Doc-TV LIVE 24.11.2021 Hvem tilhører landet?

DocTV
Del denne artikkelen på din favoritt SOME(Sosiale Media)

Saken om de to NRK-journalistene som åkte fast i Qatar reiser noen interessante problemstillinger om journalistikk og vårt forhold til omverdenen. Qatar omtales av Amnestys Egenæs som et “hardhendt” styre. Sammenlignet med? Saudi-Arabia? Iran?

Journalistene drev både sportsreportasjer og allmennreportasjer. Det faller ikke i god smak i Qatar. Men det kom ikke tydelig frem på pressekonferansen. Det virker som om NRK og Arbeiderpartiet tror at vi allerede lever i den beste av verdener, og at vår overlegenhet med tiden vil overvinne all motstand. Dialog og press er den norske respekten.

Det later ikke til at det offisielle Norge har forstått hvilken vei vinden blåser: Mer anarki, mer vilkårlighet, færre støttespillere.

Det samme viser seg i valg av nye stortingspresident. Dette er no 2 i kongeriket. Ap synes det er en strålende ide å velge en relativt ukjent iraner, mens veteranen Sverre Myrli vrakes. Det virker som om ledelsen sitter og krysser av bokser og ikke bryr seg om hvordan dette mottas på grasrota. Grasrota har opphørt å eksistere for dem.

Auto Feeder
Author: Auto Feeder

Legg igjen en kommentar