Derimot: Vi er på langt nær ferdig med korona-vaksinene.Stadig nye eksempler på ettervirkning. – Derimot

Derimot.no

derimot.no:

Dr. John Campbell: Studie viser hjerneslag og død for mange etter å ha fått covid-vaksinen.

Av Sean Miller.

Studier som dette har fått mange til å referere til Covid-vaksinene som ‘dødelige injeksjoner’.

Torsdag analyserte Dr. John Campbell en medisinsk studie fra Harvard Medical School om dødelig hjerneskader, spesielt cerebral iskemi (utilstrekkelig blodstrøm til hjernen) forårsaket av Moderna mRNA Covid-vaksinasjoner. «Denne rapporten kunne ikke vært alvorligere», sa Campbell.

Legen snakket om hjerneskannings-bilder fra studien som viste mørke områder av hjernen, noe som indikerte mangel på blod i disse områdene på grunn av at blod samles i andre regioner, noe som forårsaker overtrykk og undertrykk i forskjellige deler av hjernen.

«24 timer etter å ha fått sin første dose av Moderna covid-vaksinen, utviklet en 30 år gammel kvinne alvorlig hodepine. Tre uker senere ble hun innlagt med akutt hodepine og forvirring», heter det i saksstudien i avsnittet «Case Summary». «Bildediagnostikk viste opprinnelig en spredt trombose med forhøyet trykk. Et eksternt ventrikkel-dren ble innoperert, men hun fortsatte å ha forhøyet trykk i kraniet. Til syvende og sist krevde det en operasjon, men et vanskelig hjerne-ødem resulterte i hennes død. Patologi var i samsvar med trombose og assosiert inflammatorisk respons».

Legen forklarte hvordan det medisinske teamet som arbeidet med vaksineofferet åpnet kraniet hennes etter å ha prøvd mange andre teknikker og behandlingsformer. «Det de gjorde her var å prøve å få trykket ned, de tok faktisk bort noe av siden av kraniet for å prøve å få trykket ned, det er ganske drastisk», sa han.

Campbell snakket om hvordan vaksineofferet allerede hadde covid, noe som betyr at hun burde ha hatt naturlig immunitet, og at hun ikke burde ha blitt vaksinert, med hennes unge alder.

Dr. Campbell forklarte at forskerne ikke vet hvorfor trykket inne i hodet til vaksineofferet var så høyt, men det kan ha vært på grunn av en vaksineskadd cerebral autoregularitetsfunksjon (hjernen regulerer sin egen blodtilførsel). Dr. Peter McCullough diskuterte også denne casestudien på sin Substack.

«Vi begynner å bli vant til uventet død blant unge personer som har fått en eller flere injeksjoner av covid-vaksinen. Det er viktig å innse at ikke alle dødsfall etter vaksinasjon er hjerte og karsykdommer, sa Dr. McCullough.

Til slutt snakket Dr. Campbell om hvordan den farmasøytiske industrien bygger mRNA-fabrikker rundt om i verden, for å produsere denne nye genterapiteknologien i en skala som gjør at de regelmessig kan vaksinere hele den globale befolkningen.

Mange har begynt å kalle covid-genterapi-injeksjonene «dødelige injeksjoner».

Fra Infowars, publisert 20 mai 2024.
Oversatt fra engelsk av Northern Light. Linker i orginalartikkelen.
Orginalartikkel: Doctor Discusses Study Showing Strokes & Death Following mRNA Covid Injection.

Les artikkelen direkte på derimot.no

Legg igjen en kommentar