Farene med xRNA

Politikeren.com
Read Time:6 Minute, 40 Second

Legespesialisten Wolfgang Wodarg leverer en statusrapport om de genteknologiske masseeksperimentene, hvis skadebalanse allerede er ødeleggende.

Det ulogiske ved obligatorisk vaksinasjon kan beskrives som følger: Tvangsvaksinasjoner mot covid er nødvendig fordi de beskyttede må beskyttes mot de ubeskyttede ved å tvinge de ubeskyttede til å bruke beskyttelsen som ikke beskytter de beskyttede. I stedet for å beskytte de antatte våpnene mot noe, ble de massivt skadet av stoffene som ble administrert. Denne skaden og de tilhørende skjebnene blir stadig tydeligere. Men den farmasøytiske industrien jobber allerede hardt, ikke bare for å dekke over denne forbrytelsen, men til og med for å tjene penger på den. Det er desto viktigere at vi fortsetter med vitenskapelig prosessering og forskning av genteknologiske stoffer basert på pålitelige data, som nå har blitt administrert milliarder av ganger. Mengden av relevant sakprosalitteratur og studier vokser kontinuerlig. Spesialist Wolfgang Wodarg, forfatter av Spiegel-bestselgeren «False Pandemics: Arguments against the Reign of Fear», gir en oversikt over den nåværende situasjonen.

Først av alt:

  1. De genetisk konstruerte RNA-sprøytene er ikke beskyttende og er farlige.
  2. Legemiddelindustrien er ikke forhindret fra å prøve alt på redde mennesker.
  3. Det er sterke bevis for at mange sprøyter distribuerer “svart” innhold.
  4. Big pharma tjener en formue som medskyldig til en politisk agenda.
  5. Selv med “vaksinasjons”-bivirkningene, skal det gjøres ytterligere forretninger

De mest alvorlige og mangfoldige bivirkningene av de pågående RNA-masseeksperimentene, som er erklært som “vaksinasjoner”, blir hardnakket skjult og undertrykt. Mange leger, myndigheter, domstoler og politikere gjør det samme, også mange av de lydige menneskene som til nå har følt lite på genteknologisprøytene selv. En så høy grad av alvorlige bivirkninger har aldri vært tillatt med en konvensjonell vaksine. Så langt har slike risikofylte legemidler blitt trukket tilbake fra markedet umiddelbart.

Hvis RNA-sprøytene gjør det de er laget for, nemlig hvis de virkelig får kroppscellene våre til å produsere kunstige proteiner som utløser voldsomme immunreaksjoner gjennom bakdøren, så er det uunngåelig å forvente alvorlige bivirkninger.

Hvorvidt de genetisk konstruerte proteinene virker mer som koronapigger eller mer som slangegift er til syvende og sist irrelevant. I begge tilfeller er de svært giftige.

https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/35106136/

Dessuten ser det ut til at det kunstige RNA i hver sprøyte svekker immunsystemet ytterligere. Det er også noen bevis for at det kunstige RNA, i motsetning til offisielle uttalelser, endrer funksjonen til genomet vårt. Vi kan heller ikke være sikre på om selvreplikerende vaksine allerede er injisert, eller om spikeproduksjon på grunn av DNA-innsettinger av RNA vil fortsette eller kan starte igjen.

Det som er sikkert er at geninjeksjonene – hvis de faktisk inneholder det vi får beskjed om – øker risikoen for alvorlige bivirkninger, som en generell svekkelse av immunforsvaret, for hver ny booster.

Tilbake i 2014 skrøt BioNTech-representanter av hva en ny generasjon kunstige RNA-medisiner kunne gjøre i kreftterapi, i immunisering mot infeksjonssykdommer, i proteinerstatning, i genteknologi av pluripotente stamceller, eller i å modifisere genomet ved å bruke designernukleaser.

Slik skryt lønner seg. Aksjekursene reagerer som kjent allerede på resultatforventningene. De skruppelløse i bransjen drar nå nytte av det spesielt siden de endelig får prøve ut alt som kan gi penger og patenter på offentlig regning og uten risiko i sammenheng med fryktpandemien. Med politisk støtte og assimilerte medier (embedded journalism) fungerer dette nå i mange land uten at etiske skeptikere eller kritiske vitenskapelige røster får skru på disse avtalene. Global Young Leaders og deres lånetakere trenger denne “petite pandemien” – et begrep laget av Jacques Attali – for deres politiske agenda, og “Sahins et al” har lov til å cashe inn på det. Bare det at mange millioner av forsøkskaninene deres har ingen anelse om hvilke risikoer de står overfor.

Du må også spørre deg selv hvorfor en hiv-test plutselig anbefales til vaksinerte og hva det dreier seg om. Den offisielle historien om at HIV er årsaken til AIDS er sannsynligvis ikke hele sannheten. Peter Duesberg fra Berkeley snakket allerede om det da AIDS ble oppfunnet. HIV, som andre latente virus, kan allerede være tilstede hos mange mennesker, og når immunsystemet av en eller annen grunn er kompromittert, bryter det ut med de beskrevne symptomene. Det kan meget vel være den strategiske bakgrunnen for HIV-testing for alle. Disse vil dermed tjene som en start på den neste skrekkpandemien og føre til introduksjonen av anti-AIDS RNA-vaksinene som allerede er produsert eller andre medikamenter.

