Babylonsk kabbalah og Kuppern, Skøytekongen Knut Johannesen?

Nyhetsspeilet

Olympiade og verdensmesterskap

Trodde du det hadde med sport å gjøre, sterke, raske , unge menn og kvinner? Jeg trodde også det, lenge. Helt til et anonymt brev ankom og gjorde meg oppmerksom på at dette var en ren hersketeknikk; sågar en demonisk hersketeknikk hvis oppgave var ved hjelp av fjernsyn og riksaviser å hypnotisere et helt samfunn, hele det norske samfunn. Stadion fulle av begeistrerede nordmenn som brølte av glede over de reneste meningsløsheter? Var ikke dette et slags omfattende forsøk på en manipulativ oppdragelse?

Så ble vi vitner til de merkeligste hendelser. Alle tiders største skøyteløper Oscar Mathisen skulle ha tatt livet av både seg selv og sine kone? Midt oppi i all kunstig skapt virak og oppildnet beruselse over verdens største idrettsfolk møter vi plutselig død og fordervelse, men var dette reellt eller hadde helt andre ting skjedd? Hadde fremmede bevæpnede folk banket på døren om natten? Kanskje hadde Oscar Mathisen ingen egne skytevåpen i det hele tatt? Kanskje var han ikke engang medlem av en skyteklubb? Kanskje kunne han ikke engang håndtere en pistol?

Jeg ble mottaker av et anonymt brev, et brev som åpnet dører til en verden jeg ikke kjente til. Beskrev vedkommende et gigantisk underjordisk «kloakksystem»? En fanatisk, hensynsløs, religiøs råttenskap ingen snakket om, men som flere må ha kjent til og som var sentrum av den norske «internasjonale» idrettsverden? Også kjent under begrepet satanisme. En urgammel, smittsom, ekstrem destruktiv religiøs overtro fra oldtiden? Var det dette som var demonien som kastet sine skygger utover den norske idrettskultur? En demontro som gjorde de kristne sosiale ideer til en revolusjonær bevegelse?


Forfatter anonym


Han skriver: «Norge fikk veldig tidlig radio – 1925 – etablert via en norsk privatmann som kamuflasje for Londons satanister. Det var HELT NØDVENDIG for The Crown som forlangte navneskiftet Kristiania/Oslo i 1925 med Svalbard-premie til Norge å etablere radio SAMTIDIG. Radio er det norrøne Gjallarhornet i Norge 1925-1960, deretter har NRK TV den samme rollen 1960-1991. I de tre påfølgende internett-tiårene post-Sovjet er det vanvittig krevende for dypstaten å beholde fortellings-monopolet. I Norge og Nord-Korea har de klart det, de fleste andre land er vanskeligere!

Uten radio fra 1925 hadde de fleste nordmenn ment at hovedstaden Kristiania beholdt sitt navn helt fram til 1940, minst. Radiomonopolet var nødvendig for å fortelle nordmenn at Oslo var navnet. Oslo-makten – på diktat fra London – testet hele tida propagandaen ved å sjekke om folk i hele landet kalte hovedstaden for Oslo! Ski- og skøytehelter i forbindelse med OL har alltid vært en del av denne bebylonske kultusen i Norge. Heltene har enten hatt tilknytning til Oslo-området eller til Trøndelag, ikke tilfeldig fordi dette er de to byene med babylonsk-talmudistiske synagoger. La meg bare ta OL-okkultismen omkring skøytehelter.


Hadde vi her med ulike frekvenser å gjøre? Det ene som resonnerer med det andre (?), vår anonyme venn skriver: «Det er vanvittig med «sammentreff» av ulikt slag her, babylonsk kabbalah forlanger at det skal være slik. Sammentreff av navn, årstall, steder, alle slags resonanser som handler om olympens Zeus-demoner.»


