«Hemmelig agent fikk terrorvarsel før Pride-skyting»

«Hemmelig agent fikk terrorvarsel før Pride-skyting»

Nyhetsspeilet
«Hemmelig agent fikk terrorvarsel før Pride-skyting»

Nyhetsspeilet.no:


Forord artikkel

Hvorfor terror? Vi har sett hendelser som åpenbart var gjennomtenkt og organsiert, hendelser i Oslos bygater som skulle koste mennesker livet. Hva lå egentlig bak dette? Hvem ville oppnå hva med slikt dødelig spektakkel? Jeg mottok et brev undertegnet H. G., som åpenbart har vært våken i timen og fulgt med i VG og det de har skrevet om 25. juni 2022, homo-skytingen i Oslo. Spørsmålet vi sitter tilbake med er: Hva er det etterretningsapparatet utsetter oss for? Han har noen oppsiktsvekkende konklusjoner:


25.6.2022 – skytingen i Oslo: Angrep på kjærligheten eller en klassisk falsk flagg-operasjon?

VG 13. januar 2023: Forsvarer: «Det handler om å vite om staten har vært involvert i den tragiske hendelsen som fant sted 25. juni.»

Mange av oss hadde nesten klart å fortrenge det, men så slo VG til igjen 12. og 13. januar: «Hemmelig agent fikk terrorvarsel før Pride-skyting.» Advokaten til terrorsiktet: «Det handler om å vite om staten har vært involvert i den tragiske hendelsen som fant sted 25. juni.» Nettopp. Spørsmålet er faktisk mer presist – var det sinte muslimer som stod bak eller var det en falsk flagg-operasjon? Verken VG eller de andre store mediene her til lands gir deg noen gang en definisjon på en slik operasjon, hvis den da ikke kan kobles til Russland.

Wikipedia forklarer en falsk flagg-operasjon slik: En falsk flagg-operasjon er en handling begått med den hensikt å skjule den faktiske kilden til ansvar og legge skylden på en annen part. Begrepet «falsk flagg» oppsto i det 16.århundre som et uttrykk som betyr en forsettlig feilaktig fremstilling av noens troskap. Begrepet ble kjent for å beskrive en list i maritim krigføring der et fartøy seilte med flagget til et nøytralt eller fiendtlig land for å skjule sin sanne identitet.

Kjennetegn falsk flagg 25.6.22

Fra VG 26. juni 2022

Hva er tegnene på en falsk flagg-operasjon? Det er mange, her nevner vi de som slår inn for 25. juni i Oslo, det VG nå kaller Pride-skytingen, selv om det var en hetero-bar som ble angrepet først og de to døde var gjester her:

1. Mediene hadde hurtig navnet på mistenkt gjerningsmann og kunne demonisere vedkommende. VG hadde for eksempel i papiravisa dagen etter bilde av den angivelige gjerningsmann pluss den skumleste radikalisert muslim av dem alle (Bhatti) – som i dag er også er siktet for terroren.

2. Skjøt målrettet og hurtig uten militær trening. Vitner bekrefter det, et utsagn: «Jeg så en mann komme til stedet med en bag, han plukket opp et våpen og begynte å skyte.»

3. Hans venn eller bekjente la igjen et slags kort manifest på sosiale medier. Det var den meste kjent og radikaliserte muslim som gjorde det cirka 14 dager før hendelsen. Og terrorforsker ved Forsvarets forskningsinstituttet påpekte at på vedkommendes Facebook-side i forkant av skytingene stod: «Hvis dere finner en som begår Luts folks gjerning, så drep ham som utfører den og den den blir utført på». «Lut folks gjerning kan oversettes til seksuell omgang mellom to menn». Teksten stemmer fra historien om Sodoma og Gomorra som også finnes i Bibelen. Og dermed har vi kristne og muslimer vs. kjærlighetselskende homofile med vakre regnbueflagg. Smart tenkt ut, muligens.

4. Beviser blir ødelagt: Ingen har sett noe mer til kuler eller tomhylser eller pistolen gjerningsmannen visstnok også brukte, ingen vet hvor mange kuler som faktisk ble fyrt av. Er vi sikre på at den offisielle gjerningsmannen fyrte av alle selv, hva med en medhjelper på andre siden av gaten? Filmen som viser en løpende mann i gaten er klipt i slik at ingen kan få en sikker tidsangivelse. Sosiale medier meldte om en kar som stod klar med et kamerat da skytingen startet.

5. Ingen klare motiv for skyting: Den mistenkte lar seg ikke avhøre. Ingen har oppfattet et klart motiv, bortsett fra i påstandene til PST. Angrepet startet ikke på homsestedet London pub, men på den andre puben – kanskje gjerningsmannen ikke likte at heterofile drakk øl?

