Frihetskampen i Canada: GoFundMe har forsøkt å stjele 9 millioner dollar fra trailersjåførene! Hva skjuler seg bak dette ranet og hvordan er situasjonen i landet?

nononsensenews.org

Av Are.

areDet viser seg nå at hele 9 millioner dollar har blitt forsøkt stjålet. Dette var penger samlet inn til de kanadiske trailersjåførene og deres frihetskamp på vegne av hele det kanadiske folk. Internett-foretaket GoFundMe har unndratt alle disse pengene, slik at de ikke kommer trailersjåførene og deres gigantiske konvoi til gode.

Som vel alle nå har fått med seg har kanadiske og amerikanske trailersjåfører ført en innbitt kamp mot den kanadiske regjeringen, en kamp som nå har vart et par uker og bærer navnet «Freedom Convoi 2022». Den opprinnelige årsaken til den massive protesten, var at trailersjåførene motsatte seg kravet om å måtte være fullvaksinert mot Covid-19, subsidiært tilbringe 14 dager i isolasjon. Den kanadiske regjeringen stilte nemlig dette kravet ovenfor trailersjåfører som ønsket å passere over grensen inn i Canada.

Etter hvert har trailersjåførenes protest blitt utvidet, og er nå blitt selve symbolet for motstanden ovenfor, ikke bare vaksinepass, men alle de harske Covid-restriksjonene. Det hevdes at 50 000 trailere er med på protesten, og at de har trafikken inn og ut av den kanadiske hovestaden Ottawa. Protesten har også forgrenet seg til Canadas største by, Toronto. Tross iherdige forsøk på å marginalisere protesten og dens tilhengerskare, har statsminister Justin Trudeau blitt ført vekk i sikkerhet.

Statsminister Justin Trudeau tiltalt som seg hør og bør! Flere som denne damen!
Kan Trudeau overleve den folkelige harmen? Her tiltales Trudeau for sin unfallenhet…

GoFundMe er en pengeinnsamlings-plattform på Internett og brukes av alle som ønsker å opprette- og donere penger til diverse formål. Formål så som diverse samfunnsprosjekter, veldedige formål etc. Nå viser det seg at GoFundMe har stukket av med hele 9 millioner dollar som folket hadde donert til trailerkonvoien. Etter at denne saken fikk publisitet og presset mot GoFundMe ble til en storm, har GoFundMe lovet å tilbakebetale hver enkelt som har sendt inn penger. Det gjenstår å se om så skjer. Men, altså, trailer-eierne får ikke tilgang på disse pengene.

Det er åpenbart at Trudeau og maktkartellet han representerer forsøker bevare makthegemoniet ved å holde tilbake disse pengene. Trailersjåførene, som nå ikke er i lønnet virke, skal utarmes og tas ned. Uten penger til drivstoff, blir det nok også en temmelig kald fornøyelse å sitte i trailerkabinene i den kanadiske vinterkulden. La oss se nærmere etter hvilke aktører som lurer i kulissene bak GoFundMes ransforsøk.

Hvem eier GoFundMe? Jo, to store deleiere av GoFundMe er selskapene Accel og Technology Crossover Ventures. Jim Breyer, sjef i Accel, spyttet i 2004 inn 13 millioner dollar i Facebook, som hurtig fikk rekordstor popularitet. Når Mark Zuckerberg hevdes å være Facebooks gründer, er dette selvfølgelig bare en dekkhistorie — en forførende personifisering av selve bondedrømmen om materiell suksess. Zuckerberg er imidlertid bare en nikkedukke, og formålet med å skape Facebook var å forsyne kriminelle organisasjoner som f.eks. CIA med detaljerte personopplysninger på global basis, samt å kunne spore enkeltindividers lokasjon! La oss i fortsettelsen se litt nærmere på de lyssky forbindelsene mellom Facebook og CIA…

La meg aller først smette inn at den styrtrike milliardæren Breyer også er en stor fondinvestor i Kina, samt at han er tilknyttet de høyst lugubre maktkabal-organisasjonene CFR (Council of Foreign Relations) og WEF (World Economic Forum). Ikke spesielt tillitsvekkende, med andre ord. (Som en kuriositet kan jeg også minne på om at Trudeau er skolert i regi av WEFs skole for kommende verdensledere, «Young global leaders»).

