Det vestlige skolesystemet dømt nord og ned: En psykiaters observasjoner…

nononsensenews.org

Nononsensenews.org:

La meg presentere Marc Mcdonald, til daglig psykiater i Los Angeles i delstaten California. I videoklippet under forteller han om sine erkjennelser vedrørende det amerikanske skolesystemet, for øvrig et skolesystem som er tuftet på samme «ideologi» som det norske. Dette systemet bryter ned den sunne polariteten og attraksjonen mellom kjønnene, og den resulterende, utbredte mangelen på kjønnslig identitet fører til en kaskade av uønskede effekter. Både på individuelt- og samfunnsnivå. Mcdonald mener bestemt at dette er en ondsinnet og intendert påvirkning.

Jeg har selv lenge forsøkt å nå fram med dette budskapet, nemlig at vårt utdanningssystem, grunnskolen innebefattet, er kapret og pervertert. Det er brukt til dunkle «politiske» formål, hvor en kabal forsøker gjøre den brede masse av folk servile og avhengige av stat/regjering. På spørsmålet om det kan være formålstjenlig å gå på universitet, svarer Mcdonald at universitetet vil gjøre studenten til en dårligere person enn han/hun var til å begynne med. Mer spesifikt sier han at studentene vil gå ut av universitetet med en tro på at menn er seksuelle rovdyr, og at kvinner er misbrukte ofre for toksisk maskulinitet.

Det nåværende vestlige, skolesystemet ødelegger den sunne og helt nødvendige polariseringen mellom menn og kvinner, med alt dette spinner på seg.

Utover det skal jeg ikke ta bort gleden og nyhetsverdien ved det Mcdonald sier, så sett av de neste 12,5 minuttene. Dette er ord vel verdt å lytte til:

Psykiater Marc Mcdonald om det forfeilede vestlige utdanningssystemet

Vi trenger dere!

Kiri og jeg ønsker å opplyse og berike dere alle. Vi har gjort dette til jobben vår i denne ekstreme tiden, og vi gjør det med glede. Vi lar alle få gratis tilgang, både på bloggen, gruppene våre på Facebook og Mewe, pluss våre videokanaler. Hvis du vil hjelpe å holde oss gående, blir vi veldig glade for det. Vi tar i mot frivillig donasjon via
nettbank, kontonummer 05350624327 (Are Erlend Hegrand), eller
vipps til tlf. 98 23 03 77, eller
Paypal ved å klikke HER.

Hjertelig takk! 🙂 hjerte_fin

PS! Meld dere inn i Facebook-gruppa vår her og Mewe-gruppa vår her.

Les artikkelen direkte på Nononsensenews