DocTV: Ettpartistaten, forskningsonani og Freya – Rett på sak #2

DocTV
Del denne artikkelen på din favoritt SOME(Sosiale Media)

DocTV:

Klimahysteriet har gjort nordmenns liv dyrere og vanskeligere, og Støres utilstrekkelighet og manglende vilje har sendt velgerne på flukt til Høyre – som om det ville utgjort noen forskjell. Ap og Høyre jobber nemlig mot samme mål: Agenda 2030.

Det er ikke bare norske velgerne som er i villrede, forskningens forfall har manifestert seg på et helt nytt nivå: doktorgradsstudenten Karl Andersson har onanert seg fram til en vitenskapelig publisering, og i samme dragsug slått et slag for pedofili. I wokeuniverset går alt an, og kanskje er det nettopp derfor woke-medisinere vil myndiggjøre spedbarn ved å hevde at de allerede ved fødselen har full bevissthet over egen kjønnsidentitet.

Document har ikke deltatt i hysteriet rundt den disneyfiserte hvalrossen Freya, men nordmenns og verdenssamfunnets reaksjon på Freyas tilstedeværelse og beslutningen om å avlive henne, maler et bilde på hvordan det egentlig står til med fornuften og virkelighetsoppfatningen i vår samtid. Freya er ikke det eneste rovdyret vi verner om.

I kveld gjester forfatter og kommentator Kent Andersen og forlagsredaktør Christian Skaug. Velkommen til en ny episode av Rett på sak.

Auto Feeder
Author: Auto Feeder

Legg igjen en kommentar