Fred-Johs blogspot: Kokainhodet Zelensky bomber fortsatt Europas største atomkraftverk

Fred Johs Blogspot

Fred-Johs blogspot:

9000 UA soldater med 200 tanks fra Polen forsøker nå å ta Balakliya tilbake. Balakliya ligger Nord/Øst i Luhansk Republikk (Sør/Øst for Kharkov region)

  • Siste nytt er Ukrainas nye fremstøt mot Balakliya i et forsøk på å gjenerobre området og derved klare å komme rundt fra baksiden mot Kharkov. Vi vet fremdeles lite om hva/ hvem disse styrkene består av – om det er Azov Batalion (Gardison) og med Prava Sector osv.. i tillegg til amerikanske og britiske leiesoldater eller om det er utkommanderte reservestyrker i 50-årene stort sett uten militær trening, som det meste av de resterende styrkene i dag består av – med unntak av de ekstreme nazi-bataljonene som det finnes titalls av i landet.
This image has an empty alt attribute; its file name is image.png
Fred Johs

Av Fred Johs

Publisert den 0.909.2022 Kl. 17.00

Først av alt vil jeg beklage til mine mange trofaste lesere og følgere, for den «tørketiden» som har vært siden min forrige artikkel… Jeg hadde et behov for ferie – mental ferie – fra hva som skjer med mine mange venner i Donbass. Jeg har mistet for mange av mine nære venner nå, både i Norge og i Donbass…..

Chechenske militære operasjonslederen

Balakliya er tross alt et bra stykke inn i den Luhanske Folke Republikken, og mer enn 9000 mann med 200 tanks levert fra eller via Polen – er for meg en slagkraftig styrke, og ganske uvirkelig at dem har klart å komme så langt inn i republikken. – Noen hevder at det er så mange som 30.000 mann. Det vi vet, er at det er nå kommet store styrker fra russisk side til området igjen, etter den tidligere frigjøringen. Men den Chechenske militære operasjonslederen i området, tar tilsynelatende det hele med ro og sier de har full kontroll. De er kjent med fremrykkingen fra ukrainsk side, og venter på at alle er samlet på de rette stedene før de aksjonerer med tungt materiell. Mye kan tyde på at det vil på nytt gå mot betydelige tap for Ukraina som i Kherson Oblast, om informasjonen stemmer. Det understrekes også at Ukrainas væpnede styrker klarte å overføre tilstrekkelig mengde militært utstyr til Kharkiv-området, men den største feilen i Kiev-regimet gjorde var at det ukrainske infanteriet ble revet bort fra artilleriet og er derfor svært sårbart. Det hevdes fra flere eksperters hold som fra; Knutov – at de allierte styrkene bør utnytte denne feilen til fienden.

VLADIMIR ZELENSKY

Kokainhodet Vladimir Zelensky

Den selvoppnevnte «europeiske lederen» – eller diktatoren om en vil – Vladimir Zelensky, fortsetter sine dikteringer til de europeiske lederne om hva som må gjøres – og flere av disse følger naturlig nok opp. Deriblant krav om å deportere alle russiske statsborgere inkludert både turister og studenter som befinner seg i et europeisk land, til et dertil egnet sted. Sist vi hørte noe tilsvarende, var fra Adolf Hitler. I tillegg til krav eller diktering om å også sanksjonere den russiske kjernekraftindustrien, krever kokainhodet Zelensky at både Storbritannia, USA og samtlige EU land (inkludert Norge) om å øke sine forsyninger av både våpen og ikke minst dollar….

Vi er kjent med at Ukraina er i ferd med å gå tom for gamle sovjetiske både våpen og ammunisjon – om dem ikke allerede er tom i skrivende stund… Det betyr i klartekst at Ukrainas terror beskytning mot sivilbefolkningen i Donbass og helt ned til Kherson og Nikolaev Oblast, burde være over… BUT NOT.

