fakta360.no: Bevisene hoper seg opp: Oppvarmingen er naturlig

Fakta360.no
fakta360.no: Bevisene hoper seg opp: Oppvarmingen er naturlig

fakta360.no:

Flere forskningsartikler som har vært omtalt tidligere her på Fakta360 peker mot den samme konklusjonen. CO2 bidrar ingen ting og oppvarmingen er naturlig. Eller rettere sagt en del av oppvarmingen er trolig menneskeskapt men ikke slik du tror.

Den vanvittig raske oppvarmingen vi har hatt globalt i 2023 og som fortsetter nå i 2024 har tatt klimaforskerne bokstavelig talt på sengen. Ingen av dem hadde forutsett dette og det er som selveste Gavin Schmidt i NASA sier det «de befinner seg i ukjent farvann». Ingen av klimamodellene hadde fanget opp dette.

Det kan derfor i realiteten anses som bevist at klimamodellene ikke gjenspeiler virkeligheten, og er i all praktisk hensende totalt bortkastet som verktøy for klimaprediksjoner og tilhørende politikk. De tar ikke hensyn til endret albedo eller økt opptak av energi fra solen. Selv om TSI ikke endrer seg, så endrer jordens opptak av energien seg. Dette har klimamodellene utrolig nok ikke tatt hensyn til.

Bevisene for at det er solen og ikke CO2 som styrer klima hoper seg stadig opp og kan ikke lenger overses av media. Her er en liste av noen tidligere publikasjoner omtalt på Fakta360 som handler om nettopp dette:

Nok en studie

Nedenfor ser vi nok en studie som nylig er sluppet og som peker på det eksakt samme som andre peker på. Hver for seg så beskriver de og forklarer det med litt forskjellige innfallsvinkler, men de alle peker på det samme: Endret albedo og mer opptak av solens direkte energi er den dominerende faktoren.

Så kan man diskutere årsaken til endret albedo og opptaket av energien hvor Tonga vulkanen, skipsfarten, kosmiske stråler, solens magnetfelt, skydannelser osv. er noen av de mange teoriene. Sikkert et samspill av alle disse. Men igjen er fellesfaktoren at IPCC og NASA ikke har noen slike studier inkludert i sine klimamodeller.

Det sier seg selv at deres CO2 hypotese nå faller på stengrunn. Intet av deres modeller eller beregninger stemmer med virkeligheten.

Loading

Les artikkelen direkte på fakta360.no

Legg igjen en kommentar