6. Falsk offer/kriseskuespillere: En lesbisk muslim sa at vennen hennes ble skutt på London pub og kulene gikk gjennom han og inn i henne, hun ble intervjuet av NRK, Aftenposten, TV2 og Avisa Oslo – men til slutt kom det fram at det hele var oppdiktet – og mediene trakk saken uten å gjøre mye ut av det. Hvor mange millioner
lesere og seere ble lokket av den historien? Og er ikke dette beviset på at hele aksjonen er juks og fanteri? Andre offer er skutt gjennom hodet, men virket overraskende spreke kort tid etter.

7. Ofrene har elite- eller skuespillerbakgrunn: TV-kjendis var tidlig ute i VG etter angrepet, han stod faktisk et par meter unna da gjerningsmannen trakk fram våpenet og begynte å skyte. Kjendisen sier: «Det føltes som et angrep på kjærligheten, at vi ikke får elske den vi vil, at det finnes mennesker i samfunnet som føler oss så truende at de vil ut og drepe oss. Det er jo et terrorangrep på kjærlighet. Det her er så feil, at personer skal klare å ødelegge det finnes vi har, som er kjærlighet». Merk at tidligere statsminister Erna Solberg sa omtrent det samme dagen etter angrepet. De pekte på det som var meningen med aksjonen – en psykologisk operasjon?


Wikipedia: Psykologisk operasjon brukes «for å betegne enhver handling som hovedsakelig praktiseres med psykologiske metoder for å fremkalle en planlagt psykologisk reaksjon hos andre mennesker.


Høres det ut som kjendisen leser fra et manuskript eller er det bare slik tv-kjendiser snakker når radikaliserte muslimer som støtter IS med PST i hælene går amok? Ikke nok med det: Den terrorsiktede hadde angrepet en av landets meste kjente komikere år før angrepet. Hva er oddsene for det da? Og vi legger til at tv-kjendisen tok kontakt med sin venninne terrornatten, og hun er gift med en av Norges rikeste menn. Og hva savnet vi etter disse utspillene? Jo, en kjent forsvarsadvokat som er frimurer med alle kontaktene i maktens korridorer det innebærer (merk tidligere PST-sjef er Odd Fellow). Og vipps, så var han på plass.

Alt stemte.

Politiet virker å være involvert på flere sider på en gang

Forresten, kronprinsen og kronprinsessen dukket opp dagen etterpå i følge med statsministeren og tre statsråder, de klemte mange med regnbueflagget. Husk kjærligheten var jo angrepet ifølge tv-kjendisen og eks-statsministeren. Også i USA – men der kirkemedlem. Men Norge er ikke det eneste sted hvor det skjer terror i nærheten av kjærlige homofile.

I USA i november 2022 skjedde et angrep i Colorado Springs, fem drept og 25 skadet – 19 av kuler.

Som i Oslo, rifle og pistol benyttet – dog har ingen sett mer til pistolen i Oslo. Og ikke til å overraske, mannen som offisielt skjøt i USA var medlem av The Church of Jesus Christ of Latter-day Saint. Og vi har igjen en kobling til religion. Hvis en var moderne kommunist og mente homofili er bedre enn normalt familieliv, ville det jo passe bra inn.


Tror du gjerningsmannen i USA var kjent fra politiet tidligere som han i Norge? Ja da. Om det ble lagt ut truende tekst på hans internett-side i forkant av angrepet? Ja ja. Og ble angrepet i USA sett på som et angrep på homsemiljøet og de seksuelle skeive, som i Norge? Gjett om.


Selvsagt kan det være tilfeldig. Men men men, det er også et mønster i dette som kan framstå designet. Noen ønsker å skremme innbyggerne i samfunnet vårt – og dra dem inn i en virkelighet preget av frykt – som gjør at innbyggerne ber om mer politi og mer beskyttelse og mindre frihet. Som gjør oss mer regjeringstro og får oss til å be om massiv overvåkning, gjerne 24-7 med ansiktgjenkjenningskameraer på hver et gatehjørne. I tillegg kommer det nevnte om muslimer og kristendom vs. kjærlighetselskende homofile, symbolisert ved kronprinsessens ivrige klemming dagen etter ugjerningen av de som stod på gaten med regnbueflagget viftende. Tenkte hun på at regnbueflagget er koblet til Noas 7 lover fra Talmud?