«Oscar Mathisen var skøytekongen fra Oslo vest, og fortsatt god nok for gull i 1924 da vinter-OL startet, men han fikk ikke delta fordi han var blitt profesjonell. Kvinnen fra Oslo vest med det jødisk-klingende navnet Sonja Henie trådte derfor fram som skøytedronning, men med en «beskjeden» OL-start i 1924, ikke fylt 12 år! Deretter 1928-1936 da hun vant tre OL-gull på rad i kunstløp for så å bli Hollywood-stjerne, noe som forsterkes ved at hennes sannsynlige slektning Aksel Hennie har fått spille inn film i Hollywood, ingen vanlige etniske nordmenn får den muligheten.

Så lenge Sonja Henie var respektert som olympisk skøytedronning i Norge, kunne ikke Oslo få noen ny skøytekonge, og den eneste olympiske skøytekongen vi da fikk var hadelendingen Ivar Ballangrud, men Ivar ble rigget ferdig som OL-konge i 1936, akkurat samtidig med at Sonja overstrålte ham. Og med Oscar Mathisen i live var han den egentlige skøytekongen. Husk at Sonja H var den best betalte kvinnelige Hollywood-stjernen på 1940-tallet, men hun fikk likevel ikke Oscar-prisen. Først da OL i Oslo 1952 markerte utestengelsen av Sonja Henie – kunne Norge få en ny skøytekonge, Hjalmar Andersen fra Trondheimsklubben Falken med tre gull i OL 1952. Mange tenker på Hjallis som en langvarig skøytekonge i Norge, men han opplevde faktisk bare ett år med denne eksklusive status, nemlig 1952. Allerede året etter – 1953 – måtte han innstille sin karriere, fordi Sonja Henie skulle få sin siste runde med heder som skøytedronning i Oslo 1953, med 33 show på Jordal Amfi – plassert på det lite hyggelige stedet Galgeberg.

Fra 1954 og videre gikk det nedover med Sonja Henie, færre og dårligere show, til hun ble helt sluttkjørt i Rio 1956 og måtte gå over til å dyrke den demoniske svart-kunsten, merk også at hun ble venn med kunstneren Jakob Weidemann. Weidemann-eleven Wanda Elisabeth Hareim bekler flere unike posisjoner i den norske dypstaten.

https://no.wikipedia.org/wiki/Wanda_Elisabeth_Hareim

Hun foretrekker å stille ut sin kunst på Jessheim hvor APs legendariske edderkopp Arvid Engen drev sin møbelforretning. Men at Norges utenriksminister 2022 vokste opp med å prøvesitte Engens møbler på Jessheim, er det ikke alle som vet. Heller ikke at NATOs avtroppende generalsekretær brukte de anledningene han hadde til å markedsføre Hareims malerier.

Skøytekongen Knut Johannesen, f. 1933, foto, her.

Da skøytedronning Sonja Henie ble rigget ned, forsvant hennes to fremste skøytekonger (Oscar og Hjallis) på hvert sitt vis fra scenen. Sakte vokste en ny Oslo-konge (Kuppern) fram.


Oslo-øst-kongen Knut Johannesen startet å gå på skøyter på Jordal stadion rett ved Jordal Amfi hvor skøytedronning Sonja fra Oslo vest holdt sine 33 siste show i 1953. Knut ble sakte rigget opp som skøytekonge, via OL 1956 hvor han vant sølv på 10 000 m, mer enn sølv kunne han ikke vinne i og med at den forrige kongen Hjallis faktisk deltok og ble nummer 6. Hjallis lot seg detronisere ved å falle i sitt siste verdensmesterskap på Bislett 1956, samme sted som han var OL-konge 1952. Husk at Sonja også detroniserte seg ved å falle på isen i Rio samme året!

Hjallis sluttet å konkurrere etter 1956, først året etter i 1957 kunne Kuppern bli Oslos skøytekonge, verdensmester, men han unnlot med vilje å slette Hjallis eneste gjenværende verdensrekord, den måtte få stå i 3 år til. Bare de øverste skøytekongene i Norge får lov til å vinne 10 000 meter i OL, ingen andre har gjort det. Vi snakker om Ivar Ballangrud 1936, Hjalmar Andersen 1952, Knut Johannesen 1960 og Johann Olav Koss 1994. Alle fire oppnådde å sette verdensrekorder på milløpet.


