Fred-Johs blogspot: Albanere handler ukrainske antitankmissiler fra USA

Fred Johs Blogspot
Del denne artikkelen på din favoritt SOME(Sosiale Media)

Fred-Johs blogspot:

Hemmelig filmet: Albanere handler ukrainske antitankmissiler

Fred Johs

Av Fred Johs

Publisert den 14.07.2022 Kl. 14.00

 Det har vært kjent i svært mange år, at Ukraina regnes som det mest korrupte landet i verden. Og som vi også kjenner til: Det er ingen forskjell når det kommer til våpen og alt annet som kan omsettes. For oss som har bodd i landet i flere år og kjenner ukulturen, blir vi ikke spesielt overrasket.

Denne artikkelen kommer i sin helhet fra Politikeren

Lese tid: 1 Minutt, 48 Sekunder

Europas hemmelige tjenester bør utløse et rødt varsel: En reporter brukte et skjult kamera for å filme hvordan en albaner forsøkte å selge ham seks (!) anti-tank-styrte missiler fra bagasjerommet. De høyteknologiske våpnene kommer fra Ukraina.

En enhet koster €80 000 som ny, hvert stridshode kan trenge gjennom en halv meter panserstål i en avstand på to kilometer: Javelin, en skyt-og-kast anti-tank-styrt missil av siste generasjon, fryktes av russiske tankmannskaper. De bærbare guidede missilene er produsert av det amerikanske forsvarsselskapet Lockheed Martin. I de siste ukene har de amerikanske væpnede styrkene levert hundrevis av javelin til den ukrainske hæren.

Seks av disse høyteknologiske guidede missilene havnet også i bagasjerommet på en VW stasjonsvogn med albanske skilt: Bil- og raketteieren møtte en reporter i et skogsområde etter foreløpige samtaler på det mørke nettet.

Anti-tank-styrte missilene i VW-bagasjerommet

Albaneren viste deretter frem varene sine – han visste selvfølgelig ikke noe om det skjulte kameraet – og annonserte derfor de også: Seks anti-tank-styrte missiler kunne sees i bagasjerommet, svensk-britiske NLAW Manpads og Javelin-missiler fra USA.

Denne videoen går allerede viralt på russiske Telegram-kanaler: Det blir sett på som bevis på at våpnene levert av USA og Storbritannia ikke ender opp på Donbass-fronten som ønsket, men ender opp med kriminelle eller til og med terrorister.

Klikk på bildet nedenfor for å komme til videoen i original artikkelen ( ca midt i artikkelen)

Albanske skilt – Ekstrem risiko fra guidet missilsalg til mafia eller terrorister

Ekstrem risiko fra guidet missilsalg til mafia eller terrorister

De vesteuropeiske hemmelige tjenestene, inkludert Østerrikes direktorat for statssikkerhet og etterretning (DSN), bør trykke på alarmklokkene: Med disse våpnene kan passasjerfly som takser til rullebanen gjøres om til en ildkule fra en avstand på 2000 meter på til flyplasser med ett skudd kan disse guidede missilene også brukes mot politikerkonvoier eller regjeringsseter.

Det faktum at disse våpene og andre krigsvåpen havnet i Østerrike eller Tyskland kan antas på grunn av de knapt overvåkede grensene.

Artikkel og alle bilder er hentet fra Signal / Politikeren

———————–

Du kan nå følge Fred Johs også på Telegram:Fred Johs Blogspot

Vil gjerne høre dine meninger /kommentarer til artikkelen – uansett standpunkt. Dine meninger og tanker er verdifulle – så legg inn dine kommentarer i kommentarfeltet nedenfor. Ser frem til en konstruktiv debatt  – Ha en fin kveld.

Det er mulig å kommentere ved bruk av WordPress – Google – Twitter eller Face-Book konto. Kommentarfeltet er i bunnen av siden.

Du kan følge bloggen via Email, ved å legge denne inn i feltet nedenfor.

Denne bloggen kjøres uten reklame, og slik ønsker vi at det skal fortsette. Om du liker hva du leser og finner i denne bloggen, vil vi sette stor pris på alle bidrag som kan hjelpe å dekke de løpende kostnadene. Takk til dere alle.

Make a one-time donation – Gjør et engangs bidrag

Your contribution is appreciated. – Vi er takknemlig for ditt bidrag.

Donate


Make a monthly donation

Your contribution is appreciated.

Donate monthly


Make a yearly donation

Your contribution is appreciated. – Vi er takknemlig for ditt bidrag.

Donate yearly

Norske bidragsytere kan også «Vippse» til 97 12 00 32

Les artikkelen direkte på Fred-Johs blogspot

Auto Feeder
Author: Auto Feeder

Legg igjen en kommentar