Strategy of Tension – spenningsstrategien – angrep på egne innbyggere

Så kort: Hva slags strategi eller plan skulle være i bildet i forbindelse med homo- og kjærlighetsterror i Norge og for så vidt USA? Vi nevner kort fra Wikipedia:

En spenningsstrategi (italiensk: strategia della tensione) – er en politikk der voldelig kamp oppmuntres snarere enn undertrykkes. Hensikten er å skape en generell følelse av utrygghet i befolkningen og få folk til å søke sikkerhet i en sterk regjering. Dette er ment å bane vei for en mer autoritær, eller til og med nyfascistisk, regjering. Spenningsstrategien er tettest identifisert med Italia fra 1968 til 1982, hvor både venstreekstreme marxistiske og høyreekstreme nyfascistiske utenomparlamentariske grupper, og statlige etterretningsbyråer utførte bombinger, kidnappinger, brannstiftelser og drap. Noen historikere og aktivister har anklaget NATO for å tillate og sanksjonere slik terrorisme, gjennom prosjekter som Operasjon Gladio…»

Spørsmålet har vi et slikt nettverk i Norge? Vi kan tippe at svaret er ja, Stay Behind-nettverket, PST, eks-soldater, E-tjenesten, Delta-troppen – styrt fra London og Brüssel via amerikansk-, britisk- og israelsk etterretning koblet til selskaper som Serco, Nokas, PWC og med bindinger til de okkulte og hemmelige organisasjonene og kanskje innslag fra ulike avdelinger i direktoratet og departement – kort sagt det vi kaller dypstat. Merk i tillegg at en del norske mediemennesker har deltatt i eliteklubber som Bilderberg-gruppen.

Rariteter

Fra Pride i Oslo

I Oslo 25. juni har VG tidligere omtalt en sivil politibil som var på stedet da skytingen fant sted mens spreke vektere og forbipasserende som kastet seg over gjerningsmannen, eller den som var plukket ut som syndebukk, og måtte holde mannen i over fire minutter før politiet overtok. Men hvor ble det av forklaringen på dette? Forsvunnet i tåken. Mediene følger ikke opp selv om en forklaring er opplagt: Politibilen var der fordi noen i politiet viste at terroren ville inntreffe. Hvorfor er mediene så passive i dette? Dessverre kommer tanken: De store mediene er under, eller delvis under kontroll av Politiets sikkerhetstjeneste, slik MI5 sannsynligvis kontrollerer mye av britisk presse.

I Oslo var terroristen eller gjerningsmannen kledd i gul t-skjorte og blå caps? Hvorfor det? Det måtte være den enkleste måten for folk til å se ham på da ugjerningen var i gang. Han ville altså bli sett og tatt? En annen ting er jo at gult og blått er Sveriges farger – og sannelig skjedde det ikke et attentat i Sverige noen uker etter. Det farer til tider et terror-sirkus omkring i Europa og USA.

Ja, det er lett å anta at de fleste av de 735 masseskytingene i USA i 2022, og de som fant sted i Europa, er utført av grupperinger innenfor det militærindustrielle-kompleks.

Forsvareren peker på muligheten for at terroren er provosert frem
Og forsvareren til den terrorsiktede, Zaniar Matapour, sier i VG 13. januar at «E-tjenesten ikke har levert ut all dialog de hadde med en islamist i forkant av terrorangrepet før Pride i fjor». Han sier videre at det får han «til å stille spørsmål om denne terroraksjonen hadde blitt utført 25. juni, om det ikke hadde vært sånn». Forsvareren hevder at han og politiet ikke har fått sett alle meldingene som har gått mellom agenten og islamisten som E-tjenesten har delt med politiet som står for etterforskningen. Advokaten mener faktisk at dialogen han får se «er nok til å stille
spørsmål ved om hendelsen er provosert frem».

I en av VG-sakene i januar:
«Islamisten formidlet et ønske om at terrororganisasjon IS skulle ta ansvaret for angrepet i ettertid.»

Ja vel. IS/ISIL er en oppfinnelse gjort av vestlige etterretningstjenester, her er en igjen på sporet.
Hvor var forresten PSTs fugleskremsel i terror da Oslo-skytingen fant sted? Han dro fra Oslo 4. juni, via London. Der ble han stoppe av britisk etterretningstjeneste (MI5) som ga beskjed til PST. Så fortsatte turen til Pakistan.

Britisk etterretningstjenester har drevet med terror i flere hundre år. Merk en lærdom: Den som styrer kulturen, styrer tenkningen og dermed det politikerne beslutter. Er radikaliserte islamister i dette tilfelle bare en måte å styre tekningen vår på? Vi spekulerer selv litt videre: Kan det tenkes at gjerningsmannen og de siktede muslimer egentlig er agenter for politi og etterretningstjenesten – det vil si syndebukker som kan brukes når en vil aksjonere? Etablissementet melder ingenting – heller ikke om all knivstikkingen.