Den viktigste måned i Oslo bys historie?

Noen som trekker i trådene bak «pussige sammentreff» er babylonske okkulister, som følger kabbalah. Her må onde åndsmakter opptre med «resonans», ikke bare i rom via Cross-roads (Tonstad i Sirdal og Nydalen i Oslo er de to viktigste av disse med hensyn til strømforsyningen), men også i tid. Skal de klare å lage strømstans nå slik at folk flest får det ubeboelig, så må det gjøres enten ved heksesabbaten den 2. februar, den minst kjente av alle 8, eller ved heksesabbaten 22. februar.

Senere enn februar fryser folk ikke i hjel inne i husene fordi soloppvarming gjennom vinduer kan gi oss 10 grader i stua gratis, strøm trengs ikke så mye for leselys, og ikke minst fryser vannledningene inne i husene IKKE i stykker fra mars og utover. Vannforsyningen «burde også være» (i følge Gro & co) et gigantisk problem ved strømstans, men heldigvis har mange kommuner i Norge en solid buffer i form av vanntårn som skaffer innbyggerne vann i minst en uke uavhengig av strøm, og store kommuner som ikke har det, trenger det ikke p.g.a. naturlig trykkfall som det meste av Oslo har fra Maridalsvannet, ironisk nok er det kaksene i Holmenkollåsen som får det verst, de er avhengige av strøm for å få løftet drikkevannet opp til springen, men har selvfølgelig skjulte reserveaggregater for å kunne klare seg – et svært reservoar med rent vann inne i fjellet har de også, men det ligger nødvendigvis lavere enn Holmenkollåsen, temmelig sikkert også lavere enn Maridalsvannet.

Februar i Oslo 2022 er den viktigste måneden i byens historie, fordi dette er være eller ikke være for Oslo som foregangsby for NWO, merk at det forrige okkulte Oslo-året 2020 IKKE lyktes slik sett, for meningen var at dronning Sonja skulle avlives, Roseslottet på Frognerseteren skulle markere London-prosjektet WW2 i Oslo, og også være mausoleum for den etnisk norske «svartkunst-dronningen» og hennes ski-glede. Skidronningen som ble tvunget til å dyrke den svarte kunsten skulle etter planen ha måttet vike for skøytedronningen av edlere slekt (Henie kontra Haraldsen) som OGSÅ ble tvunget til å dyrke den svarte kunsten og grunnlegge Henie-Onstad-senteret ved en kabbalah-seanse som måtte til for at Sonja Haraldsen (som var oppkalt etter skøytedronningen, født i 1937, ett år etter at Sonja avsluttet sin idrettskarriere med sitt 3. OL-gull i 1936) skulle få lov til å gifte seg med kronprins Harald rett etterpå.

Skøytedronningen Sonja Henie skulle etter at dronning Sonja skulle ha vært avlivet bli «gjeninnssatt» okkult ved en rekke innvielser i Oslo: Skøytehaller i 2020 (to stykker ved buss-rute 20, to redselsfulle satanistiske kunstmuseer basert på sjødemoner – Munchmuseet og Nasjonalmuseet. Alt dette gikk galt – alle tidsplaner sprakk, ingenting ble ferdig i tide, ingen av de storslåtte innvielsene ble det noe av, og dronning Sonja lever og er helt frisk så vidt jeg vet. Merk også at skøytedronningen Sonja Henie IKKE fikk lov til å være til stede i Oslos OL 1952 (p.g.s. oppspinn om nazi-sympati) for så å bli «rigget ned» på Galgeberg 1953 med sin siste store serie med 33 vellykkede isshow på Jordal Amfi – ishockey-hallen for OL, merkverdig nok plassert på Oslo Øst (derfor spiller den dag i dag vestkantgutta og Bærum IKKE ishockey men bandy).

