Hvem er det som er de virkelige bioterroristene???

olehartattordet.blogg.no
Del denne artikkelen på din favoritt SOME(Sosiale Media)

Olehartattordet.blogg.no:

 

Bildet over her er tatt i fra denne rapporten som man finner på side 10 (12) https://www.nti.org/wp-content/uploads/2021/11/NTI_Paper_BIO-TTX_Final.pdf

 

sikkerhetskonferansen i München 17. mars 2021 arrangerte The Nuclear Threat Initiative en såkalt «tabletop excercise» for «globale ledere» der scenariet var en «pandemi av apekopper i 2022».

 

I øvelsen så skjedde det første utbruddet 15. mai 2022, mens det første reelle utbruddet kom i England 7. mai i år https://www.ecdc.europa.eu/en/news-events/epidemiological-update-monkeypox-outbreak

 

I følge rapporten så vil det den 10. januar 2023 være 83 land som er rammet, 70 millioner smittede og 1,3 millioner døde, og viruset vil være resistent mot vaksinen.

 

10. mai 2023 så vil det være 480 millioner smittede og 27 millioner døde.

 

1. Desember 2023 så vil det være 3,2 milliarder smittede og 271 millioner døde.

 

Kan dette være en effekt av bivirkningene av c 19 vaksinene også skylder de på apekopper, og er dette en reell plan som de vil sette ut i livet, ikke bare en øvelse?

 

Og det var også en slik øvelse i forkant av covid, en øvelse som ble til en realitet. Hva er sjansen for at det er tilfeldig? 

 

“FHI opplyser til NRK at de har et beredskapslager med apekopper-vaksine, som kan brukes på nærkontakter for å forebygge sykdom.”

 

Hvorfor har de et lager med en slik vaksine siden det er en så sjelden sykdom og den ikke er utbredt i Europa De må jo ha hatt en grunn for å kjøpe inn denne vaksinen? Og hvor mange vaksinedoser inneholder dette lageret? Når ble lageret kjøpt inn og hvor lang holdbarhet har vaksinene? Og sist men ikke minst, hva var kostnadene for dette innkjøpet? https://olehartattordet.blogg.no/hvorfor-har-fhi-et-vaksinelager-mot-apekopper.html

 

Les artikkelen direkte på Olehartattordet.blogg.no

Auto Feeder
Author: Auto Feeder

Legg igjen en kommentar