Hevn på USAs president Joe Biden: Moskva oversvømmer nettet med bilder av sønnen Hunter

Politikeren.com

Politikeren.com:

Read Time:2 Minute, 2 Second

Kjærlighetshilsener fra Moskva til Washington: Ikke før det ble kjent at USA ønsker å sende høyteknologiske våpen til Kiev for 39 milliarder euro, russiske avsendere oversvømmer nettet nå med ganske pinlige bilder av Hunter Biden, sønnen til USAs president – de skal alle komme fra hans egen bærbare datamaskin.

Den massive våpenhjelpen fra USA burde åpenbart ikke glede russisk side: en ny kampanje mot sønnen til USAs president, Hunter Biden (52), kjører for tiden på en rekke sosiale mediekanaler.

Som rapportert skal den bærbare datamaskinen hans ha blitt evaluert på merkelige måter – det skal ha vært mye på harddisken til den prangende superkjendisens PC som aldri skulle bli offentliggjort.

Pornosøk på presidentens sønns bærbare datamaskin?

I den for tiden rasende propagandakampen mellom øst og vest spiller russisk side tilsynelatende dette kortet igjen: For USAs president Joe Biden (79) er det selvfølgelig alt annet enn hyggelig når pinlige bilder av sønnen hans dukker opp i mange medier og på alle sosiale medier, mediekanaler og Telegram-grupper.

I tillegg sender en russisk gruppe også for tiden ut den påståtte søkehistorikken på presidentens sønns bærbare datamaskin – dette skjermbildet er ment å få brukere til å tro at Hunter Biden kan ha søkt ganske omfattende etter filmtitler for voksne. Hunter Biden antas å være uskyldig.

Ektheten av alle data kan ikke verifiseres

I begynnelsen av affæren er datareparatør John Paul Mac Isaac, rapporterer den sveitsiske «Tagesanzeiger»: Han får besøk i april 2019, av en som den sterkt synshemmede Mac Isaac ikke kan identifisere nøyaktig, men som utgir seg for å være Hunter Biden, sønn av den tidligere visepresidenten og demokratiske frontløperen Joe Biden. Mannen legger igjen en vannskadet bærbar datamaskin for datagjenoppretting, men tar ikke kontakt etterpå.

Datareparatøren grer deretter gjennom dataene – og kommer over e-poster som han, en ivrig Trump-tilhenger, finner eksplosive: De kan bevise at Hunter Biden gjorde forretninger i Ukraina med nærhet til faren sin, som visepresident for Ukraina-saken betrodd. Republikanerne reiste anklagen høylytt i disse dager. Mannen kontakter FBI, som henter den bærbare datamaskinen. Så skjedde det ingenting.

Nå har både «New York Times» og «Washington Post» sjekket dataene fra Hunter Bidens bærbare datamaskin. De kom begge til samme konklusjon: Minst en del av de over 120 000 e-postene og dokumentene, 217 gigabyte, skal være ekte. Imidlertid kan de fleste dataene ikke lenger verifiseres.

Dette bildet ble sendt av en russisk Telegram-gruppe: Er dette virkelig den amerikanske presidentens sønn med to prostituerte?

Les artikkelen direkte på Politikeren