Doc-TV LIVE 11.02.2022 PST frykter «pandemivold» og «anti-statlige holdninger»

DocTV
Del denne artikkelen på din favoritt SOME(Sosiale Media)

Del 1:

I dag la Etterretningstjenesten, Politiets sikkerhetstjeneste og Nasjonal sikkerhetsmyndighet frem sine ugraderte trussel- og risikovurderinger.

Det kan se ut til at alle som ikke deler konsensus med myndighetene, er konspirasjonsteoretikere og en trussel mot rikets sikkerhet, de har nemlig det PST kaller «anti-statlige holdninger».

Samtidig sier PST sier at trusselen fra høyreekstreme er mest utfordrende. Det er vel disse som driver med «anti-statlige tanke-aktiviteter?»

De må overvåkes, slik at de ikke blir radikalisert. Mer overvåkning, der altså.

Det er akkurat det samme som i USA, men der er de kommet mye lenger med sine «innlands terrorister». Det samme skjer i Canada. Det samme skjer i Australia.

Det samme skjer i hele Vesten.

Bli med Christian Skaug, Erling Marthinsen og Rebecca Mistereggen i ukes siste Dagsorden.

Del 2: USA Spesial

Trailersjåførene i Canada skremmer vannet av Demokratene. De ser skriften på veggen. Men vet ikke hvilket ben de skal stå på. De forbereder å stemple anti-statlige krefter for terrorister. Det er jo det dummeste de kan gjøre.

Tucker tok dette på kornet da han sa etter at en 24-årig sjåfør var intervjuet: -Now you know he is a nazi because he used the word freedom. Nå vet du eller forstår at han er en nazist for han brukte ordet frihet.

Venstresidens bakvaskelser og stempling fungerer ikke lenger. Men brunstemplingen er en vane venstresiden ikke klarer å legge fra seg. Det skyver folk fra seg.

Biden har trykket så mange penger at det må utløse inflasjon. Kina posisjonerer seg for å kunne erstatte dollar som internasjonal valuta.

BlackRock er verdens største kapitalfond med 10.000 milliarder dollar, penger som tilhører pensjonister. Sjefen Larry Fink er Kina-vennlig og woke. Det er nesten uforståelig at et selskap med så stor innflytelse og makt velger å løpe Kinas ærend.

Auto Feeder
Author: Auto Feeder

Legg igjen en kommentar