Åpningen av Henie-Onstad Kunstsenter i 1968 (foto, her). Foran: Sonja Henie og Olav V. Bak: Kronprinsesse Sonja Haraldsen og Niels Onstad, skrives det i Wikipedia, men det er feil:  Niels Onstad er ikke synlig på bildet, kronprins Harald går bak sin far Olav V. Sonja var ikke kronprinsesse denne dagen 23.08.1968, men giftet seg med Harald seks dager senere, se minnemynten:

Men Sonja Henie skulle ikke bare avslutte sine perfekte show i Oslo 1953 – hun hadde noen mindre show de neste årene – for deretter å bli sluttkjørt som hvit isdronning katastrofal måte i Rio de Janeiro i 1956.


Offisielt begikk Oscar selvmord 12. april 1954 – vi tror absolutt ikke noe på denne historien, selv om vi fikk den fortalt muntlig uten mellomledd. Fra ham som giftet seg med datteren til Oscars forretningspartner Gustav Aadne. Bryllupet fant sted i 1954. Dette handlet om et ritualdrap i OL-mytologien, hvor Oslos neste skøytekonge skulle komme fra Jordal-området og ikke fra vestkanten. Oslo kunne ikke ha TO skøytekonger – Kuppern ble jo norgesmester i 1955, dette kunne han bli rent kabbalistisk fordi Oscar Mathisen var begravet året før!

Vi aner også hvorfor skøytesporten ble redusert til en østkantsport ved at det okkulte forblåste gudehov-hølet Valle Hovin ble Oslos første kunstfrosne bane. Oslo kunne heller ikke ha TO dronninger Sonja, derfor måtte Sonja Henie rigges ned som svartkunst-dyrkende skøytedronning i 1968 for at den svart-kunst-dyrkende Sonja Haraldsen (merk etternavnet) kunne bli skidronning i hennes sted).

Minnemynt Sonja og Harald 1968, se her.

Etter at Sonja ble kronprinsesse 29.08.1968 levde Sonja Henie farlig, basert på kong Olavs hjerteslag. Et drøyt år etterpå pustet noen lettet ut: Sonja Henie døde på en flyreise 12.10.1969, og Norge ville «heldigvis» ikke kunne få to Sonja-dronninger. Skisporten var nå klar for å få sin eksklusive Sonja-dronning, men dette hastet ikke fordi Kong Olav var sprek som Holmenkollens egen hoppkonge. Harald kunne ikke få lov til å gifte seg med Sonja før det okkulte ritualet rundt satanist-kunstmuseets innvielse på Høvikodden. Johann Olav Koss’ slektning Christen Sveaas har et tilsvarende satanistisk kunstmuseum Kistefos på Jevnaker.

Men hvorfor har det vært umulig å få bygd. Helt siden høsten 1966 (det okkulte året da ski-VM i Oslo ble avholdt) da den utrivelige og forblåste skøytestadion (Oslos mest nordavind-utsatte sted) ble innviet, har befolkningen drømt om å kunne gå på skøyter innendørs hele året (Om Valle Hovin, se her). Alle konsertene med toppartister som er blitt avholdt på Valle Hovin ville alene ha skaffet nok penger i kommunekassen til å finansiere tak over banen, og konserthall kunne det ha blitt med det samme. Hvorfor skjer det ikke? Det har vært helt umulig å få til, til tross for at politikere fra alle slags partier har forsøkt. Rune Gerhardsen var den ivrige skøytegutten som deretter brukte hele sitt voksne liv på å slåss for Valle Hovin skøytehall, oppvokst rett ved, på Tøyen.


Svaret er: Knut Johannesen – Oslos ene skøytekonge etter Oscar – avlives for at banen skal få tak. Og da kan Oslo få en skøytedronning fra Nordberg hvor Camilla Stoltenberg bor, hun heter Ragne Wiklund og er klar til å bli kronet, men kunne ikke vinne OL-medalje i 2022, så lenge Kuppern lever.


