FDA tvinges til å avsløre alle Pfizer-vaksinedata NÅ — 75 år før tiden!

nononsensenews.org

Av Are.

areSist torsdag beordret den texanske, føderale dommeren Mark Pittman det amerikanske legemiddelverket, FDA, til å frigi alle detaljer i prosessen som ledet fram til lisensieringen av Pfizers vaksine mot Covid-19. Foranledningen var en såkalt FOIA-forespørsel, dvs. en «informasjonsfrihets-forespørsel», framsatt av en gruppe leger og vitenskapsmenn. De krevde tilgang til 450 000 sider som omhandlet Pfizer-vaksinen. FDA estimerte at det ville ta tre kvart århundre å framskaffe informasjonen, som følge av underbemanning(!) Heldigvis tok dommer Pittman affære, slik at FDA ikke fikk gjennomslag for sitt absurde krav til tid.

I rettsdokumentene står det at retten «konkluderer med at denne FOIA-forespørselen er av overordnet offentlig betydning». FDA viste til underbemanning på sitt FOIA-kontor, og hevdet at kun 500 sider kunne frigis per måned grunnet denne kapasitetsmangelen. Dette ville innebåret at informasjonen ville vært frigitt i sin helhet først om 75 år. Den texanske retten tilsidesatte FDAs krav til tidsramme, og beordret FDA til å overlevere 55 000 sider hver måned i tiden som kommer. Det betyr at alle Pfizers vaksinedata skal være offentlig tilgjengelig 8 måneder fra nå.

Så fremt FDA og Pfizer greier eller ønsker å levere i denne sammenheng, og så fremt ikke noe holdes tilbake, vil vi trolig ha tilgang på eksplosivt lesestoff senest til sommeren.

Kilde: Reuters (backup her).

Vi trenger støtte fra dere for å holde bloggen gående!

Kiri og jeg skriver for å opplyse og berike dere alle. Det er dette vi bruker mesteparten av tiden vår på, og vi gjør det med glede. Dersom dere setter pris på innsatsen vår, vurder å støtte oss via
nettbank, DNB-konto 05350624327 (Are Erlend Hegrand), eller
vipps til tlf. 98 23 03 77, eller
Paypal ved å klikke HER

Hjertelig takk! ? hjerte_fin

Les artikkelen direkte på Nononsensenews