På den andre side, etablissementet som statsministeren og klima- og miljøministeren og tidligere utenriksminister som nå holder til i World Economic Forum har jo ikke nevnt slike ting med et ord. Ei heller har de stusset over alle knivangrepene eller voldsangrepene i Norge – eller Sverige – de siste årene, som kunne få noen av oss til å tro at en spenningsstrategi er i gang utledet av kriminelle miljø arm-i-arm med etterretningstjenestene. Nei, de nevner ikke det, ei heller VG eller NRK – og dermed er det vel best å satse på at myndighetene gjør jobben de er satt til og beskytter oss vanlige borgere – også i 2023, enten det handler om 1. mai eller 17. mai eller Pride igjen til sommeren.


Det er fint at VG stiller noen spørsmål nå, men de har svelget det meste tidligere. Vi kan nok bare slå fast at her i landet er det bedre å være politisk korrekt og tro på politi og myndigheter enn å stille kritiske spørsmål og finne ut hvem det var som egentlig tjente på forbrytelsen.


Kilder:

VG-sak 12. januar 2023: https://www.vg.no/nyheter/innenriks/i/9zqojw/hemmelig-agent-fikk-terrorvarsel-foer-pride-skyting

VG 13. januar 2023 – siktedes advokat: https://www.vg.no/nyheter/innenriks/i/wAv4R1/forsvareren-til-terrorsiktet-til-vg-vil-ha-ransaking-av-e-tjenestens-lokaler

Hvordan avdekke en falsk flagg-operasjon: https://wakeup-world.com/2016/02/08/the-false-flag-formula-15-ways-to-detect-a-false-flag-operation/

Om homo-skyting i USA: https://en.wikipedia.org/wiki/Colorado_Springs_nightclub_shooting

Gladio og falsk flagg

https://iaindavis.com/operation-gladio-false-flag-evidence/
https://themillenniumreport.com/2019/04/gladio-massive-false-flag-terrorist-operation-targets-sri-lanka-who-did-it-and-why/
https://en.wikipedia.org/wiki/Operation_Gladio
https://en.wikipedia.org/wiki/Strategy_of_tension

Tv-kjendis og rik dame: https://web.archive.org/web/20220625114357/https:/www.dagbladet.no/nyheter/passerte-gjerningsmannen-ropte-allahu-akbar/76456960

Terrorist truet komiker: https://www.nettavisen.no/nyheter/innenriks/kristian-valen-jeg-ble-overfalt-av-terrorsiktet/s/12-95-3424300463

De som er siktet: https://www.aftenposten.no/norge/i/WRqpvr/dette-er-de-fire-terrorsiktede-etter-oslo-skytingen

NRK om skyting utesteder – en del fakta: https://www.nrk.no/nyheter/skyting-mot-utesteder-i-oslo-1.16016487

Eks-statsminister tar poenget med aksjonen med det samme: https://www.nettavisen.no/nyheter/store-skytingen-utenfor-london-pub-i-oslo-var-et-grusomt-og-dypt-rystende-angrep/s/12-95-3424286709

Noa-lovene og regnbuesymbolet: https://en.wikipedia.org/wiki/Seven_Laws_of_Noah

Bilderberg-gruppen: https://no.wikipedia.org/wiki/Bilderberg-gruppen

Liste over masseskytinger i USA i 2022: https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_mass_shootings_in_the_United_States_in_2022

Hvem støtter brutale muslimske grupper: https://www.discerningthemystery.com/2018/06/disclosure-of-ciaislamic-state.html

Historie om terror og Det britiske imperiet: https://larouchepub.com/eiw/public/1994/eirv21n16-19940415/eirv21n16-19940415.pdf

Miles Mathis kritisk til offisielle versjonen: http://mileswmathis.com/oslo2.pdf

Miles Mathis kritisk til den amerikanske utgaven: http://mileswmathis.com/aldrich.pdf

Avdekker i januar 2023: VG har nye oppslag om terrorsaken 12. og 13. og 14. januar. Tampen brenner? Pekte på skyldige: Ett døgn etter angrepet 25.6. og VG var ikke i tvil om hvem som stod bak. Og slik er det fortsatt. Men VG og forsvarer aner at noe ikke stemmer. Pride-flagg over en lav sko: Skuddene falt på hetero-pub først, men neida, her skulle all oppmerksomhet på regnbueflagg og kjærlighetselskende homofile. Politiet: Streng bevoktning i Oslos gater etter at skuddene hadde falt. Befolkningen ble engstelige, og det var kanskje meningen.


Les artikkelen direkte på Nyhetsspeilet