Det foregår noe i Washington bak kulissene Spionerte Clinton-leiren på presidenten?

Derimot.no

Meldingen under kan ved første øyekast virke mindre viktig, men den inneholder kanskje en politisk atombombe. For hvis det viser seg at spionasjen mot Donald Trump både foregikk under valgkampen med Hillary Clinton-kampanjen som initiativtaker (tilsvarende Watergate som felte president Nixon), men fortsatte mot den folkevalgte presidenten etter at han var valgt – da har vi en sak uten sidestykke i USAs politikk.

Da er Bidens sikkerhetspolitiske rådgiver, Jake Sullivan, direkte involvert. Men han vil kunne trekke med seg en rekke personer, bl.a. Hillary sjøl, ned i et enormt og stinkende politisk gjørmehull. Disse potensielle gjørembryterne er ledende personer i USAs regjering i dag – folk som fremstilles av våre medier som gode og ansvarlige mennesker.

Landene med de tørste militærutgiftene. USA som er desidert størst og som har kriget sammenhengende de siste 20-30 årene beskylder Russland for å være aggressiv.

Jeg kan ikke la være å tenke at nettopp denne saken er en av årsakene til opphausingen av den ikke-eksistrende krigstrusselen fra Russland. Den fungerer i praksis som en avledningsmanøver, et røykteppe for det som er under opprulling i USA. Og våre medier er som vanlig på den «riktige» siden, ikke som «røykdykkere» for å finne sannheten, men som villige røykleggere.

Knut Lindtner
Redaktør

Russiagate avslører at den nåværende nasjonale sikkerhetsrådgiveren Jake Sullivan var innblandet.

Undersøkelsene som den spesielle aktoren John Durham holder på med rundt den falske informasjonen som førte til riksretts-sak mot USAs daværende president Donald Trump på grunn av hans påståtte forbindelser med Russland – altså den såkalte Russiagate – kommer nå med nye avsløringer.

Det viser seg at informasjonen stammer fra Rodney Joffe, en ekspert på data-sikkerhet, og også mottaker av en pris fra FBIs om cyber-sikkerhet.

Nasjonal sikkerhetsrådgiver Jake Sullivan i samtale med Natos generalsekretær. Begge deler det samme hatet mot Donald Trump og Russland.

Han var ansvarlig for internett-sikkerhet i Det Hvite Hus, til tross for at han dømt for alvorlig bedrageri. Det burde jo ha vært nok til å utestenge han fra enhver stilling i regjeringen.

I jobben han hadde var det lett for denne luringen å styre all datatrafikk, ikke bare fra Det Hvite Hus, men også fra Trump Tower og Donald Trump sin leilighet som lå i en annen bygning.

Så utnyttet han data-opplysninger til å knytte Donald Trump til russiske myndigheter.

Det ser ut som om Joffe brukte disse opplysningene i håp om få en viktig stilling som var blitt lovet han dersom Hillary Clinton skulle  vinne presidentvalget i 2016.

Disse uredelige manøvrene – som kunne utgjøre en trussel mot nasjonal sikkerhet, og som var knyttet til korrupsjon – ble påstått satt i verk av Hillary Clintons daværende utenrikspolitiske rådgiver, Jake Sullivan.

Han er nå Joe Bidens nasjonale sikkerhetsrådgiver  – og hovedarkitekten bak ideen om å få i gang en krig mot Russland – i Ukraina.

Oversatt av Ingunn Kvil Gamst

Forsidebilde: Valérie Ungerer

https://www.voltairenet.org/article215724.html

12 har lest innlegget i dag.
Innlegget er lest totalt 12 ganger.

Post Views: 81

Les artikkelen direkte på derimot.no