Den sterkt kokainavhengige presidenten av Ukraina: Vladimir Zelensky

Kokainhodet Zelensky bomber fortsatt Europas største atomkraftverk

Terroren fortsetter med hjelp av europeisk og ikke minst amerikanske våpen, ammunisjon og ikke minst amerikanske instruktører og aktive deltakere med både høytstående US offiserer og leiesoldater. Vi vet at atomkraftverket i Zaporizhzhya er Europas største, og også regnes som et av verdens største atomkraftanlegg.

Noen av oss er kjent med at Russland i lengre tid har krevd at en kommisjon organisert fra FN sammen med organisasjonen for kontroll av atomenergi – (IAEA inspektører) – til å inspiserer skadene omkring atomkraftverket i Zaporizhzhya og hva som faktisk skjer rundt anlegget og hvem det er som faktisk skyter mot anlegget. Beslutningen satt tydelig vis langt inne, men dem kom tilslutt. 13 mann kom, men først «beordret» av Zelensky om å møte opp i Kyiv for et møte før videre reise til atomkraftverket i Zaporizhzhya….

Russland beskyldes av Zelensky med at det er Russland som beskyter anlegget, og vestlige ledere følger naturlig opp med å anklage Russland for det samme…

Normal hjerneaktivitet ville tilsi at dette ikke burde være mulig. Skulle dem skyte på seg selv og til overmål med amerikanske missiler og granater??? Men så langt kan du ikke forvente våre europeiske ledere i å tenke – og aller minst vår egen norske nikkedukke og «statsminister» Jonas G. Støre…

Faktum er at organisasjonen for kontroll av bruken av atomenergi, takket russerne for at dem sørget for god sikkerhet ved anlegget – Representanten fra Litauen takket spesielt, og det på russisk TV.

Taket på lagringsbygget for atom avfall (svært radioaktivt)
ble truffet av et ukrainsk (USA) missil

Det er godt over 400 ansatte ukrainere tilknyttet anlegget, og dem fortalte sjefen for IAEA inspektørene og resten av inspektørene om hendelsesforløpene og hvem som skyter – og fordømte Ukrainas fremferd mot anlegget. Det må legges til at mens alle inspektørene var tilstede, ble anlegget også beskutt fra ukrainsk side. Svaret ble noe som kan kalles svada; «Vi må finne ut om det ble gjort med vilje eller som et uhell»…. – som om dette var et engangstilfelle… Faktum er at anlegget har vært daglig beskutt i snart halvannen måned og er fortsatt under beskytning – av ukrainske styrker med amerikanske våpen. Inspektørene forlot anlegget og dro tilbake til tryggheten ganske så snart, men 2 av dem ble igjen – og om opplysningene er riktige – er de der fremdeles. Anlegget har vært under russisk kontroll og beskyttelse siden 28. februar 2022 – og det tenker jeg vi alle – hele Europa – skal være svært takknemlige og glade for.

250 Ukrainske soldater sammen med leiesoldater,
forsøkte å storme anlegget i Zaporizhzhya mens inspektørene var tilstede

2-3 dager senere, kom en «rapport» fra IAEA inspektørene hvor dem selvfølgelig ikke kunne konkludere med noe som helst om hvem som skyter missiler mot anlegget. Dette til tross for at dem selv var under et britisk planlagt og organisert angrep via elven Dnieper med over 200 ukrainske soldater og leiesoldater. Russisk etterretning kjente planene og var godt forberedt. Det var ikke så mange av dem som kom «hjem igjen»…. Det må legges til at de fleste av medlemmene i denne inspeksjonsgruppen, er fra Nato og EU land, så rapporten var ikke annet enn ventet.

Det faktum at dem også ble vist fragmenter fra missiler som tydelig viste både produksjonsnumre og adressen til hvem som har produsert dem, er tydelig vis ikke spesielt interessant å berette om for kommisjonen…. – Folk skal fortsatt forledes til å tro at det er Russland som er den store slemme gutten i gaten, og som står for all elendigheten i landet – som dem har påført seg selv.

Kan også legges til at de fleste reaktorene nå er stengt ned av både sikkerhets grunner, og det faktum at de ukrainske styrkene også har skutt ned alle strømlinjene som skulle gi elektrisitet til Ukraina… Snakk om å skyte seg selv i foten? Det er fortsatt to reaktorer i drift, og disse forsyner Donbass med elektrisitet.