Knut Johannesen vet det nok selv, satanistene rundt Gro & co krever at 88-år gamle Kuppern må avlives for at det skal bygges en skøytehall på Oslo øst, altså tak over Valle Hovin. Derfor har han allerede testamentert sin premiesamling til hallen, og «perfekt avliving av Kuppern» vil derfor være 22.02.2022, eller i alle fall før han fyller 89 år i november. Men å gjøre dette når vi sladrer om planene, nei det er ikke enkelt (Om Kupperns premiesamling, her).

Hva er babylonsk kabbalah?

Her kommer noen momenter angående babylonsk kabbalah og mer generell babylonsk soldyrkelse.

Popstjernen Madonna var ærlig da hun sa: «Kabbalah er min religion». Dette er felles-religionen for maktmenneskene i vår midte. Dens opprinnelse er soldyrkelsen i Babylon, det eneste stedet på jorda hvor man kan starte en slik fruktbarhetsreligion uten å oppleve at sola kan være fiendtlig. Babylons to store elver gjør at man alltid har nok vann, og dermed blir sola fruktbarhetsguden uten rivaler. Vannet og fruktbart slam kan tas for gitt, og utfordrer ikke solas avguds-status. Selv i Babylonss elev-elvekultur Egypt kommer det tørkeår med sult, for de har bare en elv – Nilen – og ikke et område som alltid er fruktbart selv uten nedbør. Området mellom elvene – Mesopotamia er aldri tørt med to store elver på hver side, vanning er ikke noe problem å få til ved å grave noen kanaler.

Babylonsk Kabbalah; Den perverterte talmud-jødedommen, som dyrker planeten Saturn som astrologisk avgud. Saturn representerer Satan/Baal/Baphomet, som framtrer som tvekjønnet (foto, her).

Alle menneskehetens religioner bortsett fra primitiv animisme har sitt utgangspunkt i Meopotamia/Babylon. Vi kan snakke om fire religioner: Nimrods religion som ligger bak den opprinnelige byggingen av Babels tårn, og de tre abrahamittiske religionene som hans rival Abraham skapte ved å forlate sitt babylonske hjemland. Vi har i dag fire religiøse etablissementer som er «men only» – kvinner har ikke adgang og må respektere det:

 1. Nimrods hemmelige selskaper bygd på ritualdrap og perverse initieringsseremonier, slik at man får noe på disse aktørene som løftes opp og fram. Vi kan kalle dette i vid forstand for frimureri, men ondskapen i dette pyramidale systemet er godt kamuflert på de nederste nivåene.

 2. Den perverterte kristendommen som dyrker sola med Vatikanet som base. En maskulin astrologisk avgud.

 3. Den perverterte islam som har Mekka som base i et land eid av en kongefamilie som selv ikke underkaster seg den strenge islam de krever av sine innbyggere. Her dyrkes månen som astrologisk avgud.

 4. Den perverterte talmud-jødedommen, som dyrker planeten Saturn som astrologisk avgud. Saturn representerer Satan/Baal/Baphomet, som framtrer som tvekjønnet. Politikere som slåss for «det tredje kjønn» idoliserer Baphomet som sitt eneste ideologiske forbilde. Vi finner ikke noe annet «tredje kjønn» enn Baphomet når vi romsterer i historiens bakerste kommodeskuffer.

Talmud-okkultismen fra Babylon har via sitt satanistiske finanssystem infiltrert alle de nevnte religionene, for det er jo lett å få til ved diskrete bestikkelser. Resultatene viser seg ved at disse perverterte versjonene får lov til å operere åpenlyst med rent patriarkalske systemer, uten synlige maktposisjoner for kvinner. Samtidig bruker man en aggressiv feminisme til å rive ned alle sunne patriarkalske strukturer. Bare disse fire usunne patriarkalske strukturene får lov til å være i fred.

Dette firedobbelte patriarkatet finnes det ingen «respektable» kvinner som våger å utfordre. «Me too» – propagandaen bedriver det motsatte – skudd i egen fot. Kvinner i posisjon finner det klokest å skjule alle blant dem som bevisst brukte sex for å komme seg fram.

