendig å minne om at Ukraina i sin tid var Sovjetunionens rikeste delstat. Landet er rikt og kunne vært en kilde til velstand for alle menneskene der. I stedet er det degenerert til en av Europas fattigste og mest korrupte stater etter Sovjetunionens oppløsning. Denne prosessen er forsterket etter statskuppet i 2014 som USA finansierte og organiserte.

Også av den grunn er det grunn til å stusse over de tårene som våre store medier feller over det som nå skjer. Og enda større grunn er det å lure på hvor den kritiske journalistikken er. Hunter Biden-skandalen skulle være en fleskebit for journalister – i megaklasse en av de store sakene som skulle ført til nye leserrekorder.

I stedet begraves denne kjempe-nyheten som om ikke laboratoriene eksisterte. Og dermed bekrefter de store mediene bare seg selv som propaganda-maskiner for bestemte interesser i vest og ikke som virkelige nyhetsformidlere.

Men det har vi visst hele tiden.

Knut Lindtner
Redaktør

Hunter Biden og de ukrainske bio-våpnene.

The National Pulse har avslørt at et datterselskap til en stiftelse grunnlagt av Hunter Biden (sønnen til president Joe Biden) og Christopher Heinz (stesønn til John Kerry) har spilt en nøkkelrolle i Pentagons biologiske forskerprogram i Ukraina.

Russland har avdekket en rekke av disse programmene etter at de har overtatt rundt 15 ukrainske forsker-laboratorier for biovåpen.

Disse er grunnlagt av Pentagon. Dette er brudd på konvensjonen som forbyr biologiske våpen.

I september 2020 avslørte den tabloide dagsavisen New York Post at FBI hadde beslaglagt en laptop som tilhørte Hunter Biden. Den inneholdt beviser på hans innblanding i disse ulovlige forretningene som har funnet sted både i Ukraina og i Kina.

Alle USAs etterretningsbyråer har i kor beskyldte Russland for å spre rykter som har til hensikt å destabilisere Statene (USA).

Men den 16. mars bekreftet til slutt New York Times innholdet i laptopen (1). Mange republikanere har siden bedt om å få vite mer.

Hunter Biden er en narkoman som har tjent som gallionsfigur for Straussianernes «interesser».

Det demokratiske flertallet i Representantenes Hus har lansert i prosedyre for riksrettssak mot president Trump (Ukrainagate) fordi han prøvde å belyse disse Ukraina-»affærene».

Den russiske presidenten Vladimir Putin har pekt på denne «narkomane gjengen» når han refererer til Hunter Biden og hans gjeng.

Oversatt av Ingunn Kvil Gamst

https://www.voltairenet.org/article216258.html

Hunter Biden Bio Firm Partnered With Ukrainian Researchers ‘Isolating Deadly Pathogens’ Using Funds From Obama’s Defense Department, Natalie Winters & Raheem J. Kassam, The National Pulse, March 24, 2022.

[1Hunter Biden Paid Tax Bill, but Broad Federal Investigation Continues“, The New York Times, March 16, 2022.

56 har lest innlegget i dag.
Innlegget er lest totalt 56 ganger.

Post Views: 109

Les artikkelen direkte på derimot.no