Etter at vaksineringen startet: Dødsfall blant amerikanske flypiloter økte med 1750%

Derimot.no

Oversatt av Northern Light

Tidligere friske amerikanske flyselskap-piloter dør med en urovekkende hastighet. Piloter er pålagt å være i topp fysisk form, men i 2021 gikk hele flyindustrien i mot hensynet til pilotenes helse og truet dem med oppsigelse hvis de ikke deltok i Covid19-vaksineeksperimentet. Som et resultat har over hundre unge piloter på mystisk vis dødd i 2021, og utallige andre piloter lider i det stille av uønskede bivirkninger og svekket immunforsvar.

Totalt 111 piloter døde i løpet av de første åtte månedene i 2021.
Dette er en økning på 1750 % fra 2020, da verden var midt i pandemien. En liste over de avdøde personene ble publisert i magasinet Air Line Pilot Association. Til sammenligning var det 6 flypilot-dødsfall i 2020, og bare ett dødsfall i 2019.

En økning i antall pilotdødsfall er et faresignal for alle.
De fleste av de 111 dødsfallene skjedde etter at massevaksineringene startet. Fordi det ikke finnes en medisinsk kategori for dødsfall på grunn av vaksinering, gis andre årsaker skylden for de fleste dødsfallene. Disse årsakene kan være relatert til medisinske bevis for en vaksineskade, men er aldri kategorisert som sådan. Medisinske bevis blir ofte oversett, og dødsfall til unge menn og kvinner blir ofte referert til som «plutselig» eller «uforklarlig» – uten patologiske undersøkelser.

Bare 5 dødsfall ble registrert fra Januar-Mars i 2021, da antallet vaksinerte var lavt. Det blir spesielt når totalt 39 dødsfall skjedde i juli og 34 inntraff i august – rett etter at myndigheter og private selskaper innførte vaksinepåbud og straffet de som nektet. Selv om disse skremselstaktikkene er ulovlige, ble disse vaksinepåbudene brukt for å skremme piloter til å underkaste seg. Som i mange andre fagfelt gikk piloter mot sin egen overbevisning, og aksepterte påbudene. For mange var redde for å miste jobben og fremtidige karrieremuligheter og lot seg vaksinere, og håpet på det beste, samtidig som de ved å la seg vaksinere ble med på rettferdiggjøre det medisinske tyranniet.

Dødelige problemer med vaksiner har blitt feid under teppet i flere tiår.
Unge, tidligere friske idrettsutøvere har den samme tendensen til å dø som flypiloter. Goodsciencing.com registrerte over 300 bivirkninger etter vaksinen fra 1. januar til 10. desember 2021. Dette var blant annet at unge og friske idrettsutøvere plutselig kollapset på banen i 2021, og 170 idrettsutøvere døde av disse uforklarte medisinske hendelsene. Disse tendensene skulle ikke komme som en overraskelse, fordi data innsamlet fra hele verden viser at mRNA-vaksinene forårsaker hjertebetennelse, autoimmune problemer og svekket immunitet, noe som kan lede til plutselig hjertestans, nevrologisk dysfunksjon og alvorlige infeksjoner.

CovidVaccineVictims.com fører en liste over mennesker for å minnes de som dør som et resultat av dette fryktelige, genetiske eksperimentet med massevaksinering med mRNA-injeksjoner. Problemene med vaksinering har blitt feid under teppet i flere tiår, for helt siden 1986 har Childhood Vaccine Injury Act gitt juridisk beskyttelse for selskapene som fremstiller vaksiner i USA. Vaksineprodusenter har juridisk immunitet i over tretti år, og fritar seg selv fra juridisk ansvar når produktene deres skader mennesker. I dag har mRNA-vaksineprodusentene inngått kontrakter med regjeringer over hele verden for å frita dem for ethvert rettslig ansvar eller rettssaker. Vaksineprodusenter opererer over loven og vil fortsette å slippe unna med folkemord hvis rettsstaten ikke gjenopprettes, og mRNA-vaksine-produsentene har nå planlagt endeløse booster-injeksjoner


Skrevet av Lance Johnson. Publisert desember 2021 i Global Research
Oversatt fra engelsk, noe forkortet og redigert, linker i
orginalartikkelen.

30 har lest innlegget i dag.
Innlegget er lest totalt 30 ganger.

Post Views: 19

Les artikkelen direkte på derimot.no