Reelle maktkvinner til å utfordre «men-only-okkultistene» finnes likevel blant oss. Men de er veldig fåtallige og enkle både å sirkle inn og å forutse oppførselen til. Dessuten er de aldri selvstendige, fordi de driver med en form for hekseri hvor de er avhengige av visse grupper av demoner. Hekser får aldri tilstrekkelig støtte av den Onde i egen person, men må vandre kontinuerlig under variabel demonstøtte, som er et problem fordi demoner flest ikke er mobile men er lokalisert til visse områder i terrenget. Vann-demoner er forskjellige fra gruve-demoner, fjell-demoner og så videre. Jeg vil advare sterkt mot å grave i denne materien, ut over det å kjenne fiendenes språk.

Maktkvinner på høyt nivå er derfor permanent livredde for demoner fra «feil gruppe», og må alltid passe seg for å ikke komme disse for nær.

Kvinners makt i politikk og næringsliv er ellers i de fleste tilfeller fiktiv og/eller skadelig. Enten fordi de blir diktert av «men only» krefter vi ikke ser, eller fordi noen ser seg tjent med at de gjør en reell jobb som de ikke har erfaringsgrunnlag for å fylle. Det mest aktuelle eksemplet i Norge nå, er Statnett-sjef Hilde Tonne som har hatt denne topplederstillingen siden desember 2020, altså litt over ett år. Hun sitter i posisjon for å kunne mørklegge hele Sør-Norge 22.02.2022, og har PST vegg i vegg rett ved Akerselva i Nydalen Allé 33. Dermed vet vi også at dersom en slik mørklegging foretas, så er den ikke «uoppdaget» av PST sjef Hans Sverre Sjøvold, men tvert imot beskyttet og promotert av ham og hans bakmenn i London, Brussel, Geneve – og nede på Torshov. Et par kilometer nedenfor Statnett langs samme elvebredd befinner CEPI seg, det globale samordningsorganet for vaksinering og nedstenging, som har plaget hele verden med sine koordinerte drakoniske tiltak i to fulle år siden mars 2020.

Hilde Tonne har ikke beslutningsmyndighet over Statnetts hovedbryter i Nydalen, hun må altså lytte til CEPI og PST. Men Hilde Tonne har en eksekutiv myndighet over samme hovedbryter, til tross for at hun mangler kompetanse i sin CV (inntil 2020) vedrørende el-kraftsystemer – eller kanskje nettopp derfor: Hun har infiltrasjonskompetanse for å komme inn fra utsida og styre norsk strømforsyning. Hun har en variert bakgrunn fra de verste globale bransjene som truer norsk vannkraft og strøm. Utenlandske banker, telecom, etterretning, digitalisering, kommunikasjonsbransjen samt olje og gass (petroleumsbransjen) som hun har sin utdannelse innenfor. Sterkstrøm fantes ikke i Hilde Tonnes CV, men dette er Statnetts virksomhet med et meget usunt monopol med hensyn til veien fra fossekraft til kunde. Vi kjenner folk som har hundre år gamle velfungerende kraftverk rett ved egen eiendom (4 mellomstore kraftverk 2-4 kilometer unna). Produksjonen foregår uforandret etter oppgradering for få år siden, så det koster rundt 5 øre å produsere en kWh. På mystisk vis har man i vinter klart å hundredoble prisen på strømmen når den fraktes 2 km, selv om vi ser ved selvsyn at disse magasinene har normal fyllingsgrad.

Talmudistenes makt viser seg med kabbalah-okkulismens dominans i dagens samfunn, hvor følgende momenter er viktige:

 • Balansen mellom det onde og gode, som okkultistene er avhengig av. De forsøker å tvinge underordnede til å frambringe et overskudd av gode gjerninger, slik at maktmenneskene synes de har blankofullmakt til å utøve onde gjerninger uten at noen skal straffes. Straff er det kun behov for dersom balansen mellom det onde og det gode ikke er der, innenfor kabbalah-okkultismen.

