En av legene som oppdaget omikron ble presset. Hun skulle ikke si at den var ufarlig, men nektet.

Derimot.no

En av legene som oppdaget omikron-varianten ble tvunget til å lyve om hvor alvorlig den var.

Av Martin Armstrong

Dr. Angelique Coetzee, sjef for South African Medical Association var en av legene som oppdaget omikron-nutanten. Hun innrømmer at hun ble presset til ikke å bekjentgjøre hvor mild denne varianten var.

Dr. Angelique Coetzee

«Jeg ble fortalt ikke å publisere at dette var en mild variant av sykdommen. Jeg har blitt bedt om å avstå fra slike uttalelser, og å si at dette er en alvorlig sykdom. Men jeg nektet» forteller dr. Coetzee til den avisen Deutsche Welt.

Coetzee avslører ikke hvilke deler av regjeringen som presset henne til å lyve. Men hun avslører at dette gjaldt krefter langt utenfor den sør-afrikanske regjeringen.

I et forsøk på å diskreditere henne forteller Coetzee at folk fra Nederland og Storbritannia også begynte å kritisere henne.

Denne legen, som var blant de første som oppdaget omikron-varianten, sier at fordi den er «mild» har den ikke ført til økning av sykehusinnleggelser.

«Det jeg sa på et tidspunkt – fordi jeg var lei hele greia – var at i Sør-Afrika var dette en mild sykdom.  Men i Europa var den svært alvorlig. Det var det politikerne ønsket å høre», sier hun.

«Definisjonen på en mild Covid-19-sykdom er klar. Det er den definisjonen Verdens Helseorganisasjon (WHO) også bruker. De sier at pasienten kan behandles hjemme, og at ekstra oksygentilførsel ikke er nødvendig», sier Coetzee.

Hun legger til «En alvorlig sykdom er det når vi kan se akutt infeksjon med pustevansker og at folk trenger oksygen, kanskje behandling i respirator.

Vi så dette med delta-varianten – men ikke med omikron. Så jeg sa til folk ‘jeg kan ikke si de sånn fordi det er ikke det vi ser’».

Sykehus og Big Pharma vil kunne miste profitt på grunn av omikron. Det er derfor hennes stemme er blitt kvalt.

brown wooden i love you wooden table ornament
Omicron gir overhode ikke grunnlag for begrensninger i folks liv og bevegelser

Lockdowns, tvang og regjeringenes grep for å beholde makten kunne vært mye mindre om mainstream media hadde rapportert om legens funn.

Men regjeringer over hele verden har helt klart en agenda (Agenda 2030), og de samarbeidet og LØY for folket for ikke å miste den makten frykten for Covid-19 skaffet dem.

Men vanlige folk oppdaget sannheten etter at talløse personer som hadde fått viruset kunne fortelle sine historier.

Faktisk viste det seg at vaksinene ble ganske omstridte siden «de vaksinerte» fortsatt ble smittet, og kunne smitte andre med viruset.

Sannhet kommer alltid for en dag, før eller senere.

Oversatt av Ingunn Kvil Gamst

Forsidebilde: Andre Hunter

Redaksjonen har lagt til bilder m/tekst.

45 har lest innlegget i dag.
Innlegget er lest totalt 45 ganger.

Post Views: 118

Les artikkelen direkte på derimot.no