Doc-TV LIVE 02.02.2022 Venstresiden bryr seg ikke om mennesker, bare makt

DocTV

Psykiater Randi Rosenqvist mener Breivik «konverserer dannet», men at disse stygge ideene ødelegger. De som han deler med andre. Han kunne trenge å bli introdusert for nye tanker. Akkurat som Trump. Det er en helt fantastisk uttalelse og reflekterer marxistenes tro på ideologiens betydning.

Den samme ideologien har slått rot i USA og er i ferd med å ødelegge landet. Folk flest er ikke klar over den krigen som raser i USA, for de er under innflytelse av medier som tenker som Randi Rosenqvist.

Det samme gjør Bidens pressetalskvinne Jan Psaki. Hun sier Fox News lever i en alternativ virkelighet som er opptatt av kriminalitet og inflasjon. Tenk det Hedda! Psaki bor noen mil unna Baltimore, som regnes som farligere enn El Salvador og Honduras. 36 drap i januar måned, det høyeste noensinne. Men det raker ikke Demokratene.

Heller ikke resultatene i skolene, der bare 2 prosent i et gymnas er faglig på høyde.

Men det er hva Demokratene vil, sier Candace Owens. Demokratene har funnet frem de gamle historiebøkene fra slaveriets tid. De er i ferd med å knuse middelklassen og gjøre folk til slaver igjen. Utrolig! Men sant.

At myndighetene ikke vil deg vel sitter langt inne hos skandinaver. Vi har vanskelig for å tro så vondt om folk. Men nå tvinges vi til å forstå: Strømkrise og pandemipolitikk var ikke tilfeldigheter, men er planlagte begivenheter.

I USA er det gått så langt at Biden-regimet flyr eller busser illegale inn i Republikanske delstater for å endre valgutfallet. De fører krig mot det patriotiske USA.

Hvis de skulle lykkes med å ødelegge USA som demokratiets forsvarer vil det få store konsekvenser også for Europa.

Helena sier Sverige er som en bro mellom Europa og USA. I Sverige er mye av den samme politikken allerede innført og den har samme resultat: Ødelegger landet.