 • Karma-begrepet er ekstremt viktig for kabbalah-dyrkerne. Vi kjenner begrepet fra hinduismen, og få tror at det har noen kristen forankring. Men det har det, fordi «dårlig karma» er det Bibelen uttrykker som at «mennesket sår hva det høster». Før de store onde gjerningene må det derfor legges ut tilstrekkelig tydelige forvarsler om de onde planene, slik at det er vårt problem at vi ikke klarer å se hva de onde maktmenneskene pønsker på. Og dermed kan de utøve sin ondskap uten selv å måtte oppleve menneskeofringer, som de frykter dersom de ikke får lagt ut tilstrekkelig med signaler. Er strømstansen 22.02.2022 varslet godt nok på forhånd? Nei, det er den ikke. Dette betyr at selv en «suksess» med å mørklegge hele Sør-Norge i mange dager vil føre til avskalling innenfor dypstatens innerste kretser. 2011 står som et skrekkens år for Stoltenberg-familien, uansett hva man måtte mene om dens reelle rolle i 22. juli-hendelsene. Foreldre og barn i denne innerste klanen utgjorde 5 personer i 2011, og 7 år senere var det bare 2 igjen av disse 5. Noen tenker nå for første gang at strømstans nå 22. februar kanskje ikke likevel er så lurt å befatte seg med.

 • Det visuelle i form av geometriske figurer som man fyller med demonisk kraft. Ett øye, pyramider, det åttekantede NATO/OTAN-symbolet og mye annet

 • Logoer for de viktigste kommersielle selskapene og for NGOs.

 • Hemmelige signaler som utveksles mellom de initierte for å bekrefte rangordning i hierarkiene og vise at man hører til de utvalgte.

 • Energilinjer i terrenget, som gjerne er selvforsterkende over tid. USAs viktigste Cross-Road er St. Louis, hvor både kontinentets to største elver og USA viktigste highways nord-sør og øst-vest møtes i et kryss.

 • Resonanser i ord, ordspill, særlig vokalmønstre er veldig viktige.

 • Opp-ned, bak-fram, svart-hvitt-inversjoner visuelt og i form av tall og ord

 • Numerologien i form av visse tall 11, 22, 33, 66, 666 pluss noen flere

 • Okkulte datoer for «solfester», og det finnes to sett med slike: Sol-solfestene «wheel of the year» med 8 heksesabbater, knyttet til keltisk naturreligion. Det andre settet er måne-solfestene knyttet til de 12 overgangene mellom stjernebilder, hvor månens oppdeling av året i 12 måneder står sentralt. Dette er ukebladenes astrologi, hvor datoen 22.02.2022 befinner seg i Fiskenes tegn, rett etter overgangen fra Vannmannens stjernetegn.

De bakerste aktørene bak strømstans-planene førstkommende tirsdag er dedikerte dyrkere av vann-demoner, som astrologene gjerne trekker inn både for Fiskenes tegn og Vannmannens tegn! Ikke så rart at de trenger en PST-voldsmann med navn Sjø-vold for å understøtte sin Statnett-strømkutting i PSTs nabobygg rett ved Akerselva. Sjøvold tok dette voldelige etternavnet, hans opprinnelige navn var Andersen. Og han vokste opp med sjø på alle kanter, på Nøtterøy.


Om babylonsk Kabbalah, foredrag av svensk-serberen Zakleo, her og her.


De olympiske leker, det fascistiske næringslivets fest

Fascismen er verdenskommunismens startmotor. Fascismes prosjekt er et sterkt men stadig mer monopolisert nasjonalt næringsliv som veves tett sammen med den bakerste dypstatsmakten, og som finner egnede skuespillere til å innta rollen som statsledere.

Kommunismen med sitt grelle nakne ansikt er en dødskult hvor en spiss pyramidal elite skal herske over en slaveklasse UTEN noen selvstendig middelklasse som kan drive et lønnsomt næringsliv. All kommunisme før 2022 har derfor blitt sponset, holdt kunstig i live av et fungerende nasjonalt næringsliv.

