En Ukrainsk TV-vert skjemmer seg ut for åpen mikrofon: Anbefaler å drepe alle russiske barn.

Derimot.no

Snakk om å legge forholdene til rette for russisk propaganda slik denne TV-verten gjør. Først skryter han av Gestaposjefen Heinrich Himmler og deretter forteller han at massedrap av barn er den endelige løsningen. De som vifter med ukrainske flagg skjønner ikke hvilke typer de hyller, men de fleste vet lite om landet fra før av. De er fylt opp og drevet av den vestlige propagandmaskinen.

De mest engasjerte må spørre seg selv hvorfor de ikke bruker flagg fra Jemen eller fra Irak. I det siste landet har USA bestemt at okkupasjonen skal fortsette etter 20 års mislykket okkupasjon.

Knut Lindtner
Redaktør

Den ukrainske Kanal 24 vil utrydde alle russere, inkludert kvinner og barn.

Fra Voltaire Network.

Den 13. mars 2022 viste den ukrainske Kanal 24, kontrollert av TRK Group of Kateryna Kit-Savoda (hustruen til borgermesteren i Lviv) et fjernsynsshow med verten Fakhrudin Sharafmal. 

Dette er hva han sa på luften:

«Jeg vet, som journalist, at jeg må være objektiv, jeg må være balansert, for å kunne rapportere informasjon til dere med kaldt hjerte.

Men ærlig talt er det vanskelig å holde igjen nå, spesielt i tider som dette. Og særlig fordi vi blir kalt nazister, fascister og så videre i Russland.

Jeg tillater meg å sitere Adolf Eichmann som sa at for å kunne ødelegge et folk må du først av alt ødelegge barna.

Det er jo slik at om du tar livet av foreldrene så vil barna vokse opp besatt av hevn.

Men hvis du derimot dreper barna vil de aldri vokse opp, og folket vil forsvinne.»

«De væpnede styrkene i Ukraina kan ikke drepe russiske barn fordi krigens regler forbyr det. Det er forbudt ifølge forskjellige konvensjoner, inkluder Geneve-konvensjonen.

Men jeg kommer ikke fra Ukrainas væpnede styrker. Og får jeg sjansen til å fjerne noen russere vil jeg garantert gjøre det.»

«Siden dere kaller meg en nazist er jeg tilhenger av Adolf Eichmanns doktrine. Og jeg vil gjøre alt som står i min makt for å sikre at du og dine barn aldri skal kunne leve på denne jorden og føle hvordan det kjennes når uskyldige borgere dør  og så måtte utholde all denne smerten og lidelsen.

Du sier at det ikke var deg som startet krigen, du ville ikke ha den, det er helt Putins feil.

Men det var ikke vi som startet krigen heller. Så nå må du forstå at det ikke lenger handler om fred. Det er snakk om seier for det ukrainske folket».

«Vi trenger seier. Og vi må slakte ned deres folk for å få det til. Og jeg vil være den første til å gjøre det.

All ære til nasjonen! Og jeg håper at det aldri mer vil være en slik nasjon som Russland og russere på denne jorden igjen. Det er fordi dere bare er avskum som ødelegger vårt land. 

Dersom ukrainerne får muligheten bør det være grunnleggende riktig nå å ødelegge, slakte ned og kvele moskovittene.

Og jeg håper at alle vi være med på dette, iallfall ta livet av minst én russer».

Videoen med denne tiraden er blitt avspilt non stop på russisk fjernsyn som bevis på de ukrainske «nasjonalistenes» sanne natur.

Russiske diplomater har brakt denne saken inn for OSSE Forum for Security Co-Operation, den internasjonale organisasjonen som utgår fra Helsingfors-avtalen.

Oversatt av Ingunn Kvil Gamst

https://www.voltairenet.org/article216124.html

2 har lest innlegget i dag.
Innlegget er lest totalt 2 ganger.

Post Views: 38

Les artikkelen direkte på derimot.no