Englandskabelen er enveiskjørt

Demokratene.no

Demokratene Norge

Englandskabelen er enveiskjørt

Av: Tom Stian Øhman, Fylkesleder – Demokratene i Oslo

Englandskabelen er enveiskjørt: England får 70 ganger mer strøm enn de sender tilbake.

Nortura melder om over 40 storfebønder har bestemt seg for å legge ned og slakte flere tusen dyr før sommeren. Dramatisk, mener Nortura, som frykter kjøttmangel om få år. 

Dette vil øke transporten av mat fra utlandet så lenge det fortsatt er gode muligheter til handel. Det er fryktelig naivt å tro at den kommende matmangelen ikke vil ramme Norge. 

Dette er nok et resultat av globalistpolitikerne sitt vanstyre av Norge og pågående energikriser takket være utenlandskablene. Dette er like mye Høyre og FRP sin skyld som AP og SP. Hverken Høyre eller Venstresiden husker hvilken nasjon de sitter i nasjonalforsamlingen for.

Vannstanden i magasinene i Sør-Norge er snart rekordlave. Likevel har den nye kabelen til England eksportert strøm i 194 av 200 dager i drift.

Siden den ble satt i prøvedrift 1. oktober i fjor, har den netto sendt til sammen 3,5 terawattimer (TWh) med vannkraft ut av landet.

Les mer om den massive strømeksporten her.

Demokratene krever at nasjonen Norge setter Norge først!

Artikkelen Englandskabelen er enveiskjørt ble først skrevet på Demokratene Norge og er skrevet av Redaksjonen i Demokratene

Les artikkelen direkte fra kilden