Hva gjorde de i Donetsk? Tre USA-instruktører drept på grensen til Russland.

Derimot.no

Bortsett fra at dette er svært tragisk for de drepte og familiene deres i USA, forteller denne meldingen om noe helt annet. Den bekrefter det som er hevdet, men som på det sterkeste er benektet fra USA side, at de er involvert i konflikten. Tvert imot får alle som har hevdet at USA lenge har vært dypt involvert i Ukraina bekreftet sine antagelser. Ikke bare har de forsynt Ukraina med våpen utstyr, men også med personell.

Om ikke landet formelt var et Nato-medlem var de i ferd med å bli det i praksis og dette må naturligvis Russland ha visst om. De har sikkert en rekke folk som rapporterer til dem om det som skjer i landet.

Noen hevder at den meldingen er fake news og disse tre befinner seg i Tennessee. Det påfallende er at når vi søker på disse tre navnene kommer de samme bildene opp, men ikke bilder av de tre navngitte personene. Det er mer enn påfallende at de ikke klarer å komme med oppdaterte bilde av disse to, noe som skulle være den enkleste saken av verden.

Slik ser nettsiden ut når vi søker på to av navnene som angis i artikkelen om tre drepe USA-offiserer i Donbass.

USA har sannsynligvis lenge vært involvert i Ukraina noe vi meldte om her. Den meldingen bekrefter dermed at Ukraina gradvis var i ferd med å integreres i NATO, mens de ikke var formelt medlem. Det er naturligvis årsaken til at USA/Nato (Stoltenberg) ikke kunne gi Russland sikkerhetsgarantier som omfattet et nøytralt Ukraina.

Og det føyer seg til det forhold at USA har drevet en rekke bio-laboratorier som først ble benektet, men som Victoria Nuland bekreftet under en høring nylig. Hun var engstelig for sikkerheten for disse innretningene og det betyr at de drev med noe som var farlig hvis det ble sluppet løs.

Det er også hevet at Ukraina forberedte et storstilt militært angrep på opprørsrepublikkene i begynnelsen av mars. Det skal være funnet dokumenter hvor dette fremgår. Det kan hende dette også er korrekt, men det gjenstår å se når det foreligger nærmere dokumentasjon.

Det er fortsatt mye vi ikke vet om bakgrunnen for krigen og den propaganda-stormen vi opplever fra våre medier, særlig NRK, savner sidestykke med noe annet vi har opplevd tidligere. I alt skvalderet som sprøytes ut forsvinner naturligvis mulighetene til å orientere seg om hva som faktisk foregår.

Knut Lindtner
Redaktør

Tre USA-instruktører drept i Donbass

Folkerepublikken Donestk kunngjorde at de drepte tre amerikanske instruktører – kaptein Michael Hawker, løytnant Logan Shrum og løytnant Cruz Toblin – under slaget ved Marinka. Identiteten deres kunne fastslås ved å søke i ryggsekkene deres.

I desember 2021 hadde Pentagon sendt instruktører til Ukraina for å undervise i «ikke-tradisjonelle kampmetoder». Offisielt hadde de blitt trukket ut ved starten av konflikten.

https://www.voltairenet.org/article216129.html

62 har lest innlegget i dag.
Innlegget er lest totalt 62 ganger.

Post Views: 117

Les artikkelen direkte på derimot.no