DocTV spesial: Lesermøte med Pelle Taylor og hans film om Sverige

DocTV
Del denne artikkelen på din favoritt SOME(Sosiale Media)

DocTV:

Pelle Taylor viste seg å være jovial, omgjengelig, artikulert regissør noe som gjorde diskusjonen om filmen i etterkant, givende. Taylor er halvt britisk, halvt svensk og ser Sverige både innenfra og utenfra.

Forvandlingen/ødeleggelsen av Sverige er ingen naturkatastrofe. Den er menneskeskapt og den har skjedd på bare drøyt tyve år, et blunk i historisk perspektiv. Men på så kort tid kan mye ødelegges.

Det er samme utvikling som Biden-regimet har akselerert i USA. En ting er høy toleranse for illegal innvandring, noe annet er åpne dører, dvs ingen grenser. Det er i praksis det Sverige har hatt. 70.000 migranter i året kan ikke et lite land klare. Det finnes hverken menneskelige eller økonomiske ressurser til det. Likevel holder Sverige samme kurs, tempoet kan variere, men er fortsatt høyt.

Fallet Sverige skremmer nordmenn og dansker. Hvis Sverige rakner forstår alle det kommer til å få alvorlige konsekvenser for nabolandene. Sverige blir vårt Mexico: Lovløst land og fri flyt over grensen.

Møtet 5. mai var godt besøkt og det var en levende diskusjon etter møtet, med Helena Edlund i panelet sammen med Taylor.

Auto Feeder
Author: Auto Feeder

Legg igjen en kommentar