Til og med helseskaden forårsaket av geninjeksjoner kunne utnyttes økonomisk på denne måten. Farmasøytisk industri forbereder nå påvisning og behandling av et nytt ervervet immunsviktsyndrom ( AIDS ), Ofre for immunskade forårsaket av genmanipulerte injeksjoner kan deretter testes og behandles som påståtte AIDS-tilfeller. Når testprodusentene og laboratoriene så organiserer testorgiene sine igjen i jakten på “tilfeller” av den “nye” AIDS, og massevis av falske positive testresultater på velkjent måte hos immunkompromitterte og friske mennesker skaper overskrifter, så er alt som er mangler er at det er Av “forebyggende årsaker” og da blir de som er testet behandlet antiviralt eller til og med vaksinert.

Med det alene kan ofrene for denne “nye pandemien” bringes til den urolige offentlighetens oppmerksomhet på en relevant måte, og forbindelsen med anti-Covid RNA-injeksjonene kan tilsløres.

Genetiske «vaksinasjoner» mot genetiske «vaksinasjons»-skader? En virkelig genial forretningsidé. De dynamiske forskerne i vaksineindustrien tisser allerede på seg selv og hverandre i ansiktet av glede.

Men jeg er nysgjerrig på å se hvordan de har tenkt å opprettholde den tidligere fortellingen om smitteveier, for eksempel når det gjelder gamle mennesker eller små barn.

Det er en perfid idé å skjule de sanne årsakene til skadene deres for ofrene for booster-eksperimentene. Det er nå klart at infeksjoner, kreft, autoimmune sykdommer og andre konsekvenser er forårsaket av geninjeksjoner. Dette kan ikke skjules av fornyede testtriks. Hver ekstra RNA-injeksjon øker denne risikoen!

Jeg foretrekker å ikke snakke om mRNA, fordi det brukes et laboratorieprodukt som oppfører seg merkbart annerledes enn naturlig mRNA. Det ville være passende å snakke om xRNA i fremtiden.

Du kan finne mye medisinsk/vitenskapelig bevis for disse vurderingene i de anbefalte og tilknyttede arbeidene vedlagt.

Wolfgang Wodarg: ” Falske pandemier: Argumenter mot fryktens rike “

Aktuelle litteraturanbefalinger:

Doctors for Covid Ethics (D4CE) D4CE-gruppen er en internasjonal sammenslutning av leger og forskere som med sin brede og dype kompetanse ønsker å forklare alt som forventes av oss når det gjelder medisinske problemer i denne og mulige ytterligere FEIL pandemier. Ditt forklarende brev til beslutningstakerne i parlamenter og regjeringer (februar 2022) er en vitenskapelig forsvarlig kilde for alle som fortsatt ønsker å bli grundig informert i denne propagandatiden. For en ytterligere oversikt over de medisinske konsekvensene av den pågående massegenetiske eksperimenteringen (april 2022), se en felles uttalelse fra Michael Palmer, Sucharit Bhakdi og meg selv for en pågående rettssak.

Gruppe av forfattere fra USA (S. Seneff, G. Nigh, AM Kyriakopoulos, PA McCullough)

Sammendrag (tysk tekst 28. april 2022, omfattende litteratur !)

De (såkalte) mRNA-vaksinene mot SARS-CoV-2 ble lansert som svar på Covid-19 folkehelsekrisen. Bruken av mRNA-vaksiner i sammenheng med infeksjonssykdommer er enestående. De mange endringene i vaksine-RNA skjuler det fra cellulært forsvar, noe som fremmer en lengre biologisk halveringstid og høy produksjon av piggprotein. Imidlertid er immunresponsen på “vaksinen” veldig forskjellig fra den til SARS-CoV-2-infeksjon. I dette arbeidet presenteres bevis for at den genmanipulerte sprøyten induserer en dyp svekkelse av type I interferonsignalering, som har ulike negative konsekvenser for menneskers helse. Immunceller som har tatt opp «vaksine»-nanopartikler frigjør et stort antall eksosomer som inneholder piggproteinet sammen med kritiske mikroRNA som utløser en signalrespons i mottakerceller på fjerne steder. Potensielle gjennomgripende forstyrrelser i den regulatoriske kontrollen av proteinsyntese og kreftovervåking er også identifisert. Disse lidelsene kan være årsaksrelatert til nevrodegenerative sykdommer, myokarditt, immun trombocytopeni, ansiktsnerveparese, leversykdom, svekket adaptiv immunitet, svekkede DNA-reparasjonsmekanismer og tumorigenese. Det vises bevis fra VAERS-databasen som støtter de oppførte hypotesene. Forfatterne mener at en omfattende risiko-nyttevurdering av mRNA-vaksiner setter spørsmålstegn ved deres rolle i å bidra til folkehelsen.

Les artikkelen direkte på Politikeren