Hva skjer EGENTLIG i Ukraina?

nononsensenews.org

Av Are.

areSå har Jordas befolkning atter en gang blitt kastet ut i vakuum, hvor koronakrisen har blitt avløst av en annen krise: Det som skjer i Ukraina og muligheten for at tredje verdenskrig bryter ut. Dette er i alle fall slik folk flest oppfatter situasjonen. Men hvilket maktspill er det som EGENTLIG spiller seg ut i dette landet akkurat nå?

Jeg tenker ikke forsøke komme med noen klare svar vedrørende hva-hvem-hvorfor i denne artikkelen, men vil bare formane om å stikke fingeren litt i jorda til alle de som nå demoniserer Putin og legger all skylda på Russland. Hvis vi gir Russland svarteper enda en gang, demonstrerer dette en svært begrenset forståelse for hva som skjer. At Russland alene er årsaken til det vi nå ser utspille seg i Ukraina er rett og slett usant.

Hvor stor rolle Russland spiller midt oppi disse intrigene, skal jeg ikke uttale meg så mye om. Da heller hvorvidt Vesten er en aktiv medspiller og skaper av dette dramaet. Det gjelder nemlig å skjønne at den vestlige krigsmaskinen og den bakenforliggende maktkabalen har en finger med i spillet her, ja faktisk en hel hånd. Den internasjonale maktkabalen har som regel «politiske» underliggende agendaer i forbindelse med krigene, og disse agendaene går fullstendig over hodene på folk flest. Den ny-nazistiske politiske ledelsen i Ukraina er satt inn av CIA, og er mer enn klar for å gjøre Vesten til lags. Ikke Russland. Man må altså ikke stirre seg blind på den polariserte medieversjonen, hvor Putin betegnes som selveste Satan.

Hovedmotivet for denne krigen — i likhet med alle andre kriger — er ingen stor «stretch» å ta rede på. Det dreier seg kort fortalt om makt og dominans. Og på veien mot makt og dominans har de dypt kriminelle bankene og det tilhørende pengesystemet spilt en helt sentral rolle. Hver gang disse bankene har skapt penger fra det store intet og pengebobla nødvendigvis har MÅTTET sprekke, har en stor-krig vært en fin måte å nullstille og skjule hele spillet på. Å hevde at alle kriger er bankenes kriger er altså slett ikke langt unna sannheten. Legg det dette på minne heller enn å tegne horn i panna på Putin.

En krig er også en fin måte å ta vekk fokus på fra ting man ikke ønsker offentlighetens lys rettet mot. Så hva er det som burde fått større oppmerksomhet i denne tiden? Ett av svarene er: koronakrisen og de komplett falske premissene som ble brukt til å rettferdiggjøre alle de ødeleggende «smitteverntiltakene». Hvis maktkabalen vil ta vekk oppmerksomhet og tilløp til kritisk tenkning rundt dette temaet, er krig — ja faktisk trusselen om en tredje verdenskrig — midt i blinken. Men de rasjonelle blant oss skjønner jo godt at selv ikke galningene øverst i maktpyramiden ønsker å utslette seg selv med en tredje verdenskrig. Det er derfor liten fare for noen ny global krig, i alle fall i den folkelige betydningen. (Tredje verdenskrig har pågått uten bomber og granater i mange tiår allerede, og koronakrisen har vært en sentral del av den).

La meg bare ile til og presisere at jeg selvfølgelig ikke forsøker benekte at uhyrligheter nå finner sted i Ukraina. Langt derifra. Bomber og granater faller over de ukrainske byene mens jeg skriver dette. Men motivene er ikke alltid like åpenbare for folk, og motivene er flere. Blant annet gir krig gode inntekter til maktkabalens våpenindustri. Oppbygging av krigsherjede land krever også at disse landene må be om lån fra de samme bankene som var med på å ødelegge landene gjennom krig. Bankene håver inn penger på renter fra lån som ikke er mulige å betale tilbake, og dette gjør at befolkningen havner i nød. Og nødige mennesker tenker ikke rasjonelt, men går med på hva det skal være av påståtte løsninger fra de samme folkefiendene som kontrollerer og skjuler seg bak de nasjonale myndighetene.

Her er en 12 minutter lang video som viser en rekke amatøropptak fra de ukrainske storbyene.

Amatøropptak fra situasjonen i Ukraina, trolig gjort av det ukrainske folket selv. (Se full størrelse her).

Vi trenger støtte fra dere for å holde bloggen vår gående!

Kiri og jeg skriver for å opplyse og berike dere alle. Det er dette vi bruker mesteparten av tiden vår på, og vi gjør det med glede. Dersom dere setter pris på arbeidet vårt, vurder å støtte oss via
nettbank, DNB-konto 05350624327 (Are Erlend Hegrand), eller
vipps til tlf. 98 23 03 77, eller
Paypal ved å klikke HER, eller

Hjertelig takk! ? hjerte_fin

Les artikkelen direkte på Nononsensenews