Doc-TV LIVE 28.03.2022 Vi blir lurt, gang etter gang

DocTV

Til tross for at det norske folk har sagt nei til EU to ganger og er lurt inn bakdøra, nekter norske politikere å legge ballen død. EU er garantisten for det liberale demokratiet, sier APs Raymond Johansen.

Videre sier han at dagens EU tar en avgjørende rolle i å løse mange av vår tids største utfordringer, men han ytrer ikke et ord om at EU har startet en hel rekke av problemene vi står overfor. Hvorfor har vi energikrise, matvare krise og alle kriser? Jo, det bunner selvfølgelig i det grønne skiftet.

Det grønne skiftet ble også tema på Senterpartiets landsstyremøte. SP ønsker nemlig å flytte litt på Norges klimamål, men er det egentlig tilstrekkelig?

NRK maler et bilde av Ivermektin som medisin til dyr, samtidig som de skylder store beslag av det reseptbelagte legemiddelet på «vaksineskeptikere».

I kveldens Dagsorden diskuterer Christian Skaug, Erling Marthinsen og Rebecca Mistereggen hva politikere og medier egentlig holder på med når de smykker seg med fine begreper, som demokrati, teatralsk løsner litt på den strenge klimapolitiske linjen og lager glorete overskrifter om hestemedisin.

Velkommen til kveldens sending.