Innsamlete penger til Freedom Convoy blokkeres for å knekke opprøret. Regulært tyveri i Canada.

Derimot.no

Gofundme ‘stjeler’ 9 millioner dollar fra Canadas “Freedom Convoy” lastebilsjåfører under press fra statsminister Trudeau 

Pengene vil i stedet gå til formål som GoFundMe godkjenner

Til tross for opprinnelig å ha nektet å gi etter for press fra den canadiske statsminister Justin Trudeau og hans allierte, annonserte GoFundMe sent fredag ​​kveld at de hadde besluttet ikke å utbetale noe mer penger til “Freedom Convoy” og deres støttespillere, samlet i Coutts, Alberta og Ottawa. Brukere vil nå måtte be om refusjon av sin donasjon, eller risikere muligheten for at selskapet i stedet vil omdirigere den til et “godkjent” veldedig formål.

Som Rebel News’ sjefsredaktør Ezra Levant rapporterte i en Tweet, har GoFundMe besluttet å ta – eller noen vil heller si stjele – røft regnet 9 millioner canadiske dollar som var tiltenkt å brukes til å betale for forsyninger som drivstoff, mat og andre nødvendigheter for lastebilsjåfører – og i stedet dele ut dette i småporsjoner til veldedige formål utvalgt av selskapet, dersom donorer ikke fyller ut et refusjonsskjemaer.

Hvorfor selskapet har bestemt seg for en policy som dette, i stedet for å iverksette automatiske refusjoner til donorer, er ikke klart. Men som Levant spøkte med, “hvilken fantastisk velsignelse» for Black Lives Matter, Greenpeace og Planned Parenthood “

Gofundme hevdet at initivtageren til kapitalinnsamlingen opptrer i strid med “Vilkår 8” i crowdfundingselskapets brukervilkårklausuler, og forklarte også at de ofte samarbeider med lokale myndigheter for å “sørge for at vi har en detaljert forståelse … av de fakta som gjelder.” 

Beslutningen ble gjort for å sikre at GoFundMe “forblir en pålitelig plattform”.

Opprøret i Canada truer WEF og WHO, altså den økonomiske eliten i verden sin politikk. Derfor er alt tillatt for å stopp dem.

Andre undret seg over hvordan noe som helst av dette kan være lovlig. 

I mellomtiden insisterer Ottawa-politiet på at demonstranter i byen opptrer “ulovlig”. Flere har blitt arrestert (for det meste for beskyldninger som kan virke alvorlige, men som egentlig ikke er det) for å komme med truende uttalelser på sosiale medier og for andre stridspunkter. 

Ottawa-politiet har også advart om at de vil samle inn så mye digital og økonomisk informasjon som de kan fra både lastebilsjåfører og fra hvem som helst av alle de som donerer for å støtte dem. 

I en truende uttalelse har politiet antydet at støttespillere av the Freedom Convoy kunne bli saksøkt bare for å donere. 

På dette tidspunktet er det egentlig ingenting annet for brukerne å gjøre, enn å be om tilbakebetaling, slik at Gofundme ikke bare tar pengene deres og aldri mer donerer til en annen fundraiser eller kapitalinnsamler på denne plattformen.

Oversatt av Einar Reitan

Redaksjonen har lagt til bilde m/tekst

129 har lest innlegget i dag.
Innlegget er lest totalt 129 ganger.

Post Views: 209

Les artikkelen direkte på derimot.no