Verdenskommunismens viktigste prosjekter siden Basel-møtet i 1897 er (alle prosjektene er styrt fra London, Sveits og Sverige)

De olympiske leker, Nobel-prisene og Abel-prisen, Opprettelsen av test-statene Norge og Sverige 1905, som måtte splittes for å kunne ha helt ulike roller, opprettelsen av Rotary, Kiwanis og Lions i Chicago-området, de tre verdenskrigene – vi befinner oss nå i informasjonsdelen av 3. verdenskrig


Hans Sverre Andersen Sjøvold

Datoene 02.02.2022 og 22.02.2022 er de klart viktigste numerologisk-okkulte datoene heretter, ingen årstall i vår levetid vil kunne understøtte denne kabbalist-galskapen som Gro HB og hennes nærmeste bekjenner seg til.

Oslo ble ikke innviet til Satan 01.01.1925 som babylonsk soldyrkelsesby underlagt, nyttår er ikke okkult nok. Navneskiftet fra Kristiania til Oslo skjedde ved heksesabbaten Imbolc  01.02.1925.

Denne notorisk «flinke piken» Hilde Tonne har vært i media og uttalt bare inkompetent vrøvl om hvor gunstige utenlandskablene er for oss i Norge. Trolig vet Statnetts sjef Hilde Tonne ikke hva energi er, strengt vitenskapelig. Er det noe spesielt med elektrisk energi? Dersom noen påstår at et stoff «har varme», så er det ikke vanskelig å få Hilde Tonne til å være enig (selv om det er feil). Hun føler likevel at det er feil å si at et stoff «har arbeid». Når jeg da forteller at varme og arbeid er nært beslektet, som prinsipielt samme typen begreper, vil Statnetts sjef falle helt av lasset og ikke begripe noe som helst. Sjef over Norge nøkkel-begreper «arbeid» og «varme» er hun, men hun forstår ikke innholdet av disse termodynamikkens to aller viktigste begreper.

Var den politiutdannede Sjøvold like inkompetent på politiarbeid som Hilde Tonne er på energi, så ville han ikke vite hva som er bak og fram på en pistol. Kan vi ha slike sjefer (ledere i ordets betydning er de ikke) uten å gå til grunne som nasjonalstat? Sjøvold het opprinnelig Andersen og ble sannsynligvis plukket ut og initiert av «noen venner» i Tønsberg da han var konfirmant fra Nøtterøy (merk at Stompa-hørespillene har en figur Nøtterø). Moren til Trine Heimerback (som ingen vanlige nordmenn vet hvem er, men som ledet FNs Sikkerhetsråd i hele januar sammen med Mona Juul) Elsa Skarbøvik flyttet til Tønsberg og begynte som ungdomsskolelærer da Sjøvold var i konfirmasjonsalderen. Noe av det samme skjedde i Kristiansand da hennes bror Odd flyttet dit, da var det en konfirmant der som het Nicolai Tangen, som kunne stige i gradene.

Det er patetisk – for å si det mildt – å lese Sjøvolds voldsvurderinger, for det er sin egen voldsbruk han advarer mot, eventuelt patsies som hans nokså lille dypstatsgjeng driver og «utdanner». De må jo alltid organisere volden selv, for å dikte at disse ikke-eksisterende høyre-ekstremist-voldelige gruppene av antivaksinefolk eksisterer.

Rett nok eksisterer det fascister i Norge, men det som de er opptatt av (under ledelse av Gerhard Heiberg), er å legge alt næringsliv av betydning under dypstatens kontroll. Dette er fascisme i dens opprinnelige betydning, og den kan fungere bra en tid. Kommunisme og fascisme er to nokså forskjellige ting, da ingen kommunisme kan bygges uten å bruke et nasjonalt fascistisk næringsliv som startmotor. Aral-sjøen er et synlig skrekk-eksempel på hvordan kommunismen legger alt dødt rundt seg. Kommunismen er jo et talmud-religiøst basert finans-snyltesystem hvor ingen verdier skapes, alt legges dødt ved at snylterne ubønnhørlig avliver sin egen vert som de ikke evner å holde liv i.


PSTs latterlige trusselvurdering 2022, se her.

Les artikkelen direkte på Nyhetsspeilet