Doc-TV 27.04.2022 Globalistene er navlebeskuende

DocTV

Hvis vi hører om store land som Brasil og India så er det for at vi skal vite at de ledes av onde ledere. Bolsonaro og Modi vil ikke spille på globalistenes lag. Hvorfor skulle de det? De er ledere for stormakter.

EU, les: Vest-Europa, er blitt mer selvsentrert. Det samme har den liberale eliten i USA blitt. De tror alt handler om dem. De tror de er sivilisasjonens øverste trinn med sin LHQBT+ monomani. Men resten av verden vil ikke ha denne kulturen. De ser at Vesten driver selvskading.

Arnt Jensvoll ser Norge og det vestlige perspektivet fra Portugal. Han har reist mye i India og Kina. Vi vil gjerne bryte den selvsentrerte ringen vi befinner oss i.

Del II

Elon Musks kjøp av Twitter har fått den liberale eliten til å gå amok. Bare tanken på at det skal bli lov å si hva man vil slår dem med skrekk.

Musk utfordrer dem på hjemmebane. De har vennet seg til å kunne sensurere alle meninger og all informasjon de ikke liker. De klarte å redde Biden-familien før valget i fjor. Men det er det ikke sikkert de vil klare ved neste korsvei. En slik mulighet slår gir dem panikk.

Reaksjonene på Twitter-kjøpet viser at deres største kapital er makten til å sensurere og undertrykke. Hvis den ryker er deres grep om makten truet.

De kommer til å gjøre alt for å forsvare seg.