Doc-TV LIVE 17.02.2022 Frafall og forfall

DocTV

En gang var det tre alternative medier. Nå er det bare to. Resett har forlatt rollen og ønsker ikke lenger å være polariserende. Documents daglige leder Hanne Tolg er med og rapporterer om den økonomiske utviklingen. Document tippet i fjor 11 millioner i omsetning. Det er til syvende sist økonomien som avgjør. Document så for lenge siden at Facebook ikke var til å stole på. Vi er blitt strypt flere ganger. Den 8. april i fjor skjedde det for alvor og vi når ikke lenger ut.

Resett har ikke samme begrensning og får dermed flere spontane lesere. Våre lesere går direkte til hjemmesiden. Det er vanskelig å sammenligne de to.

I Canada ser vi hva myndighetene er i stand til. Trudeau har innført unntakstilstand. Hacker har hacket hvem som har gitt truckerne penger og journalister ringer opp donorene og spør hvorfor de har gitt penger. Canadas sikkerhetspoliti skal ha samarbeidet med hackerne om å bryte seg inn. Canadas justisminister sier at Trump-supportere må regne med å miste tilgang til sine midler.

Det er et brudd på regler for et sivilt samfunn som savner sidestykke. Trudeau har brutt noen grenser. Det gjorde også da han slynget hakekorset i ansiktet på Canadas første jødiske parlamentariker. Når venstrefløyen føler seg truet har de ingen skrupler.