fakta360.no: IPCC ekspert: Det finnes ingen klimakrise og de lyver!

Fakta360.no Video
fakta360.no: IPCC ekspert: Det finnes ingen klimakrise og de lyver!

fakta360.no:

De lyver om klimakrisen. Det finnes ingen krise. De forråder oss og utnytter frykten i mennesker via kraftig propaganda om klimakrise og klimaflykninger skapt av mennesker, skapt av våre utslipp av CO2. Og viljen til maktbruk om du stiller spørsmål ved dagens imaginære konsensus er hard og brutal slik som mange ærlige vitenskapsmenn og kvinner har opplevd. De mister bevilgninger, nektes publisering, mister jobbene og får til og med problemer med å skaffe seg ny jobb. Agendaen bak «klimakrisen» er ondsinnet.

Men nå har også flere tidligere IPCC eksperter stått fram og nektet å være en del av denne løgnindustrien som klimahysteriet og det grønne skiftet har blitt. Gregory Wrightstone er en av mange som har stått frem og jobber nå hardt for å få sannheten frem i en medieverden som fungerer som myndighetenes forlengede arm og direkte motarbeider folket. Wrightstone har tidligere skrevet boken «Inconvenient Facts: The Science That Al Gore Doesn’t Want You to Know» oversatt til Norsk av Morten Jødal til boken «Motvekt. Fakta om klima» hvor Fakta360 har gjengitt flere av kapitlene fra boken.

Frykt og moral

Med et enormt frykt og moralpreget propagandamaskineri har myndighetene via media fått befolkningen skremt til å godta politiske endringer og beslutninger som påvirker våre liv i hverdagen. De ønsker å bestemme hva vi spiser, hva vi bruker til transport, hva vi varmer våre hjem med, hva vi koker maten vår, med, hvor mye vann vi bruker og til slutt gjennom pandemier styrer de hvor vi kan ferdes og hvem vi kan omgås. Og de har i stor grad lykkes med dette uten at befolkningen reiser seg opp i ville protester. Det er til felles og planetens beste som er moralkompasset. Ekstremvær, hetebølger, flommer, pandemier og fortapelse er vår tids religiøse helvete og dommedag for oss syndige mennesker som ikke vil betale avlat og CO2 avgifter.

En meget behagelig oppvarming

I sin siste bok «A very convenient warming» med undertittelen «How a modest warming and more CO2 are benefiting humanity» går han i gjennom hvordan mennesker alltid, og spesielt i vår tid, har hatt svært god nytte av perioder med varmere klima. Alle parametere for menneskelig trivsel og velvære peker oppover og kornproduksjonen og landbruksproduksjonen generelt blir bare bedre og bedre. Kombinasjonen av moderat oppvarming og mer CO2 skaper i realiteten menneskehetens beste tidsperiode på planeten.

Game over

Dersom informasjonen fra klimaforskere som Gregory Wrightstone virkelig fikk slippe til i media i debatter og i aviser, så ville det bli game over for den klimahysteriske politikken og det grønne skiftet. Folket ville skjønne at vitenskapen er noe totalt annet enn hva IPCC sine sammendrag og løgn-media forteller. Når folket får sett eller lest informasjonen fra CO2 Coalition, Wrightstone eller andre klimaforskere så begynner de fleste å skjønne at de er blitt lurt. De er blitt løyet til. Dette er grunnen til at kritikk av konsensus knebles og undertrykkes, for sannheten avslører dem som medløpere i historiens største løgn.

Dataene er der

Dypt i rapportene og godt begravet under politisk sjargong og en overveldende mengde uvesentlige grafer finnes rådata. Disse rådata forteller at intensitet og frekvenser på orkaner er stabil eller minkende. Tornadoer er minkende. Sterkt forbedrede vekstvilkår for alle jordbruksprodukter på grunn av økt CO2. En eksplosjon av produktiviteten over hele jorden. Alle beviser er at det er temperaturen som styrer CO2 nivået på planeten og ikke omvendt. Fakta360 har skrevet om løgnene her.

Menneskelig utslipp av CO2 har trolig forhindret en massiv utryddelse av alt planteliv på planeten.

Jordens CO2 nivåer var på full fart ned til det vi kan kalle massiv utryddelse av alt planteliv på planeten.

Global oppvarming berger livet til folk

Det er velkjent at kulde dreper 15-20 ganger så mange som varme. IPCC advarer om at det vil bli en økning av døde personer som følge av hetebølger, men unnlater å fortelle at antall døde av kulde samtidig synker kraftig slik at netto antall døde også synker kraftig.

Kulde dreper 15-20 ganger flere folk enn varme.

Se hele intervjuet med Gregory Wrightstone på YouTube kanalen til det Nederlandske mediehuset BLCKBX nedenfor hvor myten om at vi har en klimakrise blir debunked.

Global Warming Myths Debunked by IPCC Expert Gregory Wrightstone

Loading

Les artikkelen direkte på fakta360.no

Legg igjen en kommentar