Dokumentar: Operation Endgame – Blueprint for global enslavement

Politikeren.com

Politikeren.com:

Read Time:1 Minute, 52 Second

Filmskaperen Alex Jones forteller historien om den globale elitens blodige maktovertakelse og avslører hvordan de har finansiert diktatorer og finansiert de blodigste krigene – skape orden ut av kaos for å bane vei for det første sanne verdensimperiet.

Blueprint for Global Enslavement er en amerikansk dokumentarfilm fra 2007 skrevet og regissert av Alex Jones. På den tiden ble den latterliggjort og kalt en konspirasjonsteori. Likevel, gitt verdens tilstand i 2022, kan det vise seg å være en dokumentar om en konspirasjonsvirkelighet .

I filmen presenterer Alex Jones sin påstand om en eugenikk-besatt gruppe som leder verden, hvis oppgave er å eliminere det meste av jordens befolkning og slaveri av resten.

Han hevder at et ondt internasjonalt nettverk har “styrt planetariske anliggender i hundrevis av år” og at regjeringer og store selskaper bruker eugenikk.

For denne nye verdensordenen er en verdensregjering bare begynnelsen. Når de er på plass, kan de engasjere planen sin for å utrydde 80 % av verdens befolkning, samtidig som de gjør det mulig for «elitene» å leve evig ved hjelp av avansert teknologi.

Den korsfarende filmskaperen avslørte deres hemmelige plan for menneskehetens utryddelsesoperasjon Endgame for første gang.

Jones skildrer historien om den globale elitens blodige maktovertakelse og avslører hvordan de har finansiert diktatorer og finansiert de blodigste krigene – skape orden ut av kaos for å bane vei for det første sanne verdensimperiet.

• Se hvordan Jones og teamet hans sporer den unnvikende Bilderberg-gruppen til Ottawa og Istanbul for å dokumentere deres hemmelige toppmøter, slik at du kan se globale kongepinner som setter verdens agenda og utløser tredje verdenskrig.

• Lær om dannelsen av det nordamerikanske transportkontrollnettet, som vil avslutte USAs suverenitet for alltid.

• Oppdag hvordan utøverne av pseudovitenskapelig eugenikk har tatt kontroll over regjeringer over hele verden som et middel til å gjennomføre avfolkning.

• Se fremdriften til USAs kommende kollaps og dannelsen av den nordamerikanske union.

Aldri før har en dokumentar samlet alle globalistenes mørke agenda-biter. “EndGame – Blueprint For Global Enslavement” er et overbevisende blikk på tidligere grusomheter begått av de som forsøker å styre fremtiden og leverer informasjon som kontrollerende media har sensurert omhyggelig i over 60 år.

Den avslører fullt ut elitens program for å dominere jorden og gjennomføre den onde planen i menneskets historie.

Les artikkelen direkte på Politikeren