Det motsatte skjedde: Vaksinerte overrepresentert i covid-19 assosierte innleggelser

Derimot.no

av to skribenter

Over 93% av voksne innlagte med covid-19 som hovedårsak var i uke 15 vaksinerte ifølge FHI, og denne gruppen er nå overrepresentert. 3,2 per 100.000 mot 2,4 per 100.000 for uvaksinerte.

Når vi ser på innmeldte bivirkninger fra dagens mRNA-eksperiment mot covid-19, per 100.000 vaksinerte, er vi på et nivå som er mangedobbelt av Pandemrix-skandalen for endel år siden. Ser vi i absolutte tall er det enda flere, siden flere er vaksinert, og vi snakker om nesten 60.000 foreløpig. Legemiddelverket har ikke en gang kapasitet til å gå gjennom dem. Da tenker vel mange at når man tolererer at barn, unge og voksne blir kvestet i et langt langt større omfang nå i 2022 -per vaksinert, enn den gangen med Pandemrix-katastrofe, må CV19-vaksinen vel være særdeles effektiv i å redde oss fra å bli innlagt på sykehus eller fra å dø?

Pfizers egen kontrollstudie klarte ikke å finne effekt mot noen av disse harde endepunktene. Da er man nødt til å ha mange konsistente funn i statistikken (ikke håndplukkede datasett) som beviser at det ikke er en kvakksalve slik studien faktisk viste. Se nøye på grafen på bildet under, som er hentet fra FHI for uke 15. Er det mulig å se at det går bedre med de som er såkalt grunnvaksinert? Eller er det mulig å bevise ut fra denne grafen at det er viktig å ta boosteren for å forhindre en sykehusinnleggelse? Det er ikke mulig!

Er det denne «effekten» som gjør at vi godtar historiens mest forferdelige bivirknings-tragedie? Når man ser på «effekten» til tredje dose, er det slik at man begynner å tenke at det kanskje er noe i at denne dosen er den verste i å reduserer det generelle immunforsvaret, slik nobelprisvinneren Luc Montagnier sa før han døde i februar. Er det denne «fantastiske» «effekten» som gjør at folk godtar et digitalt pass som skal sikre at vi adlyder seriekriminelle helsetopper og legemiddelgiganter?Hentet fra FHI sin ukesrapport for uke 15.

96 har lest innlegget i dag.
Innlegget er lest totalt 96 ganger.

Post Views: 19

Les artikkelen direkte på derimot.no