Zaporizhzhya Oblast

Tilslutt kan det legges til at innbyggerne rundt både Zaporizhzhya og resten av Oblastet har vært under sterk angst og frykt for hva ukrainske myndigheter kan finne på – og vil gå til folkeavstemning om å tilslutte seg Donetsk Folkerepublikk, kunne ordføreren berette for mer enn en uke siden. De ønsker ikke lengre å ha noe med Ukraina å gjøre, kunne han fortelle.

Kherson Oblast

Zelensky beordret gjenerobring av Kherson Oblast, som nettopp var blitt frigjort som det heter fra russisk side. Og som kjent for mange, har det vært harde kamper i Kherson Oblast. Tapene har vært enorme på ukrainsk side, før dem trakk seg tilbake. Det som i ettertid har kommet frem, er nokså oppsiktsvekkende. Det berettes om rapporter som skal ha kommet fra ukrainsk militære toppledelsen – som hevder at Vladimir Zelensky selv, gav ordre om at kampene skulle fortsette til det var minst et tap på 20.000 soldater. Så mye verdt er altså ukrainske medborgeres liv for Zelensky om denne informasjonen er riktig. Link: https://novostivl.ru/post/995928/?utm_source=yxnews&utm_medium=desktop&fbclid=IwAR20Wq7QIkOeRTZ0O6OgfasJnTbZmKhDVg2XeoysaOqpJwQqIKmtPBvW7To

Samtidig må en kunne tolke meldingen med noe forsiktig optimistisme om den stemmer. Dette kan nemlig også tyde på et gryende opprør mot presidenten fra den militære ledelsen. I så fall kan et nytt statskupp snart komme, denne gang i regi av det militære – altså ikke av USA denne gangen.

Så hva har skjedd etter at de ukrainske troppene måtte trekke seg tilbake? Jo dem gjør som dem har gjort og drevet med siden 2014; Bombardere sivilbefolkningen tilbake til steinalderen. Denne gangen har det gått hardt utover byområdet Kakhovka som er litt nord/øst for Kherson. En nær venn av meg; Vidar Myrvold, fikk denne rapporten fra en felles venn.. la oss kalle henne Marina, som bor i området: Hun sendte en video (nedenfor)samtidig som hun kunne fortelle at hele Kakhovka er bombet og ødelagt av ukrainske styrker. Samtlige broer er også sprengt i filler, og det er ikke mulig å kunne komme til eller fra området. Hun kan videre fortelle at alle hun snakker med, ønsker at de blir innlemmet i Russland og derved få en bedre og tryggere fremtid enn hva Ukraina har klart å gi dem.

Kakhovka er litt nord/øst for Kherson

———————–

Du kan nå følge Fred Johs også på Telegram:Fred Johs Blogspot

Vil gjerne høre dine meninger /kommentarer til artikkelen – uansett standpunkt. Dine meninger og tanker er verdifulle – så legg inn dine kommentarer i kommentarfeltet nedenfor. Ser frem til en konstruktiv debatt  – Ha en fin kveld.

Det er mulig å kommentere ved bruk av WordPress – Google – Twitter eller Face-Book konto. Kommentarfeltet er i bunnen av siden.

Du kan følge bloggen via Email, ved å legge denne inn i feltet nedenfor.

Denne bloggen kjøres uten reklame, og slik ønsker vi at det skal fortsette. Om du liker hva du leser og finner i denne bloggen, vil vi sette stor pris på alle bidrag som kan hjelpe å dekke de løpende kostnadene. Takk til dere alle.

Make a one-time donation – Gjør et engangs bidrag

Your contribution is appreciated. – Vi er takknemlig for ditt bidrag.

Donate


Make a monthly donation

Your contribution is appreciated.

Donate monthly


Make a yearly donation

Your contribution is appreciated. – Vi er takknemlig for ditt bidrag.

Donate yearly

Norske bidragsytere kan også «Vippse» til 97 12 00 32

Les artikkelen direkte på Fred-Johs blogspot