Gilman Louie var den første administrerende direktør for CIA-underbruket In-Q-Tel, grunnlagt i 1999. Formålet med In-Q-Tel var å finansiere selskaper som kunne utvikle teknologi som gjorde det mulig for CIA å «samle data».. I 2004 ble Louie innlemmet i styret hos NVCA (National Venture Capital Association), hvor styrelederen var ingen andre enn Jim Breyer. Her har vi altså én konkret forbindelse mellom CIA (Louie) og Facebook (via stor-finansiøren Jim Breyer).

Men dette er ikke den eneste forbindelsen mellom Breyer og Louie. I tillegg til å være styremedlem i NVCA i 2004, hadde Louie sitt primære virke hos BBN Technologies. Det viser seg at dette selskapet var ledet av den samme Jim Breyer. Omtrent på samme tid begynte en viss Dr. Anita Jones også i BBN. Tidligere hadde Jones jobbet for In-Q-Tel, og var rådgiver for Pentagons teknologiavdeling, DARPA. Som kanskje noen vet, var DARPA sentral i utviklingen av teknologien bak Internett. Da kan man kanskje skjønne hvorfor Breyer spyttet inn 13 milliarder dollar i Facebook… Merk: Nå snakker vi om et trekløver, nemlig CIA, Facebook og DARPA.

Det er kanskje ikke spesielt overraskende at Accel har operert i kollusjon med CIA før, og per i dag har altså Accel en stor medeier-andel i GoFundMe. Litt av ei røre: GoFundMe, Accel, Facebook, CIA, In-Q-Tel, Jim Breyer, CFR, World Economic Forum, og store investeringer i Kina. Kanskje vi nå kan bedre skjønne hvorfor 9 millioner dollar har blitt holdt unna trailersjåførene i Canada?

Men gjett hva…. Nå begynner det å sprekke for Trudeau-regjeringen. Ledelsen i flere av Canadas provinser synes omsider å ha tatt utgangspunkt i det nåværende medisinske kunnskapsgrunnlaget, og løser nå opp lockdown-politikken. Deriblant vaksinekravet! Det som nå skjer i Canada kan bli det som sparker i gang en global revolusjon, hvor blant annet koronasvindelen blir avlivet. I så fall gjelder det å IKKE glemme! Det vil si, de skyldige for denne svindelen må stilles til rette. Hvis ikke, vil denne maktkabalen kunne finne på flere morderiske operasjoner ovenfor Jordas befolkning. De som har tjent grovt på svindelen, slike som Pfizer, må også bli dratt inn rettssalene og få sin fortjeneste inndratt!

Det kan være noe STORT på gang nå! Omsider…

Freedom Convoi 2022: Kanadierne er nå forent i en strøm av hjertevarme og livsglede som vi ikke har opplevd før….

Hovedillustrajon: Skjermdump CNN.

Kilde: Flere, bl.a. uavhengig journalist John Rappoport.

Mer informasjon om situasjonen i Canada:
Jordan Peterson-intervju
Leger og flere

Vi trenger støtte fra dere for å holde bloggen gående!

Kiri og jeg skriver for å opplyse og berike dere alle. Det er dette vi bruker mesteparten av tiden vår på, og vi gjør det med glede. Dersom dere setter pris på innsatsen vår, vurder å støtte oss via
nettbank, DNB-konto 05350624327 (Are Erlend Hegrand), eller
vipps til tlf. 98 23 03 77, eller
Paypal ved å klikke HER, eller
nettbutikken vår — kjøp kvalitets-klær med tankevekkende motiver som vi har laget selv HER.

Hjertelig takk! ? hjerte_fin

Les artikkelen direkte på Nononsensenews