DONETSK – GORLOVKA – MARIUPOL – AVDEEVKA

Fred Johs Blogspot

Fred-Johs blogspot:

Avdeyevskiy kullgruve

Hva skrer nå i Donbass. – Som flere nå kjenner til, har det vært og er fortsatt harde kamper i Mariupol ved jernverket Azovstal Pr. i dag er de fleste sivile sluppet fri fra «katakombene» under Azovstal . Styrker fra DPR og russiske styrker gav dem en sjanse til, til å slippe løs resten av de sivile. Det ble ikke innfridd, og nå har russiske styrker startet bombing av anlegget. Vi for se hvordan det vil gå. Alle de «normale» utgangene er stengt, så da blir det kun fluktmuligheter via kloakken slik som NATO General Trevor Cadier forsøkte på. Ordren fra Kyiv er stående; Kjemp til siste nazist…. Kanskje sterke ord, men helt korrekt. De ukrainske styrkene i Azovstal, består kun av nazibrigaden Azov brigade – i tillegg til mange NATO offiserer…. – For øvrig en pinlig affære for NATO

Fred Johs

Publisert den 15.05.2022 Kl. 18.35

Av Fred Johs

Beklager til mine trofaste lesere at jeg har vært noe «bakpå» etter min nære venns bråe bortgang og ikke fulgt opp med reportasjer om hva som skjer i Donbass og Ukraina.

Som også rapportert tidligere, er anleggene under bakken i Azovstal enorme, med mer enn 25Km tuneller og store arealer under bakken inkludert hemmelige kjemiske laboratorier kontrollert av USA, – i mange etasjer. Det snakkes om 6-7 etasjer ned under bakken og kanskje enda mer.

Avdeevka

Avdeevka (Avdijivka) er et annet slikt sted – et industriområde rett nord for Donetsk (litt sør/vest for Gorlovka (Horlivka) og som også er godt befolket – Her er det en gruve som sørger for all råmaterialet til Azovstal og er den største kullgruven i hele Europa.

Avdeyevskiy kullgruve

I likhet med stålverket Azovstal, har denne store underjordiske tuneller og arealer ned til kanskje 10 etasjer under bakken – og regnes som langt større enn Azovstal i areal. Det er mange slike underjordiske anlegg som ble bygget på begynnelsen av 60-tallet under Sovjet tiden, og vi finner mange av dem i Russland også og dem er også sikret mot atomangrep. – Det er også snakk om underjordiske tuneller mellom Azovstal og Avdeyevskiy kullgruve – Ikke overraskende – men ikke bekreftet.

Denne kullgruven leverte svært mye kull også til resten av Ukraina i tillegg til flere land i Europa. Den ble stadig sabotert og beskutt fra ukrainsk side (siden 2014) og de ansatte var hele tiden under et sterkt press for å bli skutt. Allikevel produserte dem og leverte kull for oppvarming til befolkningen i Ukraina. Det var svært lite av dette som kom frem til folket – det meste ble stjålet og solgt til Europa, og gruven fikk heller ikke betalt fra ukrainsk side. Avdeyevskiy Kullgruve hadde drift helt frem til beg. av 2017, hvor den ble besluttet nedlagt.

Det som er saken, er at i denne kullgruvens underjordiske anlegg, oppholder det seg svært mange ukrainske soldater fra Azov Brigade og som har drevet med beskytning mot sivilbefolkningen i både Donetsk og Gorlovka i mange år allerede. Om dem holdt seg i skjul der fra 2014 eller om dem har kommet dit etter nedstegningen i 2017, er ikke godt å si – det vi vet med stor sannsynlighet nå, er at mye av de missilnedslagene med alt fra Grad til til klasebomber, kommer fra dette området… Vi snakker om mange hundrede mann – kanskje tusen rene nazister – som fremdeles holder til langt under bakken.

Området er nå fullstendig omringet og isolert for forsyninger, og det er bare spørsmål om tid før dem kommer opp…. Om vi også finner amerikanske bio-laboratorier i dette anlegget er for tidlig å si – bare ikke bli overrasket om det også finnes NATO offiserer i dette anlegget også.

På innsiden av Azovstal’s område – Patric Lancaster:

Journalisten og den fastboende (i Donetsk) Patric Lancaster, var under ild i boligstrøket nær Azovstal stålverk i Mariupol .

AZOVSTAL

(02.05.2022) Krigsalliansen NATO, har måtte innrømme at dem har NATO offiserer skult i anleggene i Azovstal. Natogeneraler (flere) som oppholder seg sammen med nazibrigaden; Azov brigaden , det tar seg jo pent ut?….. :Ennå en NATO-general, denne gangen fra Canada, Løytnant General Trevor Cadier ble tatt til fange av de russiske styrkene for noen dager siden (02.05.22), i det han har forsøkt å rømme Azovstal fabrikkens bunkers gjennom kloakk-rørene.

Lieutenant General Trevor Cadier

Mine russiske kilder meldte dette. For en stakkarslig og ydmykende handling fra en «høytstående» NATO-offiser.

Han er nå transportert til Russland for avhør og krigsdomstol.

Han var ansvarlig for Biolab No. 1, hvor 18 personer jobbet med dødelige virus. – Les denne: Pest og tyfus: Hva har amerikanske forskere drevet med i Ukrainas biolabs?

Ny rapport fra Patric Lancaster 13.05.22

Om du tenger litt mer bakgrunnsstoff for hvorfor jeg beskriver Ukraina i dag som rene nazistaten, kan du lese denne artikkelen som langt på vei vil gi deg innblikk i virkeligheten: Ukraina – Donbass – Russisk Invasjon?

———————–

Du kan nå følge Fred Johs også på Telegram:Fred Johs Blogspot

Vil gjerne høre dine meninger /kommentarer til artikkelen – uansett standpunkt. Dine meninger og tanker er verdifulle – så legg inn dine kommentarer i kommentarfeltet nedenfor. Ser frem til en konstruktiv debatt  – Ha en fin kveld.

Det er mulig å kommentere ved bruk av WordPress – Google – Twitter eller Face-Book konto. Kommentarfeltet er i bunnen av siden.

Du kan følge bloggen via Email, ved å legge denne inn i feltet nedenfor.

Denne bloggen kjøres uten reklame, og slik ønsker vi at det skal fortsette. Om du liker hva du leser og finner i denne bloggen, vil vi sette stor pris på alle bidrag som kan hjelpe å dekke de løpende kostnadene. Takk til dere alle.

Make a one-time donation – Gjør et engangs bidrag

Your contribution is appreciated. – Vi er takknemlig for ditt bidrag.

Donate


Make a monthly donation

Your contribution is appreciated.

Donate monthly


Make a yearly donation

Your contribution is appreciated. – Vi er takknemlig for ditt bidrag.

Donate yearly

Norske bidragsytere kan også «Vippse» til 97 12 00 32

Les artikkelen direkte på Fred-Johs blogspot