hippocrates.no: Jording – Hemmeligheten bak Tour De France-seier

hippocrates.no
Del denne artikkelen på din favoritt SOME(Sosiale Media)

Hippocrates.no:

Helsefordelene ved jording blir i stadig økende grad anerkjent i toppidretten som et naturlig og lovlig konkurransefortrinn. Tour De France-syklister restituerer i rekordtempo etter alvorlige fallskader, og rapporterer bedre søvn, mindre smerter og mer energi.

Kontakt med jorden gir kroppen ubegrenset tilgang på frie antiinflammatoriske elektroner som styrker cellerespirasjonen og optimaliserer fysisk ytelsesevne.

Clint Ober har presentert forskning i boken Earthing som viser at jordkontakt ikke bare tar bort smerter og kroniske helseplager, men gir kroppen en energikilde som styrker immunforsvaret og tilpasningsevnen.

Frie elektroner hjelper cellene til å bli kvitt avfallsstoffer, og gjenoppretter raskere det elektriske potensialet cellene må ha for å fungere optimalt.

Jorden har nemlig en identisk spenning som cellene våre, -70 mV.

Den nye forståelsen av mennesket primært som et elektromagnetisk vesen gjør at vi må revidere utdaterte biokjemiske paradigmer.

Våre moderne byliv gjør det ofte vanskelig å gi kroppen tilstrekkelig med jordkontakt til at betennelser holder seg borte. Spesielt i kalde strøk er vi stort sett isolerte, og går dermed glipp av jordens livgivende elektroner. Jordingens nøytraliserende effekt på skadelig elektromagnetisk stråling er en av hovedfordelene ved denne banebrytende oppdagelsen.

Heldigvis er det løsninger du kan leve med. Nå finnes det senger uten metall laget i naturlige materialer som kobles direkte til jorden og gjør sengen din om til et fristed fra helseskadelige strålingsfelter. Når du først har opplevd hvordan det er å sove jordet vil du forstå betydningen av en god natts søvn.

Det norske firmaet Deltabed var de første i verden til å lage senger med jording som gir optimal EMF-beskyttelse og søvnkvalitet.

For ganske nøyaktig 20 år siden, i 1997, startet Kenneth Albriktsen opp med produksjon av overmadrasser med Jording som den første i verden.

I dag, som dengang, produserer norske Deltabed madrassene sine i “helselandet” Østerrike.

I 2002 lagde han den første komplette Deltabed seng i samråd med de dyktigste fysioterapeuter. Den også med jordingsteknologi.

Fokuset da var den økende mengde stråling som påvirket helsen og svekket immunforsvaret.

Med dagens forskning lagt til grunn ser vi at helsegevinstene med å sove på en Deltabed madrass er langt flere enn hva men først forestilte seg.

Blant annet påvirkes hormoner som Melatonin, som fremmer søvn. Produksjonen svekkes og kan opphøre med stråling fra elektriske felter.

Kortisol nivåene blir også lavere og jevnere med jording.
ette fremmer bedre helse.

Vår erfaring gjennom 17 år med Deltabed samt tester utført av NEMKO, viser at jordingen i madrassen fjerner 99,6 % av feltene og mange melder om bedre søvnkvalitet.


Nettkurs

Klikk på kurset for påmelding og mer informasjon.

Kommentarer

kommentarer

Les artikkelen direkte på Hippocrates

Auto Feeder
Author: Auto Feeder

